• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama takıldı danışmak istiyorum ?

Madem elletmek istemiyorsun o zaman derin sularda yuzmeyeceksin guzelim.. erkek sonucunda sirf mic mic opusmek istemez heralde

Cocukla opuseceksin sonra cocugu azdirdim mi ne diyeceksin.. saflik, masumluk isiyorsan opusmeyeceksin.. opusuyorsan eger, o da elleme curretini gosterir.

Bu da ayri bir degisik.Hem öpusuyüm istiyor,hem orama burama dokunmasin istiyor. Öpusmek cok masumane birsey ya(!)fazla ilerisi olmaz.ayip.kendine dokunulmasindan rahatsi oluyorsan öpusmektende rahatsizlik duy o zaman.baska seyler yasanmasina canak tutma öpuserek.

Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşımın doğum günüydü ve kötü havadan dolayı arabasına hapsolduk diyebilirim bişeyler hazırlamıştım onları yedik falan hediyesini verdim özel bir kart hazırlamıştım ona okuyunca bunu çok mutlu oldu haliyle daha önceki buluşmalarımızdan daha çok vaktimiz oldu .İlk değildi o gecede öpüştük :oops::KK23: Bi ara eli koltuk altımla göğsümün hizasına bi yerlere geldi ben elimi koluna falan uzattım hani eli gider falan diye engel olmak istedim kafama takıldı acaba göğsümü falan mı ellemek istedi diye hayır denizede gittik bikiniden sonuçta belli olur göğsümde yok ki destekliyi bişey mi sandı naptı :confused: Öpüşürken sımsıkı sarıldı,sonra kalçamın orda kaldı eli bi süre falan ay anlayamadım beni çok seviyo bende onu ama ne bileyim ben rahatsız oluyorum tamam onu öpmeyi bende seviyorum sevgilim sonuçta ama göğsü kalçayı sıkmak başka şeyleri ifade ediyo bana bende öyle biri değilim o da ikimizde çocukluktan beri bibirimizi ailelerimizi tanıyoruz sonuçta. Neyse sonra tekrar sırnaşınca ben uykum geldi benim dışarsını izlicem yüzüne bakamıyorum bakma bana falan diye yüz vermedim sanırım kendimi kötü hissettim kötü kız mı oldum ay çocuun hormonlarını mı depreştirdim naptım :KK17:Bu sefer anlayamadım ama öyle bi niyeti varsa rahatsız olduğumu söyliycem :KK20:
18 o da 2 yaş büyük .

yalnız yaşın küçük dikkatli olmanı tavsiye ederim karakterini düşüncelerini kesin olarak oturtmadan ilerde düşünürsem üzülürüm diyeceğin şeyler yapma

Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşımın doğum günüydü ve kötü havadan dolayı arabasına hapsolduk diyebilirim bişeyler hazırlamıştım onları yedik falan hediyesini verdim özel bir kart hazırlamıştım ona okuyunca bunu çok mutlu oldu haliyle daha önceki buluşmalarımızdan daha çok vaktimiz oldu .İlk değildi o gecede öpüştük :oops::KK23: Bi ara eli koltuk altımla göğsümün hizasına bi yerlere geldi ben elimi koluna falan uzattım hani eli gider falan diye engel olmak istedim kafama takıldı acaba göğsümü falan mı ellemek istedi diye hayır denizede gittik bikiniden sonuçta belli olur göğsümde yok ki destekliyi bişey mi sandı naptı :confused: Öpüşürken sımsıkı sarıldı,sonra kalçamın orda kaldı eli bi süre falan ay anlayamadım beni çok seviyo bende onu ama ne bileyim ben rahatsız oluyorum tamam onu öpmeyi bende seviyorum sevgilim sonuçta ama göğsü kalçayı sıkmak başka şeyleri ifade ediyo bana bende öyle biri değilim o da ikimizde çocukluktan beri bibirimizi ailelerimizi tanıyoruz sonuçta. Neyse sonra tekrar sırnaşınca ben uykum geldi benim dışarsını izlicem yüzüne bakamıyorum bakma bana falan diye yüz vermedim sanırım kendimi kötü hissettim kötü kız mı oldum ay çocuun hormonlarını mı depreştirdim naptım :KK17:Bu sefer anlayamadım ama öyle bi niyeti varsa rahatsız olduğumu söyliycem :KK20:
Arabasında hapsoloacağınızı biliyor muydunuz da yiyecekleri hazırladınız?:KK59:

