Kafamda çıkan şeyler 😣

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
Selam hanımlar,

Kafamda, enseme doğru sol tarafta irice beyaz renkte olduğunu söyledikleri bi et ben vardı bayadır. Çok da kaşınırdı. Normaldir ben sonuçta dedim takmadım. Ancak sabahtan beri sağ kulağımın arkasında yine saçlarımın dibinde kaşınma hissettim. Kaşıdığımda resmen elime yine minicik bi çıkıntı geldi hatta tırnaklamış bulundum bilmeden ve felaket canım acıdı. Anneme gösterdim ben dedi kızarmış biraz. Açıkçası sonradan çıkmasından dolayı korktum biraz. Fikri olan var mı. Bi doktora görünmeyi düşünüyorum hangi polikliniğe gitmeliyim?

Yağ bezesi kalıcı bişey mi. Bayadır var dediğim ben hemen hemen serçe parmak tırnağı kadar yani. Bu kadar bğyğk olabilir mi.
Arkadaşımda vardı kafasında 2 tane.Kaşındığını söylerdi.Hatta daha yeni aldırdı.Zor bir operasyon değil diye biliyorum.Yine de emin değilim.En kısa zamanda doktora görünün.

Benimde saçlarımın içinde var beyaz ben gibi. Cildiye doktoru yağlı egzama demişti. Stres yapınca gözüm, elim ve burnumda döküntü şeklinde çıkıyo bi süre sonra onlar geçiyo ama kafamdaki o ben gibi olan hiç geçmiyo yıllardır

Geçmiş olsun. Benim sadece saç diplerimde var ikincisini daha bugün farkettim

dermatoloji. yillardir wt beni sandigim sey sigilmis. 5 dk da yakti attti.

Teşekkürleer, benimde yeni çıkanlar çok kaşınır ama saçımın içindeki artık kaşınmıyo duruyo öyle ben gibi. Bi cildiyeye gözük bence ihmal etmeden
Mutlaka gidicem dermotoloji diyenler var olmadı il merkezindeki hastaneye gidicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…