Kafam karmakarışık

içine sinmeyen davranışlarının hala devam ettiğini söylüyorsun.. bu davranışı bir önceki birliktliğinizde de aynıdır şimdikinde de aynı olduğunu söylüyorsun .. buradan az çok değişim olmadığını görebiliyorsun canım.. ayrıca sendeki aşk değil yılların vermiş olduğu alışakanlık canım ..

kesinlikle katılıyorum insan alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçemiyor ...
zaman ver kendine daha çok gençsin bi düşün bir yıl önce ki hareketlerin, davranışların hakkında ne düşünüyorsun şimdi ki hal ve hareketlerin nasıl
hayat insanı öyle acımasız olgunlaştırıyor ki gözünün yaşına bakmıyor bu yüzden karar verirken en iisini ve en kötüsünü düşünerek karar ver
bi de zaman herşeyin ilacıdır neleri siliyor neleri unutturuyor, aslında unutturmuyor ama sineye çekmeyi en güzel şekilde öğretiyor insana :(
geleceğin senin elinde ...

Yanlış anlamanı istemiyorum ama onu düşünme kendini düşün!!!
nolursun sadece kendini ve kendi geleceğini düşün..
Şu an onu düşünerek bir adım atarsa ilerde pişman olursun.
Erkekler bir garip
Aşkından ölüyorm derler bir bakarsın 2 ay sora başkasının elinden tutmuş gidiyor.
aman ne yapar ne eder üzülür diye sakın kafana takma
sen ne istediğine kadar ver ve onu yap.
karşılaşırsan karşılaş, ne olacak ki.
hayat senin hayatın, nasıl olması gerektiğini sen belirleyeceksin.

Onunla mutlu olacağımı zannetmiyorum ama daha yeni başlamışken ve daha dün görüşmüşken ben ayrılmak istiyorum demem ne kadar doğru olur ki? Benim hayatımda 3 kişi oldu diğer ikisi çok kısa sürdü. Hiç tereddüt etmemiştim onlarda. Ama bu öyle değil.. Büyümemiz gerek diyo başka bi şey demiyo. Yıpranıyorum madem büyüyelim diyosun o zaman okulun bitince görüşelim diyorum onada yanaşmıyo. Geri döndüğümde seni bulamam diyo. Ayrıyken ortak bi arkadaşımızla muhabbet etmiş. Ben 2 sene sonra (okul bitince) hazalın karşısına çıkar onu ikna ederim geri dönmesi için demiş. Arkadaşta ; oğlum kız çalışıyo e güzelde bi kız, sen anca 2 sene sonra onun düğününe gidersin demiş ve gülmüş. Demekki ondan sonra dank etti ve mesaj attı ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum :50: artık aklıma başka şeylerde gelmeye başladı yedek miyim acaba onun için :2::5::5::5:

canım çok iyi anlıyorum seni. inan nasıl davranması gerektiğini söylediğinde de o zevki kalmıyor yani. bir şey eksik gibi geliyor işte sonrasında da. ama sonuçta emek vermişsin bu zamana kadar, eğer düzeleceğine inanıyorsan birazcık daha sabret bence, yok inanmıyorsan yol yakınken bırak gitsin. şu an böyle oluyorsa, evlendikten sonra nasıl olur tahmin bile edemiyorum. benim de çok kafam karışıyor bu erkeklerin ilgi meselesine ama bir türlü işin içinden çıkılmıyor zaten.

beni anladığına sevindim.. bu karar verilmesi çok zor bi durum. ayrıldığımda kendimi kuş gibi hafif hissediyodum.. tabiki aklıma geliyodu ağladımda ama rahattım. ilgi beklediğim biri yoktu.. mesaj beklediğim, beni kıskansın istediğim kimse yoktu. hiçbir beklentim yoktu yani.. ama 2 sene kısa bir zaman dilimi değil. Bir kaç hafta denedikten sonra karar vermek istiyorum.. Ama değişeceğini hiç zannetmiyorum içimde öyle bir umut bırakmadı malesef :5:

bu çocuk daha askerliğini yapmamış okulunu bitirmemiş hele bi askere gitsin gelsin bak nasıl değişiyor zorluk çeksin o zaman anlar neyin ne olduğunu ):

bu çocuk daha askerliğini yapmamış okulunu bitirmemiş hele bi askere gitsin gelsin bak nasıl değişiyor zorluk çeksin o zaman anlar neyin ne olduğunu ):

Mühendis olarak gideceği için askerliğin onu değiştireceğini zannetmiyorum :5:

Bir insan neyse odur, askerlik adam olacak adamı adam eder belki ama eşşekse yine aynı eşşek kalır.
Bak arkadaşım söylediğim btün sözler tecrübemle sabit.

