- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
15 günlük bebeğime doğduğundan beri tek başıma bakıyorum. Kendi annemle aram yıllardır açık. Haliyle gelmedi. Gerçi çağırSam gelir miydi. Bilmiyorum Neyse. Eşim bazen yardimci oluyor ama o da iş gereği 15 gün gidecek. Tek başıma bebeğe bakabilir miyim sizce ?
Bi diğer sorunda şu : sütüm yetmiyor. Çocuk aç kaldı ve sarılık oldu maalesef. O günden beri önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Ama bugün bi arkadaşım mama vermek üvey annelik / ne olursa olsun sadece süt vermeye zorlayacaktin vs dedi. Tartıştık.
Az önce de bebeğim kustu elim ayağım birbirine girdi.
Ya ben bakabilir miyim kimsenin yardımı olmadan. . Ona bişey olcak diye ödüm kopuyor yanlış bişey yaparım diye.niye ağlıyor anlamıyorum çoğu zaman..
Çıkabilir miyiz yavrumla ikimiz.. kimsenin yardımı olmadan bu kuyudan..
Bi diğer sorunda şu : sütüm yetmiyor. Çocuk aç kaldı ve sarılık oldu maalesef. O günden beri önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Ama bugün bi arkadaşım mama vermek üvey annelik / ne olursa olsun sadece süt vermeye zorlayacaktin vs dedi. Tartıştık.
Az önce de bebeğim kustu elim ayağım birbirine girdi.
Ya ben bakabilir miyim kimsenin yardımı olmadan. . Ona bişey olcak diye ödüm kopuyor yanlış bişey yaparım diye.niye ağlıyor anlamıyorum çoğu zaman..
Çıkabilir miyiz yavrumla ikimiz.. kimsenin yardımı olmadan bu kuyudan..