Kafamda deli sorular

Bende cocukluk askimla evlenmekten dönüp ,yıkılıp hayatim bitti sanıp baska bi sehire gittim..ve eşimi buldum asıl aşk asıl sevgi buymuş dedim halada diyorum :KK66:
Baska ortamlara girmek gözünün açilmasıni sagliyor bence..
Iste riskten korkuyorum yeniden nasil baslarim diye dusunuyorum burdada acikcasi cok arkadasim kalmadi cunku herkes cikar pesinde

Bilmemmi gozumun icine sokuyor tum yuku sucu benim ustume atarak.coktan dondu sosyal hayatina mutlu mutlu pozlar veriyor

al işte pislik. o zaman hemen arkadaşlarınla bekarlığa merhaba partisi düzenliyosun. erkek dansçıda çağırıyosunuz :D videoları atıyosun instagrama storye :D :D:halay:

al işte pislik. o zaman hemen arkadaşlarınla bekarlığa merhaba partisi düzenliyosun. erkek dansçıda çağırıyosunuz :KK70: videoları atıyosun instagrama storye :KK70: :KK70::halay:
Benimle nisanliyken instagramini kaaptmisti ayrildiktan sonra acmis hemen takiplesmiyoruz.Oyle adice gittiki anlatamam kendi babasina bile ayrildik demedi ben dedim iki aileye ben aciklama yaptim gidisin bari asil olsaydi dedim .

Benimle nisanliyken instagramini kaaptmisti ayrildiktan sonra acmis hemen takiplesmiyoruz.Oyle adice gittiki anlatamam kendi babasina bile ayrildik demedi ben dedim iki aileye ben aciklama yaptim gidisin bari asil olsaydi dedim .

OFF ANLATMA DAHA ÇOK UYUZ OLUYOM. SENDE BU ADAM İÇİN TRİPLERE GİRİYOSUN ORAYA MI GİTSEM TAŞINSAM YENİ Bİ BAŞLANGIÇ MI YAPSAM DİYE. KIZIM ALLAH SANA İKİNCİ KEZ ŞANS VERMİŞ. KÖŞEDEN DÖNMÜŞSÜN. BAK HAYATINA. DEPRESYON HIRKANI DA ÇIKAR ARTIK. KENDİNE BAKIM YAP GÜZEL RESİMLER ÇEKİL EĞLENCELİ STORRYLER KOY DOST DÜŞMAN GÖRSÜN. KIZLAR BAZEN YAŞADIKLARINIZI ÇOK ARABESK HALE GETRİRİYOSUNUZ ŞU ERKEKLERİN KIÇINI KALDIRMAYIN. SONRA ŞIMARIYOLAR.

Marmaris fethiye urla izmir deniz kenari olsun istiyorum samimi insanlar istiyorum kaliteli bi hayat yasamak istiyorum
Altı sene Muğla da yaşamış biri olarak bence hiç durma git. Gerçekten çok güzel ve sakin yerler. Bence çok huzurlu bir şehir ve yaşamı da çok kolay. Fethiye Marmaris Bodrum buralrar çok yakın bir de. Oralar gerçekten çok güzel kalabalık da değil hem sakin hem huzurlu yerler. Böyle çok kalabalık olan tatil mekanlari olan kısımlarını demiyorum ama gerçekten benim de yeniden yaşamak istediğim yerlerden

Back
X