- 20 Ocak 2021
- 276
- 542
- 18
- 38
- Konu Sahibi Goturbeniaya
Esimin insategrami var benim yoