Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim cok sık rastladigim bi durum var
Kadin biniyo 2 cocukla tek kisilik para veriyor
Cocuklarini ayri ayri iki koltuga kendide ayri bi koltuga oturuyor bide tembih ediyor sakın yerinizden kalkmayin diye
Binenlerde geliyor benim gözümun ıçine bakiyor kalksam diye
Kesinlikle ben cok yardimsever ve duygusal bir insanimdir ama dolmuşlarda otibuslerde insanlarin bencil davranişlari yalanciliklari beni beni çom sinir ediyor
Şöför uyarmıyor mu peki çocuğuzu yanınıza alın diye genelde alıyorlar,siz yazarken aklıma geldi şimdi bir ara dolmuşa bindim parayı verdim tek boş koltuk var koltuktada büyük sırt çantası var sahibine söylüyorum çantanızı alabilir misiniz oturacağım suratıma bakıyor sadece kaldırmıyor gönül dedi al at oradan çantayı şöförde bana otursana kardeşim niye ayaktasın diyor çantayı işaret ettim şöför çocuğa çantayı kaldırır mısın deyince kaldırdı ben söyleyince kaldırmamıştı.