Kafamda boşadım seni dedi...

Bahar102

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
35
5
1
35
Eşim sürekli boşamayla tehdit edyor kısaca anlatayım arkdslar ıkı gun once basit bir tartışma yasadık tartısma buyudu bn valizlermi hazrldm o da gidersen git dedi bn bunaldm aslnda kafa dinlmk istyrdm baktım o kendnı terk ettigimi düşünüyor gidersrn boşarım deyince bn de vaz gectm gönlünü almaya calıstm surat yaptı yatgnı ayırdı bnm valiz hazrlyan bir karm var yazıklar olsun dedi bugun de bn iş çıksı bişylr yaplm çok sıkıldm diynce arkdşlryla taklcagnı soyledi eve geldi üstünü degsti agladım gitme dedim dinlemedi gitti bnde gidyrm dedm git dedi gidersen boşanrz dedi bnde dayanamadım küfür ettim o da bna etti kafamda boşadım seni artık dedi nefret ediyorum ondan

ilk başta valiz toplanmış.hemen akabinde aaa gezelim demişsiniz.bir göz korkutma çabası gibi gelmiş olabilir eşinize.bundan dolayı agresifleşmiş olabilir.

seni köle yapmak istiyor şunu yapmazsan buna yapmazsan ......narsist vakası bu da gidersen yalvarır pişmn olur ama sonrası hep aynı:110::110:benim eniştede böyle ablam bu kez tmm dedi eviboşalttı :110::110:adam bırakmıo soğuktu istemio ablam yapamıcağını sanıp hersefer boşarım ypıo du hakaret suçlama ablama kendi suçlu hissettirme ezme eğilimi vardı bırak diyemem dene çocuk ypma bak nolcağına

ee bütün suç senin. valiz hazırlamışsın. Valla onun senden nefret etmesi lazım

ee bütün suç senin. valiz hazırlamışsın. Valla onun senden nefret etmesi lazım
Bütün suç bnm mi valzi durduk yere toplamadım bn sabhtan aksama kadar evde seni beklyrm dedim sktr git bekleme o zaman deyince valiz topladım pardon da esimiz size git dese siz napardnz

seni köle yapmak istiyor şunu yapmazsan buna yapmazsan ......narsist vakası bu da gidersen yalvarır pişmn olur ama sonrası hep aynı:110::110:benim eniştede böyle ablam bu kez tmm dedi eviboşalttı :110::110:adam bırakmıo soğuktu istemio ablam yapamıcağını sanıp hersefer boşarım ypıo du hakaret suçlama ablama kendi suçlu hissettirme ezme eğilimi vardı bırak diyemem dene çocuk ypma bak nolcağına

narsist mi o nasl oluyor aglamaktan gözmde yaş kalmdı artk bu evlilik bitti tamamen diyor

Bütün suç bnm mi valzi durduk yere toplamadım bn sabhtan aksama kadar evde seni beklyrm dedim sktr git bekleme o zaman deyince valiz topladım pardon da esimiz size git dese siz napardnz
hanfendi yazmazsanız ben ne bileyim kavganızın nedenini.

öf
Öfkelenince siz napıyosunuz acaba yoksa hayatmda hiç küfür etmedim bn diyen insanlardan mısınız
öfkelenince yanlış bir şey söyleyip, sorunu iyice çözümsüz hale getirmemek için öfke kontrolü uygulayanlardanım. derin derin nefes alırım, mekan değiştiririm., kendimi sakinleştiririm. evet, küfür etmeyenlerdenim. hele hele eşe, olacak iş değil. o da olmaz ya, arkadaşa, kardeşe edildi diyelim. belki onlar tolore edebilir. eş etmez. evlilikte saygı esas. bunu bir kez yitirdi mi, yerine koyamazsın.

narsist mi o nasl oluyor aglamaktan gözmde yaş kalmdı artk bu evlilik bitti tamamen diyor

kendini haklı görmek eşini suçlamak suçlu hissettirmek bağımlı yapmak hareket yapsada kendini vazgeçilmez derecede haklı sanan kişi size kendinizi törpületcek kendinizden verevere bişey kalmaz olduğunu a nlıcaksınız boşarım blöftür o na taviz verdikçe dahada vazgeçilmez sanacak ilah gbi övgüye alışık kişiliktir narsist küçük şeyleri büyütür dünya etrafında dönüyodur :110:kendi içinde mutsuz :110:umarım böyle değildir inşaallah geçer

Back
X