- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Valla ben hiçbirşey yapmamBaksanız benim gibi
Böyle bir buçuk saattir arasalar ne yapardınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben hiçbirşey yapmamBaksanız benim gibi
Böyle bir buçuk saattir arasalar ne yapardınız
Eşim bu tarz arızalara gitmiyorEşim arızalara gidiyor demişsiniz. Şimdi benim arabam arıza yapmıştı, yolun ortasında kaldım, acil yardımı aradım, bilgiler alındı, konum paylaşıldı, sizi gelecek olan çekiciye aktarıyorum dedi. Aktardı, telefon düştü (yani açılmadı) tekrar yol yardımı aradım, numarasını aldım. En az 20 kere aramışımdır. Geliyor musun gelmiyor musun nerdesin? Sonunda adam açtı, izindeymiş, başka çekici gelecekmiş, bana onun numarasını verdi. Konu şu ki, benim gibi sinir sahibi, pimpirikli birisi, malının arızası için eşinize ulaşmaya çalışıyor olabilir mi? Eğer ki eşiniz çekici şöförüyse, o zaman o arayan da benim bu arada![]()
Haklısınız da 2 gün olmuşBence cok gereksız bırseye takılıp bosuna kafanızı yoruyorsunuz.
Bızım cumartesı soyle bırsey oldu davlumbaz arızalandı servıs adamın 11-2 arası bır saatte gelecegını soyledı ve servıse gelecek ustanın telını verdı. Bız 1:30 a kadar bekledık sonra da esım adamı belkı 20 kere aramıstır adam acmadıkca ıyıce sınır oldu saat de 3 olmustu ısrarla aradı cunku nerdesınız dıye soracaktı sadece ustayı beklıyorduk ve dısarı cıkacaktık.
Bunun gıbı bırsey olmustur bence hıc takılmayın yoksa kafanız bulanır hep boyle
Valla dayanamadım sordumKarıştırmayın eşinizin telefonunu. Bırakın bu kötü alışkanlıkları hUzuru bulun![]()
Eşim bu tarz arızalara gitmiyor
Çalıştığı saat belli
Siz mecbur kaldığınız için çok kez aramışsınız
Sizin durumunuz da olsam ben de arardım
Ama eşim gibi işi olan birisini aramam
Ben atamadığım için de başkası aramaz diye düşünüyorum
Acil bir iş olabilir yada adres bulunamamış tarif etmek için sürekli aranmış olabilir şüphe ettiren başka birşey yoksa bu pek kafaya takılacak birşey değilEşimin iş telefonu var
Arızalara gittiği için iş yeri telefon ve hat verdi
Eşim çok sık arandığı için engellemeye aldı
Rehberindeki kişiler arayabiliyor
Dışındakiler arayamıyor
Aradıkları görünüyor ama
Akşam bakmak istedim
Değişik değişik numaralar
Bunda sıkıntı yokta
Bir numara 1 buçuk saattir aramış
Her dakika da aramış
Ama başka şey yok
Kafama takıldı
İnsan niye 1 saat boyunca arar durur ki
Ben başkasını arayamam
Meşgul çalınca aradı dicem ama o kadar aranır mı ki
Kafama takıldı
Keyfim kaçtı
Arka arkaya sürekli aranınca merak ettimAcil bir iş olabilir yada adres bulunamamış tarif etmek için sürekli aranmış olabilir şüphe ettiren başka birşey yoksa bu pek kafaya takılacak birşey değil
eşiniz ne iş yapıyor ? arızalara gidiyor demişsiniz acil bir şey olmuşsa müşteri arkası arkasıya aramıştır. bence sorun yokEşimin iş telefonu var
Arızalara gittiği için iş yeri telefon ve hat verdi
Eşim çok sık arandığı için engellemeye aldı
Rehberindeki kişiler arayabiliyor
Dışındakiler arayamıyor
Aradıkları görünüyor ama
Akşam bakmak istedim
Değişik değişik numaralar
Bunda sıkıntı yokta
Bir numara 1 buçuk saattir aramış
Her dakika da aramış
Ama başka şey yok
Kafama takıldı