- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
bende biliyorum ilaç kullanmadan düzelmeyeceğini ben sadece ilaçlara ek olarak konuşmak için isteyenler mesaj atsın dertleşelim anlamında yazmıştım yanlış abladınjz galiba ablacım.İlaç kullanmadan iyileşemezsin, burada sana kimse sihirli değnek falan dokundurarak seni iyileştirmez. Herhangi bir psikolog da sana mucizevi sözler söyleyerek iyileşmeni sağlayamaz.
emin misin ne demek siz şaka mı yapıyosunuz :) kiminle konuştuğumu bilemeyecek kadar kafayı yemedim daha :) yalan söyleyecek halim yok. özelden söyleyeyim doktorun ismini inanmıyorsanız, kendiniz de doktor bulup sorabilirsiniz artık her şey mümkün telefonlar elimizde hemen iletişime geçebiliyoruz doktorlarla:) fitness çalışanlarıyla sporum haricinde konuşma yapmıyorum bu arada.Hangi doktor dedi sana bunu? Doktor olduğundan emin misin, buradan fitness çalışanları kafaya almış gibi görünüyor seni.
Ben buraya dertleşmek için yazdım, tedavi yöntemlerini bende biliyorum. Yukarda da belirttiğim gibi ilaçlarım sersem gibi yaptı. Yaşımda küçük bağımlı kalmak istemiyorum ilaçlara, güçlü olup yenmek istiyorum.