Kafam rahatladı ama ya sonrası

ekes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
118
0
46
Ankara
3 ay oldu...Eşimin ailesini,annesini,babasını,ablalarını görmeyeli...

Kafam rahat.Huzurluyum.Eşim de baskı yapmıyor artık.Git,gel,ara karışmıyor hiç.

Kaynanamdan hiç haberim yok,ama eşim sık sık görüşüyor.Görümcem şimdi beni bulamayınca , facede devam ediyor laf sokmalarına ama umrumda değil.Arada bir eşime mesaj çekiyor , kelime aynen böyle : KARI AĞIZLI KARDEŞİM :)))

Bana beddua ediyor sürekli.Allah sana da yaşatsın benim yaşadıklarımı,senin de erkek kardeşin var diye.

Eşime ağlıyor : Sen evlendin evleneli ben neler yaşıyorum biliyormusun,koynumda uyutuyordum seni ben diye...

Sadece bir mesajla karşılık veriyorum ona : Eğer kardeşimin evinin huzurunu bozmaya çalışırsam,bana da yaşatsın , diye.

Ben galiba hayatımdan tamamen çıkardım onları kızlar.Hiç lafını etmiyorum evde.Eşim de bana hak verdi ama tam 5 yılın sonunda.5 yılın sonunda görebildi herşeyi.Ben kırıldıktan,hırpalandıktan,üzüldükten sonra...

Eşimin tarafından sevdiğim,görüştüğüm kişilerde cephe aldılar bana.Neler anlatıldı bilmiyorum ama.O taraftan kimse yok artık benim evliliğimde.

Sizce nasıl olur böyle ? Kızım ileride nasıl uyum sağlar bu ortama. Bayramlarımız , seyranlarımız nasıl geçer böyle ? eşim çok etkilenir mi sizce

çok yakından tanıdığım yaşadı bnezer olayra.belki sıkıntılar farklıdır ama oda kesti eşinin tarafıyla ilişkilerini.bayramlarda gidiyor yarım saat okadar.onada bi kaç yıl sonra başladı öncesinde gitmiyordu.çocukları şimdi babaanneye gidelim diye bastırıyor eşi gün içinde götürp getiriyor.başta eşi çok ısrar ediyordu oda bıktı sanırım:)ben zamnla düzelirler die düşünüyorum.ama kırgınlığı asla bitmez arkadaşımın.saygısını hiç bir zamn yitirmemeye çalıştı.onlarla görüşmemek ona ii geldi kafası rahatladı.

bıçaksırtı konular bunlar
yani onlar da eşinin ailesi
dengeyi bulmak en olması gerekenmiş ama
bilemem ki ben de yaşamadan sanırım
ne diyim hayırlısı olsun....

bende aynen senin durumundayım....
yaklaşık 2 yıldır görüşmüyorum....
gayette rahatım....
hazır huzurluyken bunları düşünme....
zamana bırak....

Görumcenizin yazdigi mesajlara bakmamanizi tavsiye ederim. Belki siz bakiyorsunuz diye yaziyordur bazi mesajlari. Facebook sayfalarini mi inceliyorsunuz bilemiyorum ama bakmayin. Zaman gectikce bazi seyler degisebilir. Iki tarafta da. Sorunlariniz ne bilmiyorum ama üstünden cok zaman gecince o kizginlik sinir olma geciyor bir ölcüde. Malesef ki cocugunuz oldugu sürece yolunuz kesisecek bir yerde. Bayram, dügün, cenaze vs mutlaka cikiyor bir beraber olma durumu. Cocugunuz babaannesi ve halalari oldugunu biliyor. Nasil unutsun ki sorular soracaktir size.

Kafam rahat diyorsunuz ama görümcenizin mesajlarini okumazsaniz inanin daha rahat olacak.