ellemeye çalışsa bile normal bence hayvan gibi saldırmadıysa hormonları çalışıyo ne olacaktı ki yani öpüşünce put gibi duruyosa asıl sorun var :KK54:
Bir de yorum yapan kadınlarda da bir gariplik var. :KK69:
Herkes ''Sekerim erkekler biz gibi degil, biz masumca opusuruz, onlar baska seyler dusunur tahrik olurlar. :KK43:'' falan demis.
Benim bildigim opusmekten her iki taraf da tahrik olur. Zaten o yuzden on sevismede opusmez miyiz? Madem kadınlar tamamen masumane opusuyorlar o halde neden burada orgazm olamiyorum diyen kadinlara ''Seksten once uzun uzun opusun, kocan seni sekse hazirlasin.'' deniyor?
Yurdum kadinlari su ben cok namusluyum, cinsellik mi ? O da ne? Ben masumane, yalnizca askimdan sevisirim ayaklarini ne zaman birakacak merak icindeyim. :KK53:

O erkek sen kadın-Ateş ve barut :).startdı verirsen gerisi gelir .:KK3:

Bir de yorum yapan kadınlarda da bir gariplik var. :KK69:
Herkes ''Sekerim erkekler biz gibi degil, biz masumca opusuruz, onlar baska seyler dusunur tahrik olurlar. :KK43:'' falan demis.
Benim bildigim opusmekten her iki taraf da tahrik olur. Zaten o yuzden on sevismede opusmez miyiz? Madem kadınlar tamamen masumane opusuyorlar o halde neden burada orgazm olamiyorum diyen kadinlara ''Seksten once uzun uzun opusun, kocan seni sekse hazirlasin.'' deniyor?
Yurdum kadinlari su ben cok namusluyum, cinsellik mi ? O da ne? Ben masumane, yalnizca askimdan sevisirim ayaklarini ne zaman birakacak merak icindeyim. :KK53:
Kadın dediğin öpüşmekle tahrik olur mu hiç!!!:KK53::KK53:

Normalde başka bir yorum yapacaktım da 18 yaşındaymışsın, öğrendiğim anda kafamdaki herşey değişti. Yaşlarınız bir erkeğin cinsel libidosunun (gerçi bizim millet için abazalık desek daha doğru olacak) en yüksek olduğu yaşlar. Öpüşmek, koklaşmak birini sevmek güzel şeyler. Ama tehlikeli yaşlardasın. Bu yaşlarda kendini koru, sahip çık yoksa üzülürsün. İleride büyük ve olgun bir kadın olduğunda, olgun insanlarla birlikte olduğunda cinsel yaşamın sadece seni ilgilendirir. Kişisel tercihin neyse onu yaşarsın. Seçimlerin seni bağlar. Ama bu yaşlarda aman ha tatlım benim..

hahahha devaminda gelen yorumlar da bi tuhaf : ))

esim her gece istiyor diyen kadina "o yataga girdiysen yapacaksin, itiraz hakkin yok" demiyoruz herhalde.

dogal olan ve saygi duyulan icin dusuncelerimizdeki celiskiyi bi cozsek toplumca dertlerimizi de cozecegiz.
Aynen ya ben o yorumlarda konu sahibesine karsi bir ofke ve hatta nefret sezdim. Yorum yazan uyeler belli ki opusmeyi tasvip etmiyor, toplum ahlakini bozdugu ve irkeklerimizi azdirdigi icin konu sahibesine kizgin. Cevaplarda bir: Hmm kendini opturmeyi biliyosun, ellesince mi problem oluyor pis yollu!!! Hic yakisiyor mu bir genc kiza opusmek!!! alt metni var.
Mini etek giyen de tacizi hak ediyor bu aplalara gore. Cunku icten ice mini etekli kadinlara karsi bir nefret duyuyorlar kocalarini tahrik ettikleri icin(!). :KK69:Minili bir kadin tacize ugrayinca da ''Ohh iyi olmus,sen kocislerimizi tahrik et tahrik et ne olacadi pis asufte!!! ''diye dusunuyorlar icten ice ama soyleyemeye cekiniyorlar. :KK53:

Son düzenleme:
biri şey demiş ya hani; verin ayol kurtlar kuşlar yicek mezarda, verin gitsin.. o geldi aklıma :KK53:

Son düzenleme:
Back
X