• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama takıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. Şimdi şöyle ki ben çok araştıran çok sorgulayan bir insanım. Birkaç sene öncesinde bir ideolojiye merak salmıştım ergendim filan. Birtakım kitaplar almıştım çok ayrıntıya giremiyorum siyasete kaçmasın. Bu aldığım kitaplar bir ideolojide çok aşırı uç kitaplardı yani suç oluşturacak türden. Gizlice okuyordum filan ergenlik cesareti mi desem artık. Kitapların ön sayfalarına adımı soyadımı yazmıştım. Daha sonra hiç dokunmadım o kitaplara öyle kitaplığımda kalmış. Birkaç ay önce kitaplığıma göz gezdirirken bunları gördüm bir poşete koyup çöpe atmak istedim. Annem gördü bu kitapları çok kızdı bilmiyordu o da tabi. Ben de birkaç sene önce böyle konulara merak saldığımı ve araştırmak için aldığımı söyledim. O sırada ben içeri geçtim ne yaptım hatırlamıyorum ama sonra döndüğümde kitaplar yoktu annem çöpe atmış. Birkaç aydır bu konu aklımda yoktu aslında. Bugün nedense aklıma geldi ben biraz şüpheci bir insanımdır aklıma taktım annemle konuştum. Annem dedi ki ben senin adının olduğu sayfaları yırttım öyle attım dedi ama belki de benim şüpheci olduğumu bildiği için rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum :(

Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. Şimdi şöyle ki ben çok araştıran çok sorgulayan bir insanım. Birkaç sene öncesinde bir ideolojiye merak salmıştım ergendim filan. Birtakım kitaplar almıştım çok ayrıntıya giremiyorum siyasete kaçmasın. Bu aldığım kitaplar bir ideolojide çok aşırı uç kitaplardı yani suç oluşturacak türden. Gizlice okuyordum filan ergenlik cesareti mi desem artık. Kitapların ön sayfalarına adımı soyadımı yazmıştım. Daha sonra hiç dokunmadım o kitaplara öyle kitaplığımda kalmış. Birkaç ay önce kitaplığıma göz gezdirirken bunları gördüm bir poşete koyup çöpe atmak istedim. Annem gördü bu kitapları çok kızdı bilmiyordu o da tabi. Ben de birkaç sene önce böyle konulara merak saldığımı ve araştırmak için aldığımı söyledim. O sırada ben içeri geçtim ne yaptım hatırlamıyorum ama sonra döndüğümde kitaplar yoktu annem çöpe atmış. Birkaç aydır bu konu aklımda yoktu aslında. Bugün nedense aklıma geldi ben biraz şüpheci bir insanımdır aklıma taktım annemle konuştum. Annem dedi ki ben senin adının olduğu sayfaları yırttım öyle attım dedi ama belki de benim şüpheci olduğumu bildiği için rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum :KK43:
Benim de kafama takıldı şimdi:110::KK64:

Eee kitap atıldı mi sonuç olarak günlerdir uykusuzum ya hic birsey anlayamadım konudan kim kimden kitap için neden şüphelendi kafamda deli sorular :confused:

Arkadaşlar hemen konuya giriyorum. Şimdi şöyle ki ben çok araştıran çok sorgulayan bir insanım. Birkaç sene öncesinde bir ideolojiye merak salmıştım ergendim filan. Birtakım kitaplar almıştım çok ayrıntıya giremiyorum siyasete kaçmasın. Bu aldığım kitaplar bir ideolojide çok aşırı uç kitaplardı yani suç oluşturacak türden. Gizlice okuyordum filan ergenlik cesareti mi desem artık. Kitapların ön sayfalarına adımı soyadımı yazmıştım. Daha sonra hiç dokunmadım o kitaplara öyle kitaplığımda kalmış. Birkaç ay önce kitaplığıma göz gezdirirken bunları gördüm bir poşete koyup çöpe atmak istedim. Annem gördü bu kitapları çok kızdı bilmiyordu o da tabi. Ben de birkaç sene önce böyle konulara merak saldığımı ve araştırmak için aldığımı söyledim. O sırada ben içeri geçtim ne yaptım hatırlamıyorum ama sonra döndüğümde kitaplar yoktu annem çöpe atmış. Birkaç aydır bu konu aklımda yoktu aslında. Bugün nedense aklıma geldi ben biraz şüpheci bir insanımdır aklıma taktım annemle konuştum. Annem dedi ki ben senin adının olduğu sayfaları yırttım öyle attım dedi ama belki de benim şüpheci olduğumu bildiği için rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum :KK43:
Bu şüpheci olmak değil yalnız. Acikca psikolojik rahatsızlık.

Filan yanlış bir kullanım değil ki, falan kelimesinin kibarlaştırılmış hali. Felan yanlış.
Burda ki yazım hatalarına takılanlarıda anlamıyorum olabilir yani yanlış yazılabilir yada öyle yazıldığını biliyor sonuçta burda hepimiz Türkçe öğretmeni değiliz takılmayın buna bu kadar.

Kitap atılır gider oradan kimse takip edemez.
İdeoloji nedir ne kadar risklidir bilemem tabii de internet aramaları nolacak.
Biri benim geçmişime baksa, bilgisayar oyunu oynuyorum, efendime söyleyeyim şu karakter nasıl öldürülür, bu karakter nasıl zehirlenir potansiyel seri katil diye FBI ın kapıma dayanması lazım ahsjshs :D

bu supheden ote takıntı gıbı yanı bukadar kafaya takmak
degısık

Burda ki yazım hatalarına takılanlarıda anlamıyorum olabilir yani yanlış yazılabilir yada öyle yazıldığını biliyor sonuçta burda hepimiz Türkçe öğretmeni değiliz takılmayın buna bu kadar.
Katılıyorum bi harf eksik, fazla yada farklı yazıldığı zaman hemen o öyle değil böyle olucak gibi söylemler çok rencide edici ve itici geliyor bana da.. gerek yok böyle şeylere 😏

Cok arastirip, sorgulayip, okuyarsaniz filan degil falan olacak o bilin istedim.
Mesela bende okuyarsanız değil o okuyorsanız olacak desem seni rencide etmiş olurum değil mi? Bunun için diyorum ki gerek yok böyle Türkçe yazım hatalarını bulmaya çalışıp karşı tarafı rencide etmeye..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X