Zor bir durum, ben de yaşadım hemen hemen aynı şeyleri, bedeli ağır oldu. 9 yıllık evliliğimiz boşanma ile sonuçlandı, iki yıllık ayrılıkdan sonra yeniden evlendik, ben onlarla görüşmeyi zaten kesmiştim, belki sizlere ağır gelecek ama tek şartım ya ben ya onlardı, eşim kabul etti ve 6 aydr evliyiz, mutluyuz. Ama bizim çocuğumuz yok, çocuk olsa çok farklı olur dşye düşünüyorum.

eşin uun vadede bu dirayeti gösterebilecek mi acaba bence sorun bu, anladığım kadarıyla duygu sömürüsünü seven bi ablası var anneside öyledir tahminimce, sütümü helal etmemden girip baba bedduası almaya kadar uzanan bi yelpaze oluyo genelde bu tür ailelerde, eşin çocukları bahane edip görüşme çabasına girmez değilmi

ve zaman usulca fısıldadı "Bana Bırak..."

Akısına birak herseyi..
Gelmemiş günler olaylar icin yiyip bitirme kendini..

Kafanızında rahatladığı söylenemez..Kestim attım kurtuldum demekle hissetmek aynı değil..Hisleriniz, huzursuzluğunuzu dillendirtmek istemiş..Fazla düşünmeyin,zaman herşeyin rayına oturmasını sağlayacaktır..

Eşin kızını alır gider anasına, bacısına. Şimdiden ilerisi için dert edinme kendine. Sonuçta böyle istemişsin , böyle olmuş.

Ya siyirmis mi o baci bozuntusu?

Ne demek seni koynumda uyuturdum filan?? Tovbe estagfirullah, bekar mi gorumceniz olacak hanfendi??

Herkesin bir ozelinin oldugunu bi kabullenemiyorlar ya sinir oluyorum…Allahim kinamak istemiyorum, basima gelmez insaAllah…

Buarada senin face te neden ekli gorumcen??? Ordan laf sokabildigine gore listendedir diye dusundum.

Hem sirf birseyler duyduklari icin senle gorusmuyorlarsa akrabalar, aslinda gorusmeyi zaten hak etmiyorlardir demektir. Baskalarinin agzina bakarak aradaki muhabbeti hice sayiyorlarsa…

Ilerisi icinde birak akisina herkesin dedigi gibi …bundan 5-10 yil sonrasini dusunup neden kahrolacaksinki? Bos ver salla gitsin, ohh huzuru bulmusken sakin birakma…

Son düzenleme:
Hiç umursamayın mesajları falan.
Bakmayın hatta.
Gönül ister birlik beraberlik huzur olsun ama olmayınca olmuyor malesef.
Hayat...
Madem eşinizde farkında ve arkanızda umursayıp ağzının tadını bozma canım.

hicbirsey olmaz canim esinle cocugunla mutlu yasamana bak
diger insanlar bir derece önemli olan aile ici huzur derim baskada birsey demem

bayramlarda seyranlarda özel günlerde birbirinize bakacak yüzünüz olsun..kapı aralık kalsın yani..

bunun dışında görüşmeyin...... boşver................

En önemlısı kötülerden. Uzak durmak

cnmm anı yaşa kendine dert arama
ilerisi için de görüşmüyorsun zaten sakın söylenme eşine dır dır da etme ailesi görüşsün bırak şuan la ozamanlar farklı şeyler bakalım zaman ne gösterecek ona göre hareket edersin... bence kendine dert arama bu senin sordukların yada onca yıl çekipde rahat ulaşınca acab bir yerden birşey çıkacak mı bu kadar rahatlığa alışık değilim düşüncesi

Kafanız rahat olsa bunları düşünmezdiniz..

Düşünmekte de haksız değilsiniz..

Ben samimi olunmasa da görüşülmesi taraftarıyım, en azından eşiniz için..

Sizin umursamıyor olmanız normal ama eşinize illa ki dokunuyordur ve çocuğunuz anneanne kadar babaanneli de büyümeli..

çocuklar akraba ile vakit geçirmeyi çok seviyorlar babaanne amca hala da isterler.bu nedenle samimi olmasanda en azından bayramlarda gidecek kadar bir ilişki olsun küslük olmasın daha iyi diyorum özellikle çocuklar için ama bunu hemen yap demiyorum biraz zamana bırak.zaten herşey yavaş yavaş yoluna girer

Hiç kafana takma hayat akrabasız daha iyi bizde baba ve anne tarafının akrabalarıyla hiç görüşmüyoruz nerdeyse ne gerek var faydaları yok hep zarar 23 yaşındayım çocukken de böyleydim bir kız olarak hiç sorun etmedim çocukların da etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…