Dediğin şekilde ilerleyen bir ilişkim vardı, okulu bitene kadar askerden dönene kadar düzelmesi için kendine gelmesi için bekledim.
Çok net söyledim içimdekileri.
Hİç değişmedi
Ayrıldım
Bakıyorum adam aynı adam.
Devam etsem mutsuzluktan ölebilirdim.

Kendini bi adamı kabullenmek için ikna etme, bırak gitsin adam olsun gelsin. adam olacaksa olur zaten, ilişkinizin geleceği varsa bağdattan döner gelir olur zaten.
yarın bir gün sudan sabundan bir meseleden bittiğinde keşke vaktinde bitirseydim diye çok üzüleceksin.

Benden demesi...

Bir insan neyse odur, askerlik adam olacak adamı adam eder belki ama eşşekse yine aynı eşşek kalır.

Dediğin şekilde ilerleyen bir ilişkim vardı, okulu bitene kadar askerden dönene kadar düzelmesi için kendine gelmesi için bekledim.
Hİç değişmedi
Ayrıldım

Kendini bi adamı kabullenmek için ikna etme, bırak gitsin adam olsun gelsin. adam olacaksa olur zaten, ilişkinizin geleceği varsa bağdattan döner gelir olur zaten.
yarın bir gün sudan sabundan bir meseleden bittiğinde keşke vaktinde bitirseydim diye çok üzüleceksin.

Benden demesi...

israrla , inatla katılıyorum (:

Hİç değişmedi
Ayrıldım

Benden demesi...

2 ay öncesine kadar hiç içimdekileri söyleyemezdim.. Soğuk davranır trip atardım o da bu davranışlarıma anlam veremezdi ne oldu yine derdi yok bi şey der içime atardım. Ama bu ayrıldıktan sonra kızdım kendime niye hiç bi şey söylemedim diye. Geçen hafta başladıktan sonra ağzıma geleni söyledim :1: 2 yılın sıkıntısını stresini attım resmen. Daha başlayalı 2 gün oldu söylediklerine bak falan dedi ben gayet açık ve net konuşuyorum ya değişirsin eskisi gibi olursun ya da ben yokum haberin olsun sonra bana niye bitti falan deyip başımın etini yeme dedim. Ama bilmiyorum işte değişir mi değişmez mi :18:

erkekler tabıkıde degısır..
kadında bıter ıs..

bende hep öyle derdim ama inan yapmadığım şey kalmadı bu ilişki için.. Ben ona yaklaştıkça o uzaklaşmış gibi geliyo :2: Hep anlayışla yaklaşıyorum canı sıkkınken onu dinliyorum değer verdiğimi hissettiriyorum sırnaşıyorum elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Ama nafile :50: Böyle değildi bu çocuk ne oldu anlayamıyorum :50::5:
O da bana çok değer gösterdiğinde bende bazen soğuk davranıyodum acaba o yüzden mi yapıyoki :5:

Arkadasim sana gayet net sunu söyleyecegim..Evlendikten sonra erkegin ilgisinde gözle görülür bir azalma zaten olur sebebi ise hayat telasi, istedigine kavusmus olma rahatligi falan falan..Bu nedenledirki eger simdiden sana ilgisi azsa, seni ihmal ediyorsa iki kere düsün derim..

2 yıl aslında uzun bir süre. Zaten bu yüzden ayrılmak zor geliyo :5: Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ben. Gün içinde doğal olarak ondan mesaj bekliyorum. O da ben çalışıyorum diye mesaj atmak istemiyo. Bende derste diye mesaj atamıyorum. İletişimsizlik burdan kaynaklanıyo.. Onun vize ve finallerinin olduğu dönemde zaten görüşemiyoruz doğru düzgün. Ama bu son şansı. Eğer aynı şekilde devam ederse kesinlikle biter bu ilişki :25: O kalbimdeykende bir başkasına şans vermek istemiyorum o yüzden kimseyi değerlendirme gereği duymuyorum.. Karşımdaki insanı kandırmak istemem :5: :5:

Anlıyorum canım iletişimsizlikten doğan bi kopukluk var. O baştan beri ilgisizmiş hala da öyle.Bu kez kararının arkadasında dur ve taviz verme.Değişmeyeceğine inanıyorsan tekrar başlamanın anlamı yok.Umarım senin için en doğru kararı verirsin.Allah yardımcın olsun, zor bi durum..

