Kafamda deli sorular... Ne yapmalıyım ?

siti

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
158
40
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,bazı konular da ilişkim hakkında yorumlarım oldu fakat artık böyle bi konu açmamın vakti geldi.

Benim 4.5 yıllık bir ilişkim var ben 22 yaşında,erkek arkadaşım 23 yaşında. Üniversite hazırlıkta tanıştık 2009 yılında. Önlisans okumamıza rağmen hala okullarımız bitmedi,ben bölümümü sevemedim açık öğretimden sosyoloji okuyorum,ama erkek arkadaşım ne yazık ki okumuyor.
Erkek arkadaşım,bilgisayar bağımlısı devamlı oyun oynuyor. 4.5 yıllık ilişkimiz boyunca bizi bir adım ileri götürecek hiç birşey yapmadı.
Askere git dedim,hazır hissetmiyorum dedi,okulunu bitir dedim,sevmiyorum dedi..çalış o halde dedim,istediğim gibi iş bulamıyorum dedi.
Son 1 yıldır devamlı iş-okul-askerlik-evlilik mevzularını konuşur oldum,elim de olmadan.
Çünkü erkek arkadaşımı tüm bunlara rağmen çok seviyorum,ve onunla bir gelecek kurmak istiyorum.
Bazen çok ilgisiz bir adam oluyor,bazen de çok ilgili. Ama ben ne zaman dışarı çıkalım desem,bir bahane üretiyor. Devamlı hastayım,oram buram ağrıyor diyor...

Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Onu hırslandırabilecek ne yapabilirim ?

canım;merhaba onun rahatlığı senin ömründen ömründen ömür alacak.bir kendi yerine birde onun yerine düşüneceksin olayları.sen kafayı yiyeceksin onda tık yok.mesela evleneceksiniz.......sen salonu gelinliği evi eşyaları her şeyi sen yapacaksın.............böyle insanlar ömür törpüsü.......benim eşimde böyle....inanki çok seviyorum eşimi ama artık bazen kaldıramıyorum.çok zor.

son bir yıldır bunlarla uğraşıyosan değişmesi biraz zor görünüyo canım inş. değişir ama pek sanmıyorum
bir yılda insan istese iyi kötü mutlaka bi iş bulur erkek adam nasıl iş beğenmiyo bu yaşa gelmiş sorumluluk almaktan kaçıyo
hadi işe girmedi okusun veya askerliğini aradan çıkarsın bence iyi düşün canım...

Yorumunuz için teşekkür ederim... Haklısınız şuan bile bütün yük benim omuzlarım da,herşeyi ikimizin yerine de düşünmem gerekiyo. Bazen evlendiğimizi düşünüyorum,yapabilecek miyim diye soruyorum kendi kendime... Ama onsuzluğu da düşünmek dahi istemiyorum

Kaç kere konuştuğumun inanın ki haddi hesabı yok. Geçen nisan ayında işe girdi 25 gün çalışıp çıktı,hastalandım dedi.. O gün bugündür iş arıyorum diyor,her ne kadar inanamasam da...
Geçen gün annesi geldi bize,annelerimiz de tanışıyor. Tek umudum sensin,konuş onunla çalışsın vs. dedi. Ben de daha fazla konuşmak istemiyorum,bu zamana kadar çok konuştum sonuç 0,daha fazla konusup kendimi üzmek istemiyorum dedim...

haklısın canım insan artık söylemekten konuşmaktan yoruluyo tamam konuşalım ama bi kulağından girip öbüründen çıktıktan sonra ne faydası varki... kendini hiç üzme bigün gelcek içindeki sevgide bitcek zaten ayrıldığın zamanda hiç üzülmiyceksin nasıl bu zamana kadar dayanmışım diyceksin hatta... kendimde aynı şeyi yaşadım ordan biliyorum

Sorumsuz erkeklerin nesini seviyorsunuz anlamıyorum.
Aşk denilen kavram o kadar basit mi yav?
Aşk ağır bir duygudur,kendi ayakları üzerinde sağlam durup sevdiğine sahip çıkmaktır sonuna kadar.
Bu adam sadece kendisini seviyor sen de onu.

Sen bu adamla gelecegini göremiyorsan ben söyliyim hemen , çalışmayan sorumsuz senin paranla geçinebilcek kadar rahat lüzumsuz bi adam :) Yani arkadaşa gerçekten katılıyorum aşk bu kadar basit mi ? Adam bildigin bomboş işe yaramayan herifin teki ? Neyini seviyosun ya

Yorumlarınız için teşekkür ederim... 4.5 yıl önce aşık oldum,tanıdıkça sevdim de sevdim erkek arkadaşımı. İnsan olarak çok ama çok iyi bi insan... İyi kalpli,temiz,dürüst...
Güzel,ciddi bi konuşma sonrası askere gitmeye karar verdi,böylesi ikimiz için de daha iyi olacak diye konuştuk. Allah hepimiz için hayırlısını versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…