• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karman corman

kbr26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
260
65
28
Eskişehir
21 yaşımda olmama ve okumama rağmen sürekli evlilik teklifi, es adaylariyla karşılaşıyorum. Istemedigimi de belirtiyorum. Ama bu sefer sert taşa carptim. 3 yıl önce bir komsumuzun yegeni, yeğen de komsuyla yasit. 8 yas var aramızda. Beni görmüş beğenmiş. Ben daha uni 1 deyim. Ciktigimda var reddettim. Aradan 3 yıl geçti. Biz taşındik, o komşu bizim civara taşındi, tamamen tesaduf. Konular Ara ara açıldı ama sonra çocuk bir anda evlendi, bir ay once.Nikah kiyilana kadar hala bana söylediler işte biz seni isterdik falan. Neyse 10 gün evli kalmislar, sonra ayrilmislar. 3 haftadır ayrilarmis. Bizim komsuya da aklım onda kaldi gibi birsey demiş. Komşu da benden onunla gorusmem için talepte bulundu. Kafam çok karidik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu yanlışlıkla yarım kaldı. Yani ne yapacagima karar veremedim. Kendimi yuva yikmış gibi hissediyorum ama cocukla 3 yıl öncesinde 5 dakikalık muhabbetim dışında muhabbeti m bile yok. Sizce gorusmeli miyim sırf hatır için?

Eğer hatır için görüşecek olursan çocuğu bir yerlerde kandırmış olursun çünkü o sana umut bağlayacak. Diyeceğim şu ki eğer hoşlanmıyorsan hiç bir şekilde konuşma.

Sırf hatır için görüşmeyi düşünüyorum.cunku 3 yıldır bu kadar ısrar ediliyor. çok da sevdiğim insanlar. Ama çocuğa da söyleyeceğim yani. Sırf onlar istediği için kendini ifade etme şansı verdim diye. Valla bilemedim cikamadim işin icinden

O kizin sucu neymis unutamiom die nikah kiymasimi gerekiyomus bu hikaye tam deil

Şöyle aciklayayim. Bu çocuğun niyeti evlilikti. Yani evlenmek istiyodu. Hani ilk başta demiski gonlumun düştüğü biri olsun. Ben reddedince de artık kim olursa olsun aileme yakiscak demiş. Kız da uzaktan akrabalari. Kız, çocuğu görünce begeniyo evlenmek istiyor. Çocuk askerdeyken çağırıp nisan yaptırıyor. Iste 1 ay once de dugun yaptilar. Bi anda oldu bitti yani ben de sasirdim. Kiz herseyi hizlandirdi. Ama işte kız da çok sorun çıkartmış sonradan biz tanimadan evlendik sevemedik diye. Çocuk da demiş madem öyle niye acele ettirdin herseye. Ben seni sevdigimi iddia etmemistim, amacim yuva kurmakti diye. Itis kakis ayrilmislar iste

Valla bu isin akrabayla olmasi ii olmamis surekli bu hatirlatilir sicak tutulur ama genelde aileler araya girer olayi yatistirir bence sen ii ogren o isi bambaska bisi olabilir turkiye sonucta burasi kimse 10 gun sonra bosanmak icin evlenmez baska is var baskasiyla temiz bi sayfa ac derim

Bu bahsetmiş olduğun adamın yaşı kaç ?
Evlilik yaşı gelmişte geçmiş gibi hareket ediyor ailesi.
Ondan sordum..

Acele işe şeytan karışır..

Ya hiç sormayın. Zaten o konuda kafam allak bullak. Hani kizin ters tepmeleri falan olmuş ama kızı zorla kakmadilar ya bu çocuğa. Tabi ki yarını düşününce ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bu sürekli önüme cikacak.

Konu yanlışlıkla yarım kaldı. Yani ne yapacagima karar veremedim. Kendimi yuva yikmış gibi hissediyorum ama cocukla 3 yıl öncesinde 5 dakikalık muhabbetim dışında muhabbeti m bile yok. Sizce gorusmeli miyim sırf hatır için?

Ya bence kesinlikle gorusme gorusup ne yapacaksin ay benim icin esinden ayrilmissin hatri var o zaman goruseyim mi diceksin hayir sakin oyle bir hata yapma o zaman umur vermis olursun..
ayrica bitecegi varmis bitmis sen kendini suclu hissetme.

Ben de görüşmek istemiyorum zaten. Sadece onunla değil kimseyle. Ama her söylediğim seye yapıcı birsey soyluyor ayarlamaya çalışan kişi. Evlilik düşünmüyorum diyorum, biz de 5 yıl çıktık. Sen tanı acele etme diyor. Ee hani şimdi evlenmiş ayrılmış benim Ailem kabul etmeyebilir diyorum. Çok çok özel şeyleri onunla konusmadan bilemezsin, on yargiya kapilma diyo. Çocuğun Hatrı değil zaten düşündüğüm. Komsumuzun hatri. Ama gorusmeyecegim sanırım.

Şöyle aciklayayim. Bu çocuğun niyeti evlilikti. Yani evlenmek istiyodu. Hani ilk başta demiski gonlumun düştüğü biri olsun. Ben reddedince de artık kim olursa olsun aileme yakiscak demiş. Kız da uzaktan akrabalari. Kız, çocuğu görünce begeniyo evlenmek istiyor. Çocuk askerdeyken çağırıp nisan yaptırıyor. Iste 1 ay once de dugun yaptilar. Bi anda oldu bitti yani ben de sasirdim. Kiz herseyi hizlandirdi. Ama işte kız da çok sorun çıkartmış sonradan biz tanimadan evlendik sevemedik diye. Çocuk da demiş madem öyle niye acele ettirdin herseye. Ben seni sevdigimi iddia etmemistim, amacim yuva kurmakti diye. Itis kakis ayrilmislar iste

Adam kazık kadar ama beyni yerinde saymış anlaşılan...
Bulaşma derim..

Ben de bulasmamaya karar verdim. Zaten anlam veremiyorum. Sen daha yeni bitirmissin evliligini, yani evini ayirmissin. Gene evlilik pesindesin. Önce bi kafanı toplasana. Tuhaf geldi bu kadar acele etmesi

Bu adam hic olgunlasmamis. Sevmedigi biriyle evleniyor sonra benim aklim oda kaldi diye ayriliyor. Tövbe estagfrullah. Aklin varsa es gec kardes. Bundan ne köy olur ne kasaba

Es gectim zaten. Teşekkür ederim. Görüşemeyecegimi söyledim. Sagolum

Back
X