bir de beni hiç ciddiye almıyorlar. salak muamelesi yapıyorlar bana. bazen çok ani tepkiler veriyorum yani bu benim kişiliğimin bir parçası. gerçekten bunun da farkındayım kendimi frenlemeye çalışıyorum. ama kimsenin ciddiye almadığı ortada. ben bir şey söylediğimde etraftaki kızların hepsi birbirlerinin gözünün içine manalı manalı bakıyorlar. sanki ben anlamıyorum. en kötü günlerinde destek verdim neler yaptım anlatamam. ben erkek arkadaşımdan ayrıldım ağlıyordum. bana gelip ne dediler biliyo musunuz "karşımızda ağlayıp durma nasılsa geri dönceksin" dediler. bir küsüp bir barışan çift değildik. ayrıldık ve bitti.
haftalardır sınıfta durgunum bir takım problemlerim var kimse de farketmedi. bana bazen öyle davranıyorlar ki acaba gerçekten ben salak mıyım diye düşünmeye başladım.
bugün içlerinden biri bana ne sordu biliyor musunuz? " fatih sultan mehmed ankarayı mı fethetmişti" dedi kız ya.
ben hiç ezmeden hayır canım yok öyle değildi sanırım dedim (yuh ya nasıl bilmiyorsun diyebilirdim mesela)
bugün de dershaneye gittik 6 kişi aynı sınıftayız dershanede kimse bana bir naber nasılsın diye sormadı. yüzüme bile bakmadılar ama işlerine gelince canım cicim oluyorlar. matematikten 100 bekliyordu hanımefendi. 6 tane yanlış yapmış cevap anahtarını gösterdim. sinirinden yüzüme bakmıyor
artık takmamaya başladım zaten. 2-3 tane dostum var yeter bana
haftalardır sınıfta durgunum bir takım problemlerim var kimse de farketmedi. bana bazen öyle davranıyorlar ki acaba gerçekten ben salak mıyım diye düşünmeye başladım.
bugün içlerinden biri bana ne sordu biliyor musunuz? " fatih sultan mehmed ankarayı mı fethetmişti" dedi kız ya.
ben hiç ezmeden hayır canım yok öyle değildi sanırım dedim (yuh ya nasıl bilmiyorsun diyebilirdim mesela)
bugün de dershaneye gittik 6 kişi aynı sınıftayız dershanede kimse bana bir naber nasılsın diye sormadı. yüzüme bile bakmadılar ama işlerine gelince canım cicim oluyorlar. matematikten 100 bekliyordu hanımefendi. 6 tane yanlış yapmış cevap anahtarını gösterdim. sinirinden yüzüme bakmıyor

artık takmamaya başladım zaten. 2-3 tane dostum var yeter bana