Bakarsınız niye bakamayasınız. Henüz birbirinize alışıyorsunuz ikinizde,zaman içinde açlıktanmı ağlıyor,altı mı pis yoksa gazı mı var şak diye anlayacak hale geleceksiniz hiç korkmayın.
Arkadaşınıza diyecek söz bulamıyorum,kesinlikle arkadaşlığınızı gözden geçirin. Hiçbir anne istemez mama versin ama gerektiği yerde verilir,zehir değil en nihayetinde,anne sütünün yetmediği zamanlarda tabiki mama vereceksiniz. Anne sütünün muadili o yani,ayrıca bebeklere özel itinayla üretiliyor. Mamayla büyüyen çok bebek var çevremde,hepside maşallah gayet sağlıklı. Bu konuda kendinizi yıpratmayın lütfen. Alabildiği kadar alsın sütünüzü,kalanına takviyenizi yapın formül sütle. Bu konuda sizi eleştiren kimseyide yanıniza yaklaştırmayın. Böyle bir dönemde hiç gerek yok bunlara. Herkes haddini,duracağı yeri bilsin. İstenmeden verilen tavsiye iyi niyetli değildir zaten. Karşındakini aşağılamak amaçlı yapılır.
Bebek konusunda zaten çoğu zamanı uykuda geçiriyordur,inanın zorlanmazsınız. Gece uyanırsa sık sık,öğlen sizde uyursunuz miniğiniz uyuduğunda dinlenirsiniz. Uyanıkken,karnını doyurur,altını temizlersiniz,gazını çıkarırsınız,birazcık oynarsınız sonra gazı yoksa uyur zaten yine minnoş. Sizde yemek yersiniz o uyurken. Rutine oturtursunuz.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi. Kolaylıklar dilerim.