- 27 Nisan 2023
- 180
- 9
- 18
- 28
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
He evet. Hastane kapisinda aglaya aglaya bekleyince sucsuz oldugum konuda gereksiz elestiriye gelememisimGecen konundan bahsediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He evet. Hastane kapisinda aglaya aglaya bekleyince sucsuz oldugum konuda gereksiz elestiriye gelememisimGecen konundan bahsediyorum.
Ayyy tek derdim de sen ve senin tuhaf davranışlarındı zaten,ne halin varsa gör.Şu üsluba bak ya.Ooofff Allah askina senin benim sorularimdan, konularimdan uzak duramama gibi bir sorunun mu var ya ? Durup dururken kimse kimseye bisey demez. Lafi hak etmeyin. Derdini anlatan insana gercek hayatta soylemeye cesaret edemeyeceginiz seyleri burdan klavye artisi gibi yazarsaniz tepki de alirsiniz. Bayyyss
Yahu adamin dudagi yarıktı zaten soguklardan kaynakli. Patlattim dedigim de o. Gucum neye yetecek kadar vurcam da inleticem
Ya neden tasliyorsun oyleyse. Simdi burda farkli bir sey yazmisim neden gelip iğneliyorsun onu anlamaya calisiyorum. Hatirlatmasan normal yazsan guzellikle konuscazAyyy tek derdim de sen ve senin tuhaf davranışlarındı zaten,ne halin varsa gör.Şu üsluba bak ya.
Haha yok Allah korusunHişştt önce bir sakin olun gidin papatya çayı için. Bu sinirle adamın kolunu bacağını kırabilirsiniz
Ya ben seni tanımam etmem,niye iğneleyeyim?Çocuk yapmak için çok acele davranmissin,burada evlenince hemen hamile kalan herkese diyorum bunu.Önce bir evliliginiz otursun,birbirinizi tanıyın.Geçen konuda bosanmali miyim diye soruyordun.Yazik değil mi o karnında ki bebeğe?Ya neden tasliyorsun oyleyse. Simdi burda farkli bir sey yazmisim neden gelip iğneliyorsun onu anlamaya calisiyorum. Hatirlatmasan normal yazsan guzellikle konuscaz
eşiniz darp raporu alıp sizi boşamalı.Ooofff Allah askina senin benim sorularimdan, konularimdan uzak duramama gibi bir sorunun mu var ya ? Durup dururken kimse kimseye bisey demez. Lafi hak etmeyin. Derdini anlatan insana gercek hayatta soylemeye cesaret edemeyeceginiz seyleri burdan klavye artisi gibi yazarsaniz tepki de alirsiniz. Bayyyss
Haha yok Allah korusun
Kocan da hımbılın tekiymiş.Arkadaslar konuya donelim. Evet hamileyim. Evet ofkeliyim. Bu olay da hamileyken oldu. Hormonel mi cozemedim. Tedavi mi olmam gerekiyo yoksa biriktim doldum tastim mi artik bana ne oldugunu anlamaya calisiyorum. Evet, dudagini patlattim kocamin. Ama dudagini gum diye vurup patlatmadim. Soguktan ortadan ikiye ayrildigi icin kan geldi. Ama vurdum mu kendine gel canim yaniyo diye vurdum. Bu da bir problem
Bu konuda haklısın bazı konularda bazılarının üstüne gerçekten çok gidiliyor.Derdini anlatan insana gercek hayatta soylemeye cesaret edemeyeceginiz seyleri burdan klavye artisi gibi yazarsaniz tepki de alirsiniz. Bayyyss
Gücü gücü yeteneKocan da hımbılın tekiymiş.
Sünepe oldugu için sinirleniyorsundur belki :)
Simdi ilk mesaji okudugumda aklima gelen buydu dudak patlatmalar falanYahu adamin dudagi yarıktı zaten soguklardan kaynakli. Patlattim dedigim de o. Gucum neye yetecek kadar vurcam da inleticem
abarttımmı diyemi sordunuz cidden,benim elimde ağırdır ama dudak patlatacak kadar nasıl vurdunuz,adama kum torbası muamelesi yapmışsınızEşim sakin bir adamdir. Ama benim öfkeme hiç saygisi olmaz. Hep gülmek, neşeli olmak zorundayım yaninda. İnsanin ruh hali her zaman bir degil elbette. Ama ben ofkelenince o benden daha fazla ofkeli biri oluyor. Bana hic vurmadi. Ama gecen gun kolumu sıktı. Cok canim yandi. Birak dedim yok. Ben de ona kendine gel diye tokat attim. Dudagi patladi. Sonra neden boyle oldu diye uzuldum. Yaptigimdan pisman miyim ? Bilmiyorum. Sanmiyorum. Dirdirci biri degilim. Cok konusurum ama neseli seylerden bahsederim. Ofkeliysem susarim. Huyum boyle. Sizce bu normal mi ? Ne tepki vermeliydim ? Kendimi kotu hissediyorum. Abarttim mi acaba diyorum ama canim da yandi.