Kafamda deli sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Firarperesst

Smaçör Hanım "7" ✋
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2020
343
277
18
Merhabalar herkeseee birkaç gün önce yazmıştım boşanma aşamasında olduğumu çok katkı sağladı yorumlar ve bir sorunum daha var eşimin hareketleri çok anormalleşmişti ve ailesi bizi bir hocaya götürmüştü (aslında ben psikolog önerdim ama dinlenmedi tabi). Hocamız bize okudu üfledi tükürdü bi güzel sonrasa su içirdi birer bardak bana çok nazar değdiğini eşime musallat olunduğunu söyledi. Bi kağıt verdi semboller vardı üstünde suya katın şu kadar gün için dedi üç tane muska yazdı biri bana biri ona biri yatak odasına... Üçününde üstünde benzer semboller vardı.. aldık taktık ve o güne kadar başım ağrımazdı deli gibi ağrılarım olmaya başldı yaklaşık beş gün taktım sonra çıkardım çıkarır çıkarmaz aşırı rahatladığımı hissettim nedense. Suyuda günü gelmeden bıraktım çünkü iki haftaya kalmadı biz ayrıldık sonrada annemin evine gelmiştim. Sonra geri döndüm ama eskisi gibi değildi. annemin evine gelmemle alakası yok bunun eminim çnkü o hatalıydı ve kabul etti. mesela yemek yemiyordu huzursuzdu normal değildi yani eskisnden beter olmuştu benim başım eve gdnce yine ağrımaya başlamıştı. Bilgi sahibi olan var mı acaba bi kağıda semboller yazılmasının amacı nedir o suyun amacı nedir ben çözemedim de

Bu tarz şeyler yapılmamlı bence aile terapistine gidin en azından içinizi boşaltırsınız rahatlarsınız tabi birlikteyseniz şu an

Bu tarz şeyler yapılmamlı bence aile terapistine gidin en azından içinizi boşaltırsınız rahatlarsınız tabi birlikteyseniz şu an
Hayr değiliz bende öyle istemiştim ama birincisi onun anormal davranışları psikolojik değildi anlatılacak gibi değil yani korkunç şeyler yaşadı, ikincisi para tuzağı dedi halbuki evliliğin ilk başlarında anlaşamazsak terapiste gideriz diyende oydu

Bunun cozumunu hacida hocada aramayin. Semboller hakkinda bilgim yok ama bu tarz seylere guvenmeyin. Inanan biri iseniz kendi duanizi kendiniz edin.
Hiç gitmemiştim gitmekte istemiyordum açıkçası ama annesi ısrar etti bi şekilde ve bende ikna oldum hreketleri çok anormaldi çnkü. Duamı da ediyorum tabi herşeyin başı dua

Hakkınızda hayırlısı olsun tabi ne yaşadığınızı bulunduğunuz duygu durumumu bilmiyorum ama inşallah güzel olur herşey sizin için

Hakkınızda hayırlısı olsun tabi ne yaşadığınızı bulunduğunuz duygu durumumu bilmiyorum ama inşallah güzel olur herşey sizin için
İnşallah teşekkür ederim. Kötü değilim ama kafamdan sorular akıp geçiyor böyle işte. İlk başta sürekli neden aramak normalmiş.. bakalım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…