Kafam karmakarışık?

Çok zor hemde. Bende açıkçası bunu diyorum ama her şeyin zamanı var öyle ha deyince olmuyor diyor

Niye olmuyormuş adamın evi varmış işte eşyalarını alır gidersin en kötü. Ev tutma derdi yok, sırtında taş mı taşıyacakmış yani altı üstü bir imza sen boşver bence bu mıymıntıyı

Cesaret edemiyorum. Daha doğrusu ayrılmak istemiyorum yazık olacak gibi geliyor ama üzülüyorum da böyle. Nasıl emin olup cesaret ettiniz?

Çünkü yıllarca oturup salya sümük yol gözlemektense birkaç ay acısını çeker önüme bakarım dedim.
Bunun sevmemekle az sevmekle ilgisi yok. İlişki mutlu olmak için yaşanır. Mutsuz muyum evet, o zaman neden bıçak gibi kesip atmayayım ki ? Hem sonra hemen eşim çıktı karşıma ve gördüm ki yanında olmak isteyen insan her koşulda oluyor.

Bu uyurgezer abi miydi, eee tatile gitmeyi biliyor ama evliliğe gelince mi ık mık .. şöyle konularına baktım da konu sahibesi adam zaten ilgisiz , uzak bir tip sizinki de mutlu, stabil bir ilişki degil sanki🙄 olmuyorsa olmuyor bırak gitsin

Bu uyurgezer abi miydi, eee tatile gitmeyi biliyor ama evliliğe gelince mi ık mık .. şöyle konularına baktım da konu sahibesi adam zaten ilgisiz , uzak bir tip sizinki de mutlu, stabil bir ilişki degil sanki🙄 olmuyorsa olmuyor bırak gitsin
Önce ki ilişkim de uzaklıktan bitmişti gittim yine aynısını yaptım. Evet uyurgezer abi 😅 bir aradayken iyi hoş ama uzakken kabusa dönüyor kestirip atma cesaretini bulamıyorum bir türlü bir şekilde ikna ediyor ya da beni

Çünkü yıllarca oturup salya sümük yol gözlemektense birkaç ay acısını çeker önüme bakarım dedim.
Bunun sevmemekle az sevmekle ilgisi yok. İlişki mutlu olmak için yaşanır. Mutsuz muyum evet, o zaman neden bıçak gibi kesip atmayayım ki ? Hem sonra hemen eşim çıktı karşıma ve gördüm ki yanında olmak isteyen insan her koşulda oluyor.
Bende bu kafadayım tam olarak ama cesaret gösteremiyorum ya da ikna ediyor beni bir şekilde

Sonra o terk
Önce ki ilişkim de uzaklıktan bitmişti gittim yine aynısını yaptım. Evet uyurgezer abi 😅 bir aradayken iyi hoş ama uzakken kabusa dönüyor kestirip atma cesaretini bulamıyorum bir türlü bir şekilde ikna ediyor ya da beni
Sonra o terk ediyor seni. Gitme diye yalvarıyor, düzelir gibi oluyor heh tamam dediğin an yüzüstü brakiyor seni.
Sen cesaret edemediğin her an için gözyaşı dokuyorsun. Unutma yapamadığın yapmak istsmedigin her şey için sinanirsin. Bişey bitmesi gerekiyorsa bitiyor çok acı ama evet..

amaan bu çocuk şu tatilde odanın ortasına şarıl şarıl işeyen vatandaş değil mi
sağlık sorunu bilmem ne dedin öyle bağlamaya çalıştın sen bu olayı ama
senin yerinde olsam böyle bişey yaşadıktan sonra mutlaka tedavi olmasını isterdim
önce bi tedavi olsun da yarın öbür gün benzer saçmalığı yaşama
ayrıca bir erkek istiyorsa 1 ay içinde bile çat diye evleniyor
yani öyle zamanı var falan filan hikaye
üstelik uzak şehirdesiniz evlenip yan yana olma imkanı varken
bu fikre uzak bakan insanın sevdiğine zerre inanmam ben

Back
X