KAFAMA ÇOK MU TAKIYORUM ???

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Ben bir ara konu açmıştım hani konuştuğum bir çocuk var diye önceden görüştüğü kız ile benim gibi çok yakın arkadaşmış ve sonra sevgili olmuşlar kız çok güzel şimdi o kızlada böyle tanıştı benimlede ne bileyim düşünüp düşünüp üzülüyorum onunla tanışma hikayesi ile benimle tanışma hikayesi aynı onunla da arkadaş olduktan sonra sevgili olmuş

Son düzenleme:
Ben bir ara konu açmıştım hani konuştuğum bir çocuk var diye önceden görüştüğü kız ile benim gibi çok yakın arkadaşmış ve sonra sevgili olmuşlar kız çok güzel biz onunla yakın arkadaşız ama son zamanlarda flört gibi oldu şimdi o kızlada böyle tanıştı benimlede ne bileyim düşünüp düşünüp üzülüyorum bana kendi de dedi o da senin gibi yakın arkadaşımdı diye of biliyorum be dertler var ama ediniyorum dert işte ve kız çok güzel ona şiirler yazmış onun için ünisine başka şehire gitmiş üç dört kere sonra kız bunu aldatmış öyle işte
Gereksiz takıyosun sanırım tam olarak neyi taktığınıda anlamadım zaten işin içine aldatma girmiş birdaha olmaz onlar 😒

Ya onunla tanışma hikayesi ile benimle tanışma hikayesi aynı onunlada arkadaş olup sevgili olmuş

Demek ki tanıyıp sevgili olmak istiyor. Bence cok daha iyi olgun bir davranış takmayın kafanıza

Ben bir ara konu açmıştım hani konuştuğum bir çocuk var diye önceden görüştüğü kız ile benim gibi çok yakın arkadaşmış ve sonra sevgili olmuşlar kız çok güzel şimdi o kızlada böyle tanıştı benimlede ne bileyim düşünüp düşünüp üzülüyorum onunla tanışma hikayesi ile benimle tanışma hikayesi aynı onunla da arkadaş olduktan sonra sevgili olmuş
coğu kişi böyle başlıyor ki:)
önemli olan bu değil bence sevginiz hisleriniz aranızdaki ilişkinin yoğunluğu vs;)

ne anlatmak istediğini kendin de anlamıyorsun bence :işsiz: bu kadar sıkıldıysan sıradaki özlü söz annemden sana gelsin : kalk bi temizlik yap geçer :KK55:

Back
X