• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama göre bir kız arkadaş bulamadım gitti

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
bu konuda gerçekten kadersizim.lisede ve ünide iyi dostlarım oldu çok şükür ama üni bittikten sonra şöyle kafama göre her an takılabileceğim bir kız arkadaşım olmadı.eşimin izin günü bol genelde onunla takılıyorum,küçük oğlum var o da tüm vaktimi alıyor ama yine bir kız arkadaşın yeri başka olurdu.

kimi çok fesat ben senin kötüğünü istiyorum diye bağırıyor neredeyse,kimi bebe beliğiyle üstüme yıkılma derdinde.eski evde bir komşum vardı eh o yine fena değildi ama hiç durmadan kaynanasını kötülerdi,muhabbetti yıldırırdı bazen.yeni eve taşındım komşularım hep teyze ya bir tane genç var yaşıma yakın onla görüşüyorum , hanım iyi biri ama ağzını bıçak açmıyor ya ben konuşmasam asla kendi bir konu açmıyor.öyle boş boş susuyor.1 saat öylece sussak ya bir kelam edeyim demez.habire muhabbet konusu bulacağım diye beyin egzersizi yapıyrum.bir konu bulunca tek cümlelik bir cevap hepsi bu.

ya çevremdeki evli kadınlara bakıyorum hep kadın arkadaşları var.fıkır fıkır kahkalar atarak geziyorlar.ben de eğlenceli biriyim ama kendim gibisini bulamıyorum.:50:napayım ben ya?

canım o agzını bıcak acmayan tıpden de uzak dur derım .

oylelerını cok ıyı bılırım .kurnaz tayfasıdır onlar .

sıp dıye anlarım oylelerı valla .

kendılerı konusmazlar konusmazlar bır sırlarını asla vermezler

ama senı oyle bı guzel konustururlar kı ,tum sırlarını verırsın .

sonra da ufak bı tartısma da verdıgın sırları kafana kakıyorlar .

hoslanmam hıc ,kafasın da bın turlu tılkı donen ınsanlardan

bı ınsanla muhabbet esnasın da agzını bıcak acmıyor ıse

bılkı bın turlu tılkı donuyordur beynın de .

aslın da oyle ınsanlar hayatların da cıddı sorunlar vardır

ama mutlu profılı cızerler .

Son düzenleme:
Öbür çevresi fıkır fıkırların da çoğu yine kendi kötülüğünü isteyenlerle arkadaştır kesin sırf zaman geçsin diye :1: Buradan bir tayfa kurabilirsin sen de kendine biz öyle yaptık :1:

belki de kriterleriniz yüksektir, :1:
yani illa şöyle olsun böyle olsun demeyin, konuşun kaynaşın insanlarla, kimin ne çıkacağı belli olmaz.
oğluınuzu alın parka gidin diğer annelerle muhabbete girin mesela.
çocuğun bakımıydı şuyu buyu nasıl yapılacak derken hem bilgi alır hem de arkadaş edinirsiniz.
yada eşinizle ailelerle görüşmeye başlayın. onun arkadaşlarıyla ailecek bağ kurun.

hiç bir şey yoksa biz varız, her derdinizi dinleriz valla kk olarak gerekirse beraber güleriz de :8:

ailece görüştüğümüz insanlar var.ama benim istediğim öyle değil.şamata yapabileceğim yeri gelip dertleşeceğimiz,gezeceğimiz biri olsun.iyi niyetinden de emin olayım yeter bana.ama bunlar bile fazla herhalde.ayda 1-2 görüştüğüm kız arkadaşlarım da var ama ben şöyle yakınımda olsun istiyorum.güç bela gidip bir yerlerde buluşmak değil.

bu arada çalışmıyorum,hobi kurslarına gidiyorum.
konuşmayan arkadaşım benim sırrımı arayan bir tip de değil.ayrıca bir sırrım da yok ne bulacak da ne kafama kakacak.öyle bir sorun yok yani.ama çok sıkılıyorum yanında yani yalnız olduğumdan da çok sıkılıyorum.:ssz:

