Kafama takıldı eşimin telefonu

Eşim arızalara gidiyor demişsiniz. Şimdi benim arabam arıza yapmıştı, yolun ortasında kaldım, acil yardımı aradım, bilgiler alındı, konum paylaşıldı, sizi gelecek olan çekiciye aktarıyorum dedi. Aktardı, telefon düştü (yani açılmadı) tekrar yol yardımı aradım, numarasını aldım. En az 20 kere aramışımdır. Geliyor musun gelmiyor musun nerdesin? Sonunda adam açtı, izindeymiş, başka çekici gelecekmiş, bana onun numarasını verdi. Konu şu ki, benim gibi sinir sahibi, pimpirikli birisi, malının arızası için eşinize ulaşmaya çalışıyor olabilir mi? Eğer ki eşiniz çekici şöförüyse, o zaman o arayan da benim bu arada :D

İş telefonu bu.Aranabilir.Ne var anlamadım.Ararsan kadın da çıkabilir.Bu da normal.Hiç kadın müşterisi olamaz mı eşinin.Bu kadar pimpirikli olma.Durduk yere sorun yaratma.Gerek yok huzurunu kaçırmaya.

Bence cok gereksız bırseye takılıp bosuna kafanızı yoruyorsunuz.

Bızım cumartesı soyle bırsey oldu davlumbaz arızalandı servıs adamın 11-2 arası bır saatte gelecegını soyledı ve servıse gelecek ustanın telını verdı. Bız 1:30 a kadar bekledık sonra da esım adamı belkı 20 kere aramıstır adam acmadıkca ıyıce sınır oldu saat de 3 olmustu ısrarla aradı cunku nerdesınız dıye soracaktı sadece ustayı beklıyorduk ve dısarı cıkacaktık.

Bunun gıbı bırsey olmustur bence hıc takılmayın yoksa kafanız bulanır hep boyle

Eşim arızalara gidiyor demişsiniz. Şimdi benim arabam arıza yapmıştı, yolun ortasında kaldım, acil yardımı aradım, bilgiler alındı, konum paylaşıldı, sizi gelecek olan çekiciye aktarıyorum dedi. Aktardı, telefon düştü (yani açılmadı) tekrar yol yardımı aradım, numarasını aldım. En az 20 kere aramışımdır. Geliyor musun gelmiyor musun nerdesin? Sonunda adam açtı, izindeymiş, başka çekici gelecekmiş, bana onun numarasını verdi. Konu şu ki, benim gibi sinir sahibi, pimpirikli birisi, malının arızası için eşinize ulaşmaya çalışıyor olabilir mi? Eğer ki eşiniz çekici şöförüyse, o zaman o arayan da benim bu arada :KK70:
Eşim bu tarz arızalara gitmiyor
Çalıştığı saat belli

Siz mecbur kaldığınız için çok kez aramışsınız
Sizin durumunuz da olsam ben de arardım
Ama eşim gibi işi olan birisini aramam
Ben atamadığım için de başkası aramaz diye düşünüyorum

Eşimi günde kaç yüz kişi arıyor. Ama hiç de bakmadım kaç kez aramış,kaç sn konuşmuş. Sizde bir sorun var bence.

Bence cok gereksız bırseye takılıp bosuna kafanızı yoruyorsunuz.

Bızım cumartesı soyle bırsey oldu davlumbaz arızalandı servıs adamın 11-2 arası bır saatte gelecegını soyledı ve servıse gelecek ustanın telını verdı. Bız 1:30 a kadar bekledık sonra da esım adamı belkı 20 kere aramıstır adam acmadıkca ıyıce sınır oldu saat de 3 olmustu ısrarla aradı cunku nerdesınız dıye soracaktı sadece ustayı beklıyorduk ve dısarı cıkacaktık.

