Kafam sanki kalp var gibi atiyor

Daha yasınız çok genç İstanbul’da da eminim bir çok tedavi imkanı mevcuttur ben yurtdışında yaşıyorum burada biraz zor iyi bir doktor bulmak doğru tedaviye başlamak
Düzenli kullandığım ilaç bu gibi ataklarda Dolormin adında migren ilacını kullanıyorum magnezyum vitaminde ve Çinko alıyorum her gün egzersiz yapıyorum sağlıklı besleniyorum bol su içiyorum mümkün olabildiğince stresten uzak durmaya çalışıyorum kısaca kendimi seviyorum ama başa gelecek olan gene geliyor tabi bunu engelleyemiyoruz
Bol su içmek, kafeinden uzak durmak, şeker tüketimini azaltmak, düzenli dengeli beslenme, uyku, spor bunlar o kadar çok önemli ki, ruh halimizin iyi olması için dikkat edilmesi gereken şeylerden. Çinko ve magnezyumu özellikle kas eklem ağrıları olduğunda öneriyorlar ama ben hiç kullanmadım. Çok geçmiş olsun şifalar diliyorum 🌸

Evet ama bunlar olunca başlıyor anksiyete. Düşünsenize başımda nabız gibi atıyor karincalaniyo heryerim uyusuuo bazen bacağım uyuşmuş uyanıyorum vs bunlarida yaşadım böyle şeyler olunca insan kaygilaniyor tabi. Stres ve laygidanda olmuş olabilir tabi antidepresan vermişti cipralex 10 mg oda fayda etm di gitsem belki artırır onuda istemedim çok uyku ve sersemlik iştah açma gibi yan etkileri oluyor
ilaç kullanman lazım ama bende anksiyete mevcut sağlık anksiyetesi değil ama sürekli vucudunu dinlersen sürekli hastayım modunda gezersın

sizin sağlık anksiyeteniz olabilir mı bir psikayatriye görünseniz ?
Evet ama bunlar olunca başlıyor anksiyete. Düşünsenize başımda nabız gibi atıyor karincalaniyo heryerim uyusuuo bazen bacağım uyuşmuş uyanıyorum vs bunlarida yaşadım böyle şeyler olunca insan kaygilaniyor tabi. Stres ve laygidanda olmuş olabilir tabi antidepresan vermişti cipralex 10 mg oda fayda etm di gitsem belki artırır onuda istemedim çok uyku ve sersemlik iştah açma gibi yan etkileri oluyor
ilaç kullanman lazım ama bende anksiyete mevcut sağlık anksiyetesi değil ama sürekli vucudunu dinlersen sürekli hastayım modunda gezersın
Dinlediğim için olmuyor olduğu için psikolojim etkileniyor. Tatile geldim mesela dünden beri arttı gayet keyfim yerindeydi ama moralimi bozdu ağrı uyuşma karıncalanma rahat uyuyamadım yatamadım bunlar kendimi dinlemekten değil kim yaşasa psikolojik olarka etkilenir moralini

Merhaba kızlar benim yaklaşık üç aydır kafamda sanki nabız gibi atıyor hissi var elimle dokununca gerçekten sanki kalp atıyor gibi özellikle sol tarafta belli noktada daha çok sağda hafif nadiren ayak parmağında topuktada oluyor. Sonra bu uyuşma karincalanmalar basladi elde ayakta norolojiye gittim beyin mr ve EMG temiz çıktı. Psikolojiktir dedi.Başımda devamlı var yani gecmiyo yaşayan varmı böyle bir durum antidepresan içmek hiç istemiyorum dönem dönem icmisitm beni çok halsiz ve uykulu yapiyor
Demirim düştüğü zamanlarda sık yaşadığım bir durum. Aynı zamanda panik atak hastasıyım.

Back
X