• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karmakark, ok zgnm

hemen inkar ederler zaten,önce arkadaşım adıma üye oldu ,ben hiç anlamam öyle şeylerden derler,sonra yıllar önce üye oldum silmemişim derler,yani itiraf ettirene yada o sayfayı açıp üyelik tarihini gösterene kadar sonuna kadar yalan söylerler ,eğlencesine derler sonrada,1-2 yere üye olmuştur güya ama bir bakarsınız 5-10 tane çıkar.

aynen bu sekilde zırvalaması beni cileden cıkarttı zaten daha net olmasını istemiştim madem kötü birsey yapmıyor neden yalan üstüne yalan ? ayrılırkende umrunda olmadı resmen bana salak muamelesi yapmaya calıstı bunlar cok üzüyor beni düsündükçe

Sevgili KAR; ne zaman senin yorumunu bir başlıkta görsem ne kadar mantıklı bir bayan derim. Gene iyi bir yorum... Gayet mantıklı. Duygularıma tercüman oldun resmen.

Sevgili arkadaşım; kimseyi sıkmak iyi değil... Bu kocan olsun sevgilin olsun.
Rahat olman lazım biraz, erkek kendini vazgeçilmez saymamalı...
Ve bırak o zaten seninse hep senin kalır... Güven varsa problem yoktur zaten.

size katıldıgım noktalar var elbette ama hakverirsinizki sanal ortam ve daha önce chate üyeligini yakaladım bu tarz yerlere hangi erkek sevgilisinden gizli normal arkadaslık amacıyla girebilirki?

1.orada sohbet yani chat bölümü var 2.baska bir msn adresi var baska bir adresle üye olunmus 3.bunlardan bahsettigimde sürekli saçmaladı dürüst davranmadı ve pişkince beni sucladı daha öncede chate üyeligini fln yakalamıstım umarım bu kez daha acıklayıcı olmuşumdur

emin misin aldattığına eminsen taşıyamıyorsan bırak biraz zamana bırak ilgilenme ne olacak

Back
X