Kafam ok kark:(

ya pardonda kız burda baska bısey soruyo neden yargılıyosunz?bı ınsanı sevmıs ve yasamıs boyle bıseyı bu karsındakı ınsana guvenmekle ılgılı bıseydır neden hata olsun?erkek yapınca tabı yapar kız yapınca hata.cok sacma ya toplumda bu tabular yıkılmadıgı surece bız bı adım ılerı gıdemeyız ![/QU

haklısın arkadaşım kusura bakma:dance:
birden sinirlendim işte

Sana fazla belli etmemeye(!) çalışsa da, sevgilin bu konuyu kafaya takmış canım..

Sen kendinden eminsen gerekli açıklamayı zaten yapmışsın.

Bırak ister inansın ister inanmasın, sana inanmıyorsa zaten bu ilişkide sorun var demektir..
Senin için içini yemesin hiç..

Bundan sonraki cinsel beraberlik konusunda tutucu davran bence..

:lepi::lepi::lepi:

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

imza
DUYGUÇIKMAZI

sen ne dersen de inanacağını zannetmiyorum eminim şu anda evlenmeden benle beraber olduysa benden önce başkasıylada beraber olmuştur diye düşünüyordur bunu seni yargılamak için söylemedim sadece erkeklerin düşünce tarzı bu

kafana takma...o da essek gıbı bılıyodur bazen kan gelmedıgını o kadar cahıl degıldır herlade ama ıste demek kı ıcınde bır soru ısaretı var..bırak o onun ıcınde kalsın..sen gereklı cevabı vermıssın zaten..ha bır de soyle bır sey var,kan gelmese de boyle bır seyı ılk kez mı yasadın yoksa bır cok kez mı bellı olur..yanı erkek arkadasın bunu kan gelmesede anlayabılır..cok detay a gırmıım sımdı gerek yok ama anlasılır..
bır daha bu muhabbetı actıgında bunu soyle..sen anlamadın mı ılkmısın degılmısın dıye ztn orda :1shok: boyle kalması lazım

Sadece kan ile ilgili bir durum değil galiba..
bir erkek hissedebilir diye düşünüyorum,yani ne bileyim teknik bir bilgim yok ama..
darlıktan,genişlikten,ilk girişte ki histen anlar..
işine gelmemiş onun,mevzu yapmış,büyütmüş hepsi bu..

Sadece kan ile ilgili bir durum değil galiba..
bir erkek hissedebilir diye düşünüyorum,yani ne bileyim teknik bir bilgim yok ama..
darlıktan,genişlikten,ilk girişte ki histen anlar..
işine gelmemiş onun,mevzu yapmış,büyütmüş hepsi bu..

e ıste bende onu demeye calıstım..anlar yanı ılla kan gelmesı gerekmıyo..

anam ne meraklıyı insanları yargılamaya..önceki sayfaları yeni okudum..ne kadar kötü bı şey bu ya kız sevmiş yasamış kardesim bize ne?bize sorulan soru farklı gene bekaret muhabbeti..hemen tırnaklar cikiyo maşallah..başka bı erkek arkadaşı oldugunda da çıkıp söyler ya da söylemez bize ne??isterse onunlada birlikte olabilir,yine bize ne??
arkadasım sen hiç bunlara kafa yorma hayat senin beden senin neyi nasıl istersen öyle yasarsın..erkek arkadasında dediğim gibi bu ayrımı yapabilir..yapamiyosa o onun sorunu..sen hiç kendini kötü hissetme

ya pardonda kız burda baska bısey soruyo neden yargılıyosunz?bı ınsanı sevmıs ve yasamıs boyle bıseyı bu karsındakı ınsana guvenmekle ılgılı bıseydır neden hata olsun?erkek yapınca tabı yapar kız yapınca hata.cok sacma ya toplumda bu tabular yıkılmadıgı surece bız bı adım ılerı gıdemeyız ![/QU

haklısın arkadaşım kusura bakma:dance:
birden sinirlendim işte

kaydirigubbakcemile3 ay nolcak canım benım

Back
X