• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda bir saçma soru

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Direkt sorumu soruyorum.

Sevgilinin ailesiyle hatta teyzesiyle daha önce tanışmış olan,
Uzak yakın neredeyse tüm akrabaların sosyal medya üzerinden tanıdığı gelin aday adayı,
Sevgilinin abisinin sözüne davet edilmeli midir?

Dipnot: İki tarafın da halaları teyzeleri ve ailesi katılacak.

Son düzenleme:
Söz aile arasında olur. Birincisi siz daha o aileye girmemişsiniz. İkincisi sadece iki kez görüşmüşsünüz. Sadece iki kez gördüğümüz herkesi söze çağırsak, ohooo.
Çağırma zorunlulukları yok. İki görüşmeyle samimiyet de olamayacağına göre alınacak bir şey de yok.

Söz aile arasında olur. Birincisi siz daha o aileye girmemişsiniz. İkincisi sadece iki kez görüşmüşsünüz. Sadece iki kez gördüğümüz herkesi söze çağırsak, ohooo.
Çağırma zorunlulukları yok. İki görüşmeyle samimiyet de olamayacağına göre alınacak bir şey de yok.

Alınmak değil ,ben zaten gidemem saatinden dolayı biliyorlar da.. Arkadaslarım "aa çok ayıp hiç çağrılmadan olur mu " deyince fikir almak istedim

Alınmak değil ,ben zaten gidemem saatinden dolayı biliyorlar da.. Arkadaslarım "aa çok ayıp hiç çağrılmadan olur mu " deyince fikir almak istedim

Bence o arkadaşınız yanılmış . Daha sizin aranızda bir söz , nişan yok bu birincisi , sözlenecek çift buna karar verir arkadaşlara katılıyorum ve son olarak söz daha ziyade aile içerisinde olur. Siz de sözlü olsaydınız tabi ki aa siz niye yoksunuz denilebilirdi . Misal benim arkadaşım sözlendi henüz 3 hafta oluyor . Aile içerisinde yapıldı ama biz 12 senedir arkadaşız 5 kız ,yanında olmamızı istediler sözlencek kişiler çift olarak . ve damadın kardeşinin sevgilsi de geldi henüz 17 yaşında , sadece 'sevgili ' olarak . Kayınvalidesi çağırmamış , kızla tanışık olmalarına rağmen o bile görünce şaşırdığını belli etti.

Bu tamamen oradaki sartlara bağlı.
Biz mesela sözümüzde arkadaslarimizi dahi cagirmadik.
Sizin durumda da cagrilmamasinda hic bir sakınca görmedim.
Cagirsalar da aa niye cagiriyorlar derdi o insanlar emin ol

Kimsenin gazına gelme. Böyle konularda fiştekleyen çok olur ve böyle insanlar canını sıkmak için bunları yapar, böyle davrananlara dikkat et.

Direkt sorumu soruyorum.

Sevgilinin ailesiyle hatta teyzesiyle daha önce tanışmış olan,
Uzak yakın neredeyse tüm akrabaların sosyal medya üzerinden tanıdığı gelin aday adayı,
Sevgilinin abisinin sözüne davet edilmeli midir?

Dipnot: İki tarafın da halaları teyzeleri ve ailesi katılacak.

Aile arasında olduğu için davet edilmemesi normal bir durum.

Back
X