- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
merhabalar...çok bunalmış durumdayım
..
Aramızda yüzük taktığım erkek arkadaşım var..çok ciddiyiz bir an önce işi ciddiye bağlamak gibi bir niyetimiz var. 2,5 seneyi geçti beraberiz... Ama bazı durumların altında ezilmiş durumdayız
erkek arkadaşımın ailesinin durumu belli. Anne-babası ayrı, babası memlekette. Erkek arkadaşım annesiyle beraber kalıyor. Bir ablası var 5 ay önce evlenip melekete gitti, bir de abisi var o da 2 ay önce memlekete babasının yanına gitti. Şimdi erkek arkadaşım annesiyle yaşıyor ve evi o geçindiriyor. İşi nasıl ciddiye bağlayacağımızı bilmiyorum çıkmazın içindeyim
Babam çok fazla otoriter ve sert bir baba.. Sertliğinden de öte ters bir adamdır
Aramızda baba - kız gibi bir ilişkide yoktur, aile içi şiddet geçen bir ailede büyüdümsenağlama ve babam çok zor bir insandır nuh der peygamber demez.. Önce ne iş yapıyor diyecek,sonra ailesini soracak....Sonra da bir ton huzursuzluk
( 700 tl maaş alıyor şu anda erkek arkadaşım ve bu babamı tatmin etmeyecek
Ailesi erkek arkadaşımın yanında olamayacak... Offfffffffffffff!!
Şimdi para biriktirmeye çalışıyoruz zar zor
Şu an annesiyle oturdukları ev kendi evleri ve evlenme durumumuzda beraber oturmaktan bahsediyor erkek arkadaşım.. Annemi ortada bırakamam diyor. Benim hayallerim bunlar değildi
Elbette seviyorum ama huzur bulacağımı düşünmüyorum o şekilde bir evlilikten..
Krediye uygun bir ev olayına girmeyi düşünmeye başladım şimdiden.. Evin kredisi bitene kadar annesiyle oturur kredi bittikten sonra eve çıkmak mantıklı gibi geliyor..Ama bu kredi işinin zorluklarını da bilemiyorum.
Offffff ki ne offfffffffffffff!! Aklımı kaçırmak üzereyim inanın senağlama

Aramızda yüzük taktığım erkek arkadaşım var..çok ciddiyiz bir an önce işi ciddiye bağlamak gibi bir niyetimiz var. 2,5 seneyi geçti beraberiz... Ama bazı durumların altında ezilmiş durumdayız

Babam çok fazla otoriter ve sert bir baba.. Sertliğinden de öte ters bir adamdır

Şimdi para biriktirmeye çalışıyoruz zar zor

Krediye uygun bir ev olayına girmeyi düşünmeye başladım şimdiden.. Evin kredisi bitene kadar annesiyle oturur kredi bittikten sonra eve çıkmak mantıklı gibi geliyor..Ama bu kredi işinin zorluklarını da bilemiyorum.
Offffff ki ne offfffffffffffff!! Aklımı kaçırmak üzereyim inanın senağlama