- Konu Sahibi cikolatakizzz
Kizlar bir ay sonra evliligimin birinci yili doluuor Allah in izniyle ikinci yila dönüyoruz. . Ben 26yi doldurdum esim 30 yasinda.. esimi uc yikdir taniyorum toplamda.. arasira kavgalarimiz olsa da ozunde beni sevdigine inanıyorum. . Bende esimi tum tartışmalara ragmen cok seviyorum. . Diyeceksiniz ki sorun ne.. sorun şu esimle bazi sorunlar yasadik ve maalesef araya aileler girdi benim ailem heraeyi yanlis anladi... zaten basta esimi istememistiler o yuzden de yanlia anlamak işlerine geldi diyebilirim.
Neyae esim artk bi bebegimiz olsun diyor evimizi aldik ama daha iki yil borcumuz kaldi.. ikimizde calisiyoruz.. esim bebegin masrafi ne ki diyor.. diyor da diyor yani ama hani bebek icin ölüp bitmiyorda.. oyle cok asiri bi istek yok.. gelirse hosgelir diyor.. ailem en az dort yil olmasin diyor.. napsam bu yaz calismalara başlasam mi bi yanimda vicdan azabi cekiyo esimi beklettigim icin..gorumcem en son görüşmemizde bana abim ailesinin istedigi gibi kapali calismayan bi ev kiziyla evlenseydi coktan annemler torunlarini alirlardi kucaklarina dedi
((( buyuk kavga cikti bidaha da gorusmedik zaten
((( esim bidaha kardesimle muhatap olma dedi... napmaliyim kafam cok karisik..
Neyae esim artk bi bebegimiz olsun diyor evimizi aldik ama daha iki yil borcumuz kaldi.. ikimizde calisiyoruz.. esim bebegin masrafi ne ki diyor.. diyor da diyor yani ama hani bebek icin ölüp bitmiyorda.. oyle cok asiri bi istek yok.. gelirse hosgelir diyor.. ailem en az dort yil olmasin diyor.. napsam bu yaz calismalara başlasam mi bi yanimda vicdan azabi cekiyo esimi beklettigim icin..gorumcem en son görüşmemizde bana abim ailesinin istedigi gibi kapali calismayan bi ev kiziyla evlenseydi coktan annemler torunlarini alirlardi kucaklarina dedi