- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
Burdaki dert ne? Zaten tanimadigin bi kadin mesele buyuk mesele degil bi daha bir araya da gelmeyeceksiniz eee?Belki sacma gelecek ama taktım iste napıyım.
Bi arkadasa gittim baska misafiri de vardi.
O misafirin bebegi benimkiyle aynı 10 ayına girdi.
Bayan bizim bebege bakiyo sürekli
Özellikle belirtmek isterim ki sacma sapan kıskancliklarim yoktur.nie bakti nazar verir şu olur bu olur die.sakınmam cocugumu herkesden olabilir belki hosuna gitti ilgisini cekti bakiyo.ama bu bayanin bakislarimi öyle bilmiyorum ama tabiri caizse cok pis bakiyo.
Neyse masada yemek yiyoz bebegime kısır verdim hemen bize kitlendi zaten sürekli gözü üzerinde cocugun.bi ara mtfakta mama yaptim getirdim yedircem tuhaf bi merakla "sen şimdi ona ne yedirdin"dedi.(bu arada ortam kalabaliklasti herkes muhabbetin dibine vurmuş o bizi izliyo)
Bende mama yaptim.dedim kisa bi muhabbet olustu aramizda ya aslinda ben bu cocuga pek bakamiyorum dedim tam odadan cikacaktim yüzunu diger tarafa donerek "bakamadigin halin buysa "demezmi.mutfaga gittim geldim "iyi iyi daha nasil bakacan baksana daha nasil olsun dedi
Bu arada onun bebegide elinde kocamab buyuk biberonla mama yiyo ki valla o mamayi bizimki iki ögunde yiyo.ama nasil rahatsiz oldum varya.galiba cocugu biraz bizimki ne göre zatif ama boyu cok uzun kıskandımı naptı.nefret ederim böyle insanlardan.
Cok pismanim ki keske bende onun cocugu o biberonu yerken laf vursaydım densize
Hiçbir anlam veremedim ben bu duruma...Yapacağım tek yorum kendisi bebeğine sizin bebeğinizle ilgilendiğiniz gibi ilgilenemiyor,Kendisini annelik bakımından yetersiz görüp size saldırıyor.Belki sacma gelecek ama taktım iste napıyım.
Bi arkadasa gittim baska misafiri de vardi.
O misafirin bebegi benimkiyle aynı 10 ayına girdi.
Bayan bizim bebege bakiyo sürekli
Özellikle belirtmek isterim ki sacma sapan kıskancliklarim yoktur.nie bakti nazar verir şu olur bu olur die.sakınmam cocugumu herkesden olabilir belki hosuna gitti ilgisini cekti bakiyo.ama bu bayanin bakislarimi öyle bilmiyorum ama tabiri caizse cok pis bakiyo.
Neyse masada yemek yiyoz bebegime kısır verdim hemen bize kitlendi zaten sürekli gözü üzerinde cocugun.bi ara mtfakta mama yaptim getirdim yedircem tuhaf bi merakla "sen şimdi ona ne yedirdin"dedi.(bu arada ortam kalabaliklasti herkes muhabbetin dibine vurmuş o bizi izliyo)
Bende mama yaptim.dedim kisa bi muhabbet olustu aramizda ya aslinda ben bu cocuga pek bakamiyorum dedim tam odadan cikacaktim yüzunu diger tarafa donerek "bakamadigin halin buysa "demezmi.mutfaga gittim geldim "iyi iyi daha nasil bakacan baksana daha nasil olsun dedi
Bu arada onun bebegide elinde kocamab buyuk biberonla mama yiyo ki valla o mamayi bizimki iki ögunde yiyo.ama nasil rahatsiz oldum varya.galiba cocugu biraz bizimki ne göre zatif ama boyu cok uzun kıskandımı naptı.nefret ederim böyle insanlardan.
Cok pismanim ki keske bende onun cocugu o biberonu yerken laf vursaydım densize
aslında orada iltifat tarzı bişi etmıs kadınTaktim iste
Manyak kadin gittik gelene kadar bizi izledi bide yuzunu cevire cevire cocugum icin bakamadigin hali buysa diyo. Hayir ben onun cocugun yedigine ictigine karisiyomuyum banane.o kadar insanin icinde konustugu lafa kizdim.hayir o kadar takipden sorgudan sonra demesine kizdim.belki de o an o lafi baskasi dese gülerdim.ama demekki kadib iyi niyete bakmiyodu kim bilir icinde ne dusunceler vardi
Bakıs var bakiş var.bende bakarim senin gibi dusunurum ama bu bakmakla kalmiyo bide sorguya cekiyoÇocuklarınız üzerinden konuşmak istemiş bence ben bunu anladım. Ben de bebeklere falan bakıyorum, koca koca insanları izlemeyi seviyorum mesela ama kötü niyetle bakmıyorum. Öyle hareketlerini incelemek hoşuma gidiyor herkesin bambaşka hayatı var diye çıkarımlar yapıyorum kendi kendime mesela. Ya evlerin camlarına kadar incelerim acaba kim oturuyor burada diye. Her şeyden nem kaparsanız hayat zindan olur. Takıntı oluşur.
büyük konusmak istemıyorum ama, bebeğim olduktan sonra kilo durumunu asla takıntı etmeyecegım dıyorum kendıme. çok saçma gelıyor bana. saglıklıysa sorun yok.
dıyenlere de sokucam lafı dıyorum kendı kendıme. yani o denlı baydı benı şu '' senınkı zayıf, benımkı kilolu, sbenımkı zayıf'' muhabbetı.
kadın bişi dememiş aslında
ve ben de bı ortamdayken bebek varsa sürekli ona bakarım, bebeklerı cok sevdıgım için.
bence sen o kadının bakıslarına takmıssın :=) belkı bebegını sevdı, belkı güzel buldu.. belkı yemesını begendı.. yani bunda bı art nıyet göremedım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?