Kafama bişey takıldı.

Duchess12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
62
1
36
İstanbul
:18:ya şimdi forumda okudumda bazılarının 5-10 senelik ilişkleri var ve aşk hiç bitmedi ilk günkü gibi aşığım diyenler var .Aşk bu kadar uzun sürebiliyorsa karşılıksız aşk yaşayanlarda bu kadar uzun süre birini sevebilir mi yoksa bu karşılıklı yaşanıncamı ömrü uzuyor? bu arada bundan önce bir konu daha açmıstım hırslandığım ve takıntı haline getirdiğim biri var bundan nasılş vazgeçebilirim ya. Şimdi bunları okuyunca korktum ya hiç vazgeçemezsem unutamazsam diye

canım benim bi arkadaşım yıllardır birisini seviyor karşısına çok kişiler çıktı ama o yapamadı kabul bile etmedi denemek dahi istemedi ama o aslında kafasında yani çook yıllar önce bildiği haline aşık ve çekiniyoda söyleyemiyo yani çocukta o kadar çekingenki anlatamam ama bana kalırsa takıntı artık arkadaşımınki çünkü çocuğun hiç bi yaptığı şey ters gelmiyo batmıyo arkadaşıma yani seviyo mu gerçekten o kadar emin değilim ama takıntısı olduğuna eminim vazgeçmekte istemiyor çünkü unutmak istemiyor böylede mutsuz o da farkında ama keyif bile alıyor bundan yani onunkisi çok uç sanırım:)karşılıklı aşk yaşayanlardaysa kişiye göre değişir bence ama aşktan önemlisi saygıolması saygı olmayınca istediği kadar aşk olsun bırak 10 yılı 1 ay geçinemezsin ki bence aşk zamanla yerini sevgiye bırakıyor,sende kendini şartlandırma bence canım yani hiç yapamıyorsan kötü yönleriniaklına getr gör o kötü huylarını ama önce bunu bırakıp bırakmak istemdiğine kararver daha kolay olur her şey:)

onu bunu kafana takmayacaksın dertleri kederi çöpe atacaksın bir de sıcaktan çıldıracaksın takmayacaksın tak açacaksın.

vallaha cnm şöyle söyleyeyim 3.5 senelik bir ilişkim var sevgim arttı,aşkım hiç geçmedi.ulaşılamayan kişilerde bence de biraz takıntıya dönüşüyor olabilir..
ki ulaşılmayan kişiden vazgeçmek çok da zor değildir diye düşübüyorum.

karsilikli ask yasayanlarda ask uzun surebilir ama platonik ask yasiyorsan ve bu uzun suruyorsa bence bunun adi ask degil takintidir. Kendi kendine engel olmaya calisacaksin baska yolu yok. Yeni msguliyetler bulacaksin, onu surekli gormeyeceksin, baska insanlarla tanisacaksin vs. uzmantv i sana tavsiye ederim. "ask doktor" lari iyi yardim ediyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…