Bende değişeceğine inanmıyorum ama sevdiğim için belki değişir diye düşünüyorum.. Ortada geçen 2 yıl ve yaşanmışlıklar var.. Hepsini silip atamıyorum :( Yorum için teşekkür ederim b3rry ..

biraz daha dene gidip gitmiyceğini görürsün sonuçta evlenmek için zaten yaşın çok küçük bence biraz daha özgürlüğünün tadını çıkart seviyorsun diye onun tüm huylarına katlanmak zorunda değilsin aşk bi başkasının hayatnı yaşamaktır bana göre ikinizde birbirinize saygı duymak zorundasınız yeri gelicek sana yardımda edecek ufak tefek ama nekadar yardımda etse evin yükümlülüğü kadında oluyor ikinizde çalışcaksınz belki ama senin sırtnda daha büyük bi yük olucak ister istemez kiminle evlenrsen evlen bu değişmiycek benim şahsi fikrim..sevgilinin değişmeside senin elinde olan birşey sonçta evde annesi ablası hizmet ediyrdur yıllardır şimdi aynı şeyi sendende beklemesi çok garip değil bence uygun bi dil ve tavırlarınla bunun böyle olmaması gerektiğini anlatabilrsn eğer bi kadın bi erkeği değiştrmek isterse değiştirir çok köklü değişimler bekleme yinede:))bende yaşadım ufak tefek buna benzer şeyler şükür herşey yolnda ikmzde öğrencydik ve bana herkonuda yardım etti hatta ben okldayken yemek yapıp beni bekledği dahi oluyordu son zamanlarda...gerçekten sevip sevmedğini çok iyi düşünn işin içinde gerçek aşk varsa onsuz bi hayatı hayal dahi edemezsinki sen ciddi ciddi ikilemdesin sanırım..onsuz yapabiliyorum aklımada gelmiyor demişsinyaa boşver ozaman yaşanmşlıklarda aklına gelmez zamanla..benim onu düşünmedğim bi an bile yok 2 yıldr gece gündüz her yaptğm işte aklımdaa yanımdayken bile özlüyrum böylee hissedyrsan sabretmeye değer yoksa hayatına devam et gitsin belkide aşık olacağn insanla tanşcaksn bilemezsn hayat ne getirir sonrasnda..çok uzun oldu okurmusun bilmem ama hissettklerimi yazmak istedm

Mühendis olarak gideceği için askerliğin onu değiştireceğini zannetmiyorum :5:

birde askerlik biraz umut ışığı görüdüğün birini çok çok değiştirebiliyor kardeşim askerde bi ayı kaldı biticek çoktaa rahat bi askerlik yaptı çiftlik gibi bi yerde evimizde bi saat uzaklığı hafta sonları geldi gitti komutanları çok iyii orucuna kadar tuttu ramaznda asker gibi değildi ama orası baba ocağı değil yinede her istedğini yapamazki kafasına göre ne olursa olsun adam olur birazcık vee senin ailesinn sevdiklerinn kıymetini anlar ordaa daha çok bağlanrr kardeşimle çok samimi olmadığımı düşünürdüm ama öyle değilmiş daha bi sağlamlaştı ilşkimz bunuda gözardı etme derm ama sevglnde küçk değilmiş 23 yaşına kadar çoktan olgunlaşmş olmalı

biraz daha dene gidip gitmiyceğini görürsün sonuçta evlenmek için zaten yaşın çok küçük bence biraz daha özgürlüğünün tadını çıkart seviyorsun diye onun tüm huylarına katlanmak zorunda değilsin aşk bi başkasının hayatnı yaşamaktır bana göre ikinizde birbirinize saygı duymak zorundasınız yeri gelicek sana yardımda edecek ufak tefek ama nekadar yardımda etse evin yükümlülüğü kadında oluyor ikinizde çalışcaksınz belki ama senin sırtnda daha büyük bi yük olucak ister istemez kiminle evlenrsen evlen bu değişmiycek benim şahsi fikrim..sevgilinin değişmeside senin elinde olan birşey sonçta evde annesi ablası hizmet ediyrdur yıllardır şimdi aynı şeyi sendende beklemesi çok garip değil bence uygun bi dil ve tavırlarınla bunun böyle olmaması gerektiğini anlatabilrsn eğer bi kadın bi erkeği değiştrmek isterse değiştirir çok köklü değişimler bekleme yinede:))bende yaşadım ufak tefek buna benzer şeyler şükür herşey yolnda ikmzde öğrencydik ve bana herkonuda yardım etti hatta ben okldayken yemek yapıp beni bekledği dahi oluyordu son zamanlarda...gerçekten sevip sevmedğini çok iyi düşünn işin içinde gerçek aşk varsa onsuz bi hayatı hayal dahi edemezsinki sen ciddi ciddi ikilemdesin sanırım..onsuz yapabiliyorum aklımada gelmiyor demişsinyaa boşver ozaman yaşanmşlıklarda aklına gelmez zamanla..benim onu düşünmedğim bi an bile yok 2 yıldr gece gündüz her yaptğm işte aklımdaa yanımdayken bile özlüyrum böylee hissedyrsan sabretmeye değer yoksa hayatına devam et gitsin belkide aşık olacağn insanla tanşcaksn bilemezsn hayat ne getirir sonrasnda..çok uzun oldu okurmusun bilmem ama hissettklerimi yazmak istedm

