- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Yağ bezesi kalıcı bişey mi. Bayadır var dediğim ben hemen hemen serçe parmak tırnağı kadar yani. Bu kadar bğyğk olabilir mi.Doktora görünüm bir an evvel.Yağ bezesi gibi geldi anlattıklarınızdan.
Teşekkür ederim.Cildiye/dermatoloji
Arkadaşımda vardı kafasında 2 tane.Kaşındığını söylerdi.Hatta daha yeni aldırdı.Zor bir operasyon değil diye biliyorum.Yine de emin değilim.En kısa zamanda doktora görünün.Yağ bezesi kalıcı bişey mi. Bayadır var dediğim ben hemen hemen serçe parmak tırnağı kadar yani. Bu kadar bğyğk olabilir mi.
Umarım öyledir. Son çıkan şeyi sert kaşıdığım için yanıyo şuanYağ bezesidir muhtemelen. Yine de bir doktora görünmekte fayda var.
Ayy neymişki acabaArkadaşımda vardı kafasında 2 tane.Kaşındığını söylerdi.Hatta daha yeni aldırdı.Zor bir operasyon değil diye biliyorum.Yine de emin değilim.En kısa zamanda doktora görünün.
Benimde saçlarımın içinde var beyaz ben gibi. Cildiye doktoru yağlı egzama demişti. Stres yapınca gözüm, elim ve burnumda döküntü şeklinde çıkıyo bi süre sonra onlar geçiyo ama kafamdaki o ben gibi olan hiç geçmiyo yıllardırSelam hanımlar,
Kafamda, enseme doğru sol tarafta irice beyaz renkte olduğunu söyledikleri bi et ben vardı bayadır. Çok da kaşınırdı. Normaldir ben sonuçta dedim takmadım. Ancak sabahtan beri sağ kulağımın arkasında yine saçlarımın dibinde kaşınma hissettim. Kaşıdığımda resmen elime yine minicik bi çıkıntı geldi hatta tırnaklamış bulundum bilmeden ve felaket canım acıdı. Anneme gösterdim ben dedi kızarmış biraz. Açıkçası sonradan çıkmasından dolayı korktum biraz. Fikri olan var mı. Bi doktora görünmeyi düşünüyorum hangi polikliniğe gitmeliyim?
Hamileliğim sorun olur mu acaba. Bi an evvel gitmeliyim sanırımönce cildiyeye gidecekseniz, alınacaksa da onlar sevk ediyor cerrahiye.
Geçmiş olsun. Benim sadece saç diplerimde var ikincisini daha bugün farkettimBenimde saçlarımın içinde var beyaz ben gibi. Cildiye doktoru yağlı egzama demişti. Stres yapınca gözüm, elim ve burnumda döküntü şeklinde çıkıyo bi süre sonra onlar geçiyo ama kafamdaki o ben gibi olan hiç geçmiyo yıllardır
dermatoloji. yillardir wt beni sandigim sey sigilmis. 5 dk da yakti attti.Selam hanımlar,
Kafamda, enseme doğru sol tarafta irice beyaz renkte olduğunu söyledikleri bi et ben vardı bayadır. Çok da kaşınırdı. Normaldir ben sonuçta dedim takmadım. Ancak sabahtan beri sağ kulağımın arkasında yine saçlarımın dibinde kaşınma hissettim. Kaşıdığımda resmen elime yine minicik bi çıkıntı geldi hatta tırnaklamış bulundum bilmeden ve felaket canım acıdı. Anneme gösterdim ben dedi kızarmış biraz. Açıkçası sonradan çıkmasından dolayı korktum biraz. Fikri olan var mı. Bi doktora görünmeyi düşünüyorum hangi polikliniğe gitmeliyim?
Teşekkürleer, benimde yeni çıkanlar çok kaşınır ama saçımın içindeki artık kaşınmıyo duruyo öyle ben gibi. Bi cildiyeye gözük bence ihmal etmedenGeçmiş olsun. Benim sadece saç diplerimde var ikincisini daha bugün farkettim
Ah ya siğil hiç aklıma gelmemişti. Olabilir. Ama bulunduğum yerde dermatoloji yok.dermatoloji. yillardir wt beni sandigim sey sigilmis. 5 dk da yakti attti.
Mutlaka gidicem dermotoloji diyenler var olmadı il merkezindeki hastaneye gidicem artık.Teşekkürleer, benimde yeni çıkanlar çok kaşınır ama saçımın içindeki artık kaşınmıyo duruyo öyle ben gibi. Bi cildiyeye gözük bence ihmal etmeden
en son bizim komşumuz geçenlerde aldırdı yüzeysel uyuşturup fışşt diye alıyolar ordan sonra merhem sürüyorsun 1 hafta güneşten koruyup.sanmıyorum hamilelikle bir alakası olacağını.Hamileliğim sorun olur mu acaba. Bi an evvel gitmeliyim sanırım
sadece cildiye yardim edebikir size duzgun bir sekilde. olan bir yere gidin en kisa zamanda.Ah ya siğil hiç aklıma gelmemişti. Olabilir. Ama bulunduğum yerde dermatoloji yok.
Umarım ciddi bişey değildiren son bizim komşumuz geçenlerde aldırdı yüzeysel uyuşturup fışşt diye alıyolar ordan sonra merhem sürüyorsun 1 hafta güneşten koruyup.sanmıyorum hamilelikle bir alakası olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?