- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi Firarperesst
-
Virüs yoktu o zaman ve haber vermeden tükürdü yoksa tüküttürmezdimVirus var ya kimsenin size tukurmesine musade etmeyin :)
Virüs yoktu o zaman ve haber vermeden tükürdü yoksa tüküttürmezdimıyy
Sonra yine ayrıldık iki hafta oldu ayrılalı. şimdi boşancaz. Düşündükçe şaşırıyorum çok seviyoduk birbirimizi en sonunda nasıl kanlı bıçaklı gibi olduk çok tuhafıma gidiyoEsinizle ayri misiniz? Yoksa baristiniz mi?
Sonra yine ayrıldık iki hafta oldu ayrılalı. şimdi boşancaz. Düşündükçe şaşırıyorum çok seviyoduk birbirimizi en sonunda nasıl kanlı bıçaklı gibi olduk çok tuhafıma gidiyo
Şiddetli geçimsizlik, şiddet, hakaret aklınıza gelebilecek nicesi (aldatma hariç)Ayrilma sebebiniz nedir?
Şiddetli geçimsizlik, şiddet, hakaret aklınıza gelebilecek nicesi (aldatma hariç)
Hayr değiliz bende öyle istemiştim ama birincisi onun anormal davranışları psikolojik değildi anlatılacak gibi değil yani korkunç şeyler yaşadı, ikincisi para tuzağı dedi halbuki evliliğin ilk başlarında anlaşamazsak terapiste gideriz diyende oyduBu tarz şeyler yapılmamlı bence aile terapistine gidin en azından içinizi boşaltırsınız rahatlarsınız tabi birlikteyseniz şu an
Hiç gitmemiştim gitmekte istemiyordum açıkçası ama annesi ısrar etti bi şekilde ve bende ikna oldum hreketleri çok anormaldi çnkü. Duamı da ediyorum tabi herşeyin başı duaBunun cozumunu hacida hocada aramayin. Semboller hakkinda bilgim yok ama bu tarz seylere guvenmeyin. Inanan biri iseniz kendi duanizi kendiniz edin.
Ben yeniyim bilmiyordumOkumalı, üflemeli, tükürmeli, balgam atmalı konular yasakMune
İnşallahHakkınızda hayırlısı olsun tabi ne yaşadığınızı bulunduğunuz duygu durumumu bilmiyorum ama inşallah güzel olur herşey sizin için
ÇözülemediKonuşabilseniz ailesi sizin aileniz birlikte çözülemeyecek sorunlar değildir eminim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?