yani herhangi bir yazışmasını falan yakaldınız mı kuruntu mu sizinki? keşke bir kaç zaman sizde ondan gizli oraya üye olup chatte izleseydiniz durumunu. ondan şüphelendiğiniz için anlattıklarının yalan olduğunu düşünüyorsunuz ama gercekten öylemiydi acaba. mesela benimde 2 tane mail adresim var ve evde ayrı laptopum olmasına rağmen eşim msn adresimi bile bilmez ama onu aldatmıyorum anlatabildim mi :)
Üye olduğu site paylaşım sitesi mi yoksa sohbet daha mı ağırlıklı hem ortada bişey yok gibi fazla büyütmüyo musunuz :sm_confused:
ama şu da var kadın hisseder derler ya. genelde de doğrudur. hissetiyseniz üzerine gidin ama zaten ayrılmaya hevesliysede bırakın.. sizi daha cok üzmesin
Belkide Sadece Takım İçin O Sitededir..
Bence Karşılıklı Konuşmadan Kesip Atmayın..
problemlerimiz vardı ve buda beni yeterince üzdü ayrıldık ayrılırkende pek umrunda oldugu söylenemez hatta hiç degildi senağlama
konuştum ama üye oldugu tarih cok yakın ve bana yıllar önce olmusumdur üye olmadım gibi saçma sapan seyler söyledi herseyi saçma sapan bir sekilde inkar etmeye calıstı :gitme:
eyvahlar olsun
taraftar sıtesıne uye olmus ıyıde hıc bı sıteye gıremezmı uye olamazmı hıc erkek bayanla bı konu ustunde konusamazmı? bırakın bukadar sıkarsanız tabıkıde ayrılmak ıcın ısteklı olur ..
eyvahlar olsun
taraftar sıtesıne uye olmus ıyıde hıc bı sıteye gıremezmı uye olamazmı hıc erkek bayanla bı konu ustunde konusamazmı? bırakın bukadar sıkarsanız tabıkıde ayrılmak ıcın ısteklı olur ..
Ehhh isabetli olmus o zaman güzelim, niye bu kadar üzüyorsunki kendini?
Demek adam firsat ariyormus...kendi bitirecek kadar delikanli degilmis senin bitirmen isine gelmis.....bu kadar basit...
O simdi hayatindan gayet mutlu belkide...senin kendini böyle yipratmana degermi Allah askina? :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?