- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.051
- 498
- Konu Sahibi cikolatakizzz
Onun bir ennne demesi paha,bicilemez.Vazgectim)))
Bi on yil kadar :)))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun bir ennne demesi paha,bicilemez.Vazgectim)))
Bi on yil kadar :)))))))
Onun bir ennne demesi paha,bicilemez.
Tabiiki oyledir canim...evlat sonucta bu
.
Ama tek maas olup asgari ucretle gecinenler fln nasil büyütüyor onu merak ettim doğrusu. .
Kizlar bir ay sonra evliligimin birinci yili doluuor Allah in izniyle ikinci yila dönüyoruz. . Ben 26yi doldurdum esim 30 yasinda.. esimi uc yikdir taniyorum toplamda.. arasira kavgalarimiz olsa da ozunde beni sevdigine inanıyorum. . Bende esimi tum tartışmalara ragmen cok seviyorum. . Diyeceksiniz ki sorun ne.. sorun şu esimle bazi sorunlar yasadik ve maalesef araya aileler girdi benim ailem heraeyi yanlis anladi... zaten basta esimi istememistiler o yuzden de yanlia anlamak işlerine geldi diyebilirim.
Neyae esim artk bi bebegimiz olsun diyor evimizi aldik ama daha iki yil borcumuz kaldi.. ikimizde calisiyoruz.. esim bebegin masrafi ne ki diyor.. diyor da diyor yani ama hani bebek icin ölüp bitmiyorda.. oyle cok asiri bi istek yok.. gelirse hosgelir diyor.. ailem en az dort yil olmasin diyor.. napsam bu yaz calismalara başlasam mi bi yanimda vicdan azabi cekiyo esimi beklettigim icin..gorumcem en son görüşmemizde bana abim ailesinin istedigi gibi kapali calismayan bi ev kiziyla evlenseydi coktan annemler torunlarini alirlardi kucaklarina dedi((( buyuk kavga cikti bidaha da gorusmedik zaten
((( esim bidaha kardesimle muhatap olma dedi... napmaliyim kafam cok karisik..
Ne kadar densiz mis gorumcen.
annelik harika bir duygu bir anne olarak hiç düşünme derim eşinde istiyorsa tabi büyüdükçe gurur duyuyorsun
Kizlar bir ay sonra evliligimin birinci yili doluuor Allah in izniyle ikinci yila dönüyoruz. . Ben 26yi doldurdum esim 30 yasinda.. esimi uc yikdir taniyorum toplamda.. arasira kavgalarimiz olsa da ozunde beni sevdigine inanıyorum. . Bende esimi tum tartışmalara ragmen cok seviyorum. . Diyeceksiniz ki sorun ne.. sorun şu esimle bazi sorunlar yasadik ve maalesef araya aileler girdi benim ailem heraeyi yanlis anladi... zaten basta esimi istememistiler o yuzden de yanlia anlamak işlerine geldi diyebilirim.
Neyae esim artk bi bebegimiz olsun diyor evimizi aldik ama daha iki yil borcumuz kaldi.. ikimizde calisiyoruz.. esim bebegin masrafi ne ki diyor.. diyor da diyor yani ama hani bebek icin ölüp bitmiyorda.. oyle cok asiri bi istek yok.. gelirse hosgelir diyor.. ailem en az dort yil olmasin diyor.. napsam bu yaz calismalara başlasam mi bi yanimda vicdan azabi cekiyo esimi beklettigim icin..gorumcem en son görüşmemizde bana abim ailesinin istedigi gibi kapali calismayan bi ev kiziyla evlenseydi coktan annemler torunlarini alirlardi kucaklarina dedi((( buyuk kavga cikti bidaha da gorusmedik zaten
((( esim bidaha kardesimle muhatap olma dedi... napmaliyim kafam cok karisik..
Esim istiyor ama ......
Amalar var iste![]()
Ben bu konuda en çok o görümcene takıldım!beyinsiz yaratık yaa.tesettürle doğurmanın ne alakası varmış.
Allah sizi (atanız Âdemi) topraktan, sonra(ki nesilleri de) nutfeden yarattı. Sonra sizi çift çift yaptı. Onun bilgisi dışında hiçbir dişi ne hamile kalır, ne de doğurur. Herhangi bir canlının ömrünün uzaması veya kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Bütün bunlar, Allaha göre, elbette pek kolaydır. (Fatır suresi 11.ayet)
Bu arada arkadaşlara aynen katılıyorum bunun kararı ne senin ailene ne eşinin ailesine ne de hadsiz görümcene kalmaz! Ayrıca çalışan ve kapalı bi öğretmenim. Şuna da emin ol ki görümcen seni bal gibi kıskanıyor.uzak dur her türlü kötülük beklenir...
Anlamli yorumun icin ellerine saglik.. bende cok severim bu tur yazilari..
Once soylemek istedigim bisey var . Keske her kapali siZin gibi bilinçli olsa... ve disardan bakanlarda tesetture hayranlik duysa..
Benimde icimde var bigun kapanmak Allah on izniyle ama su an bu mumkun degil maalesef bi adak adadim eger o olursa yani sartlar elverirse kapanacagim bende....
Neyse konuma doneyim gorumcenin sacmaliklari bitmez anlatmakla zaten gorusmuyorum ve esimde muhatap olma dedi olmuyorum.. benim calismamin yorulmaminda hic bir anlami yokmus onlara gore .. millet calisan gelin ister bunlara hic bi farki yoktur... neyse ya komik zaten aklima geldikce guluyorum :)
Bebek konusunda beklemeye karar verdim aralik ayina kaar bakalim hayirlisi Yuce Allah imdan...