son bi şans verdim ve düzelmeyecek, kendine çeki düzen vermeyecek olursa kesinlikle kaybedecek beni.. Bunu çok iyi biliyo ona göre şekil alacağını umut ediyorum.. Biraz daha mücadele etmenin kimseye zararı olmaz herhalde :44: yorum için çok teşekkür ederim sana ve diğer arkadaşlaraa.. :16:

birde askerlik biraz umut ışığı görüdüğün birini çok çok değiştirebiliyor kardeşim askerde bi ayı kaldı biticek çoktaa rahat bi askerlik yaptı çiftlik gibi bi yerde evimizde bi saat uzaklığı hafta sonları geldi gitti komutanları çok iyii orucuna kadar tuttu ramaznda asker gibi değildi ama orası baba ocağı değil yinede her istedğini yapamazki kafasına göre ne olursa olsun adam olur birazcık vee senin ailesinn sevdiklerinn kıymetini anlar ordaa daha çok bağlanrr kardeşimle çok samimi olmadığımı düşünürdüm ama öyle değilmiş daha bi sağlamlaştı ilşkimz bunuda gözardı etme derm ama sevglnde küçk değilmiş 23 yaşına kadar çoktan olgunlaşmş olmalı

23 yaşında ama olgunlaşmamış yeterince. Çünkü babasıyla herhangi bir bağı yok. İstanbul gibi bir yerde devletten aldığı geri ödemeli burs ile geçinmeye çalışıyo. Baba sevgisi görmemiş biri.. O yüzden çok görmüyorum. Bir çok sorunu sıkıntısı var.. Benimde öyle. İnşallah zamanla yoluna girer her şey :14: :26:

Evde işe yardım etmezmiş bak bak küçük akıllıya o zaman ayda en az 5-10 bin kazansın tek başına bir evin sorumluluğunu üstlensin. Paşazadeye bak bir de genç olacak 23 yaşında sözlerini duyan da 1950 doğumlu biri sanır. Uzak dur bence arkadaşım çocuk geleceğin sinyallerini vermiş sana değer verecek biri gibi durmuyor en başta.

Evde işe yardım etmezmiş bak bak küçük akıllıya o zaman ayda en az 5-10 bin kazansın tek başına bir evin sorumluluğunu üstlensin. Paşazadeye bak bir de genç olacak 23 yaşında sözlerini duyan da 1950 doğumlu biri sanır. Uzak dur bence arkadaşım çocuk geleceğin sinyallerini vermiş sana değer verecek biri gibi durmuyor en başta.

Kesinlikle katılıyorum,güzelim bak sen çalışan birisin ve elbette ki evde yardıma ihtiyacın olacak,sonuçta hayat müşterek...Sadece bu da değil,bence seni azaltacak değil çoğaltacak biriyle evlenmelisin,bu sekılde gıderse seni tüketir bu ilişki,evlilikte hele,,,Kesinlikle taviz verme ve hatta bence bitir derim ama bu senin kararın sonuç itibariyle..Oturup düşün ama mantığınla kalbinle değil,,,bu adamla bir ömür geçer mi?Soruya yanıt bulduğunda geleceğinin altına ilk imzayı attın demektir...Umarım hakkında hayırlısı olur...

Umarım en doğru kararı veririm. Sonra pişman olmak istemiyorum. Ne de olsa önümüzde uzun seneler var. Henüz evlilik nişan vs yok. Onun okulu bitene kadar düşünmek için çok vaktim olacak.. Düşünceleri, tavırları değişmezse hayatımda ona tabiki yer olmayacak.

Back
X