3 tane aile dostu çiftler var cevremde evliler ve benım yaslarımda aslında cok severım onlarla takılmayı ama rahatsız oldugum zamanda cok olur mesela biri cok sivri dilli eşini yanımızda diliyle döver biri eşime cok yakın ( derken yanlıs anlasılmasın cocuklukdan tanısıyorlar eşimde art nıyet yok o hanımda cok konuskan hep konusur eşime lakabıyla hitap eder kımse etmezken) biri bana cok ters aslında. ama gel gör ki hiç olmasaar daha ıyıymiş gercekden eşinle vakt geciriryorsan ne mutlu sana.. uzun zamandır bende kendımı bu ortamdan soyutluyorum girmek istemıyorum onların içine rahatsız oluyorum mesela eşimde girmek istemıyor cunku o erkek arkadaslarının eşlerinden pek haz etmıyor ayda bır kez anca... yolda sokakta fıkır fıkır gezebilceğim cok arkadasım var mesela ama ben yolda gezmek içn istemem arkadası oturup içimi döküp iyki varsın diyebilceğim biri varsa odur benı m için. cok şükür liseden tek bi dostum var iyki var dıyebılırım. herkesede sır vermem mesela sanada tavsıye etmem sır vermenı özelıkkle aile içinde olanlardan.

Aynı dert bende de var malesef:25: Öyle herkesle de samimi olamıyorum, bir kısmını sizin de saydığınız sebeplerden.

Son düzenleme:
ailece görüştüğümüz insanlar var.ama benim istediğim öyle değil.şamata yapabileceğim yeri gelip dertleşeceğimiz,gezeceğimiz biri olsun.iyi niyetinden de emin olayım yeter bana.ama bunlar bile fazla herhalde.ayda 1-2 görüştüğüm kız arkadaşlarım da var ama ben şöyle yakınımda olsun istiyorum.güç bela gidip bir yerlerde buluşmak değil.

konuşmayan arkadaşım benim sırrımı arayan bir tip de değil.ayrıca bir sırrım da yok ne bulacak da ne kafama kakacak.öyle bir sorun yok yani.ama çok sıkılıyorum yanında yani yalnız olduğumdan da çok sıkılıyorum.:ssz:

doğma büyüme aynı yerde oturuyorum evlendim yine aynı yerdeyim ama benimde yok arkadaşım
olanlarda sağolsun fesatlıklarıyla bezdirdi bende kestim görüşmeyi
ben kendimi geçtimde kızım için istiyorum daha çok şöyle çoluklu çocuklu bikaç hatun kişi bulaydım iyiydi :ssz::ssz::ssz:

Kafa dengi bulmak cok zor maalesef, benim yakin arkadaslarim ya okuldan yada cocukluk arkadaslarim. Onlarlada girgir samata modundayim cogunlukla. Ablamla dertlesirim en cok, aileden gerisi yalan valla.