Bunun gıbı bırsey olmustur bence hıc takılmayın yoksa kafanız bulanır hep boyle
Haklısınız da 2 gün olmuş
Yani bir 19 Eylül'de 1 buçuk saat kadar duramadan aramış
Bir de 20 eylül de 1 buçuk saat kadar aranmış
Bu Benim kafamı karıştırıyor

Karıştırmayın eşinizin telefonunu. Bırakın bu kötü alışkanlıkları hUzuru bulun ;)

Karıştırmayın eşinizin telefonunu. Bırakın bu kötü alışkanlıkları hUzuru bulun :KK66:
Valla dayanamadım sordum
Telefonunu engellemeye aldı çok arayan oluyor diye
Sadece rehberindedikiler arayabiliyor
Ben engelli numaralara bakmıyorum dedi
Sisteme düşen numaraları arıyorum dedi
Kim aramış bakmadım dedi

Eşim bu tarz arızalara gitmiyor
Çalıştığı saat belli

Siz mecbur kaldığınız için çok kez aramışsınız
Sizin durumunuz da olsam ben de arardım
Ama eşim gibi işi olan birisini aramam
Ben atamadığım için de başkası aramaz diye düşünüyorum

Ama işi bilmiyoruz

Sonuçta arayan ulaşamıyor

Engelleyince Nasıl çalıyor telefon yani ben ne sinyali duyuyorum

Telefon meşgul gibi mi kesik kesik mi yoksa normal mi çalıyor

Normal çalıyorsa duymadı diye aramıştır

Bir de sevgilim olsa hem de evli onu aralıksız aramam o bana zaten Zaman ayırır ki hatta evli olduğunu çakmayayım diye daha çok Zaman yaratır vs vs

Eşimin iş telefonu var
Arızalara gittiği için iş yeri telefon ve hat verdi
Eşim çok sık arandığı için engellemeye aldı
Rehberindeki kişiler arayabiliyor
Dışındakiler arayamıyor
Aradıkları görünüyor ama
Akşam bakmak istedim
Değişik değişik numaralar
Bunda sıkıntı yokta
Bir numara 1 buçuk saattir aramış
Her dakika da aramış
Ama başka şey yok
Kafama takıldı
İnsan niye 1 saat boyunca arar durur ki
Ben başkasını arayamam
Meşgul çalınca aradı dicem ama o kadar aranır mı ki
Kafama takıldı
Keyfim kaçtı
Acil bir iş olabilir yada adres bulunamamış tarif etmek için sürekli aranmış olabilir şüphe ettiren başka birşey yoksa bu pek kafaya takılacak birşey değil

Acil bir iş olabilir yada adres bulunamamış tarif etmek için sürekli aranmış olabilir şüphe ettiren başka birşey yoksa bu pek kafaya takılacak birşey değil
Arka arkaya sürekli aranınca merak ettim
Merak etmek en doğal hakkım

Eğer birşey olsaydı mesaj atma filan olurdu diye düşünüyorum
Yada gergin aynı numaranın aradığını görürdüm

Eşime söylemekle iyi yapmadım ama napiyim dayanamadım

Başka bir numara da dersteyim yazmış
Bu da bana tuhaf geldi
Beni birisi arasa arıza için dersteyim yazmam
Müsait değilim yazarım

Eşime söylediğimde öğretmendi sanırım dedi
Sadece bulunduğumuz ilçeye değil diğer ilçelere de gidiyor
Nerden bileyim ben aradan nefes kadar zaman geçmiş dedi
Telefonlarını alıp telefon etsem ya bayan çıkarsa

Eşimin iş telefonu var
Arızalara gittiği için iş yeri telefon ve hat verdi
Eşim çok sık arandığı için engellemeye aldı
Rehberindeki kişiler arayabiliyor
Dışındakiler arayamıyor
Aradıkları görünüyor ama
Akşam bakmak istedim
Değişik değişik numaralar
Bunda sıkıntı yokta
Bir numara 1 buçuk saattir aramış
Her dakika da aramış
Ama başka şey yok
Kafama takıldı
İnsan niye 1 saat boyunca arar durur ki
Ben başkasını arayamam
Meşgul çalınca aradı dicem ama o kadar aranır mı ki
Kafama takıldı
Keyfim kaçtı
eşiniz ne iş yapıyor ? arızalara gidiyor demişsiniz acil bir şey olmuşsa müşteri arkası arkasıya aramıştır. bence sorun yok

Back
X