Kafamda deli sorular

Emella80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
97
27
88
44
Merhabalar.Daha onceki konumda nikahima sayili gunler kala terkedildigimden bahsetmistim.Neyse artik bu ayriligi kabullendim istemesemde kabullendim.YIlllarin verdigi yorgunlukla ustune sevdigim adamin beni boyle terketmesi cok agir geldi.Uzman kontrolunde antidepresena basladim.Simdi yakin zamanda il disi tayinler acilacak.Sicze 19 yildir yasadigim istanbulu herseyi ve herkesi arkamda birakip egeye veya akdenize yerlesmeli miyim?bir iki senedir aklimdaydi ama bu bu adam karsima cikinca vazgecmistim.Siz olsaniz napardiniz ?onu hala cok seviyorum canimi cok yakti ama ayri sehirde yeniden baslayabilirmiyim

ay ne gitmesi ya. bu kadar kutsallaştırmayın şu çekip giden adamları. ne varmış şehirde anlamadım. insanların çocukları vefat ediyor Allah korusun aynı evde yaşamaya devam ediyorlar. kolay mı sanıyorsuınuz kimse olmadan kimseyi tanımadan bi yere gitmeyi yeni çevre yapmayı alışmayı bide beceremeyip geri dönmesi var tükürdüğünü yalayan çok arkadaşım var. bir şehri arzularsınız ona lafım yok köy arzularsınız ona lafım yok doğa seven gitsin izmir seven gitsin zaten mutlu olur. ama depresyon kafasıyla bu işlere kalkışmayın. gidin erkeklerle flört edin. yeni kişilerle iletişime girin bak nasıl unutuyorsunuz hemen.

ay ne gitmesi ya. bu kadar kutsallaştırmayın şu çekip giden adamları. ne varmış şehirde anlamadım. insanların çocukları vefat ediyor Allah korusun aynı evde yaşamaya devam ediyorlar. kolay mı sanıyorsuınuz kimse olmadan kimseyi tanımadan bi yere gitmeyi yeni çevre yapmayı alışmayı bide beceremeyip geri dönmesi var tükürdüğünü yalayan çok arkadaşım var. bir şehri arzularsınız ona lafım yok köy arzularsınız ona lafım yok doğa seven gitsin izmir seven gitsin zaten mutlu olur. ama depresyon kafasıyla bu işlere kalkışmayın. gidin erkeklerle flört edin. yeni kişilerle iletişime girin bak nasıl unutuyorsunuz hemen.
Ben zaten ondan omcede gitmeyi dusunuyordum.Tek sebebi o degil ama bu ayrilik sureci beni cok yipratti o yuzdrn soruyorum pisman olur muyum diye.yeni bir yasam icin gitmeyi dusunuyorum

istanbulu seviyorsan kal. adam hala içindeyse sen kutuplara gitsen de yanında taşırsın. ha yok istanbul da sıktı diyorsan iste tayin.

istanbulu seviyorsan kal. adam hala içindeyse sen kutuplara gitsen de yanında taşırsın. ha yok istanbul da sıktı diyorsan iste tayin.
Istanbulu seviyorum ama neresini geziyosun dersen hic biyer.Zamaninda o kadar cok gezmisim ki simdi evden cikmiyorum.Sanki bu sehir bana ugursuz geldi 19 yil ne gecti elime koca bir hic..Allaha sukur bi isim var saglikliyim ama ne bilim bilemedim

Istanbulu seviyorum ama neresini geziyosun dersen hic biyer.Zamaninda o kadar cok gezmisim ki simdi evden cikmiyorum.Sanki bu sehir bana ugursuz geldi 19 yil ne gecti elime koca bir hic..Allaha sukur bi isim var saglikliyim ama ne bilim bilemedim

ben istanbula bi kaç kere gittim. güzel şehir ama yaşamak istemezdim ben de. artık sizin için bi anlamı kalmadıysa tayn isteyin. izmir olabilir, eskişehir olabilir.

Ben zaten ondan omcede gitmeyi dusunuyordum.Tek sebebi o degil ama bu ayrilik sureci beni cok yipratti o yuzdrn soruyorum pisman olur muyum diye.yeni bir yasam icin gitmeyi dusunuyorum

Sen şimdi bu işlere kalkışma bi dur. önce istanbulda yeniden takılmayı bi dene bakalım. yeni aşklar yeni heyecanlar dene. baktın ki yok tat vermiyo o zaman ciddi düşün. şimdi daha gözündeki yaş kurumamış kocaman kararlar vermeye çalışıyosun. ağlamayın ya şunların arkasından çok sinir oluyorum. onlar nasıl gününü gün ediyo biliyo musun sen.

mekanları, eşyaları insanlarla özdeşleştirmeyi saçma buluyorum.
çok duygusuzum sanırım.
spor yapsanız? kendinize bir hobi bulsanız?
sosyalleşseniz?

Bende cocukluk askimla evlenmekten dönüp ,yıkılıp hayatim bitti sanıp baska bi sehire gittim..ve eşimi buldum asıl aşk asıl sevgi buymuş dedim halada diyorum ;)
Baska ortamlara girmek gözünün açilmasıni sagliyor bence..

Ben olsam giderdim
Şehirden ve nişanlından kaçmak için değil ama
Akdeniz ve Ege de olmayı çok isterdim çok güzel yerler
Hayat dolu size iyi gelebilir

İki seçeneğinde çok güzel. Bence git. İlk başlar zor olucaktır muhtemelen. Ama sonra rahat edersin.

Sorun şehirlerde değil mutluluk senin içinde onu bul hemen sonra birlikte karar verirsiniz zaten nerde yaşamak istediğinize :dondurma:

Öyle bir imkanım olsa çoktan gitmiştim ama bir erkek yüzünden değil.
Kendim için, İstanbul'dan bıktığım için daha sakin bir yere giderdim..

Hala acı çekerken istersen Alaska'ya git yine nafile.
Ama yeni başlangıçlar her zaman iyidir..

Sen şimdi bu işlere kalkışma bi dur. önce istanbulda yeniden takılmayı bi dene bakalım. yeni aşklar yeni heyecanlar dene. baktın ki yok tat vermiyo o zaman ciddi düşün. şimdi daha gözündeki yaş kurumamış kocaman kararlar vermeye çalışıyosun. ağlamayın ya şunların arkasından çok sinir oluyorum. onlar nasıl gününü gün ediyo biliyo musun sen.
Bilmemmi gozumun icine sokuyor tum yuku sucu benim ustume atarak.coktan dondu sosyal hayatina mutlu mutlu pozlar veriyor

Back
X