evet kafa dengi insan bulmak gerçekten zor apartmanda benle yaşıt bir sürü kadın var
çocuklarıda var aslında tam istediğim gibi oturucaksın çayını kahveni alıcaksın çocuklar oynarken sende muhabbet ediceksin
ama olmuyor kafa uyuşmuyor bikaç kere denedim
baktımki fikirler düşünceler çok farklı kendimi gerçi çektim
kıskançlık fesatlık çok
birde kendi çocuklarını övme meraklısı milletin çocğuna kulp takma meraklısı insanlardan nefret ediyorum
bakışları bile manidar oyüzden en iyisi uzak durmak
ben arkadaşlık kurmak çok uğraşıyorum aslında
her ne kadar bana herkes soğuk desede :19::19:
mesela eşimin arkadaşının karısı
iyidir hoştur misafiri sever 2 kızıda var benimkiyle güzel oynuyorlar :55::55:
yanlız ondada sorun muhabbet aynı telden çalmıyoruz
hoşlandığı zevk aldığı şeyler farklı tabi bu onla görüşmemi kesmem için bir sebep değil
görüşüyoruz arada sırada ama hep dert hep gam
keyifli bir sohbet yaptığımızı hatırlamam
ondada şunu fark ettim ne zaman hayatımdaki güzel bir şeyi paylaşsam bir kulp takar
ama şöyle olur böyle olur der sinirimi bozar
ya mutluyum işte sende mutlu olsana yok illa eleştiricekler
neyse gelelim çocukluk arkadaşıma senelerdir beraberiz
ama geçen seneye kadar çok değer vermezdi bana bunu hissederdim bende umursamazdım
yakın olmamıza rağmen kırk yılda bir görüşürdük
ama geçen sene çok zor günler geçirdi ve yanında ağlarken benden başka kimse yoktu
iyi gün dostları kaçınca kıymete bindim
şimdi arar sorar gelir derdimi paylaşır
gerçi ben çokta dert paylaşan bir insan değilim ya
sohbetimiz çoktur ama güleriz eğleniriz
tek sorun o bekar çocuğu yok oyüzden o geldimi çokta fazla sohbet imkanı olmuyor kızım tek kalıyor canı sıkılıyor
ister istemez onla ilgileniyoruz böyle işte çok dolumuşum ben bu arkadaş konusunda :ssz:
çok istiyorum şöyle canım sıkıldığında morelim bozulduğunda dertleşip yada muhabbet edip rahatlayacağım bir insan :29::29:

Evet avatarında fıkır fıkır maşallah :1:

Bende 8 aylık evliyim yeni bir mahalleye gelin geldim ve hala daha kimseyi tanımıyorum bu sokakta :1: Çünkü sabah erkenden eşimle aynı saatte işe gidiyoruz akşam aynı saatte dönüyoruz.. Ayrıca bi 'hoşgeldin mahallemize' bile diyen olmadı yönetici dışında , o da tabi tamamen duygusal bi tanışmaydı hoşgeldiniz ayın 5 inde binanın aidatını bize verirsiniz gibisinden :1:

Arkadaşlarım var ama hep liseden veya annemlerin sokağından çocukluk arkadaşlarım, çoğu bekar ve malumdur ki hem evlilik hem iş ve artık mahallelerimizin farklı semtlerde oluşu eskisi kadar görüşmemizi engelliyor.. Çok olmasa da bazen toplanıyoruz yine..

İşyerindeki arkadaşlıklar desen daha bi resmi ve çok ta güven duymuyorum doğrusu..

Ama benim her dönem en iyi arkadaşlarım ' ablalarım ( 3 ablam var ) ve annem ' dir. Çok şükür onlarla her hafta hemen hemen buluşuruz.. Çünkü çıkarsız , kötülüğümü istemeyen , kıskançlık etmeyen bi onları gördüm ben.. İyi ki varlar :16:

al bendende o kadar:(liseden arkadaşlarım var bekarlar ama bekar evlinin halinden anlarmı şöyle gelip gidiyim derdimi anlatıyım çaya çağırıyım sevincimi üzüntümü anlatıcağım birini istiyorum yok yok:(apartmanda yaşlılar var iki tane genç var ama biri çok küfürlü konuşuyor hemen belli etti kendini ikili oynuyor mesela benim kedilerim var diğer komşuya gidip o ewde kedi besliyor ewi çok pis falan demiş banada ne var senin ewinde başka kedibesleyen yokmu gibi şeyler söylüyordu ve daha bir sürü şeyler iki yüzlüydü yani diğer genç olan komşumda bi gün ewde durduğunu görmedim küçük oğlu var kızımla oynar diye sewinmiştim ama ewde yakalayıpta bir gidemedik hep geziolar çok sıkıldım wallahi:(

cnm öyle dostluklar emin ol çok azz.karşılıklı iyi niyet çok hoş bi dostluk bi bakışından birbirini anlamak felan

o çok iyi dost kakara kikiri biçoğu fos onların aldanma

kuzeyin alisi gibi biri olmalı hani kuzey güneyde varya oldu mu öyle olacak ki ben bunu çok yaşadım çok şükür..

ama yine de mesafe de iyidir..ve dediğim gibi çevredekilerin yüzde doksanının içi boş,sahte o çok yakın gibi görünenler emin ol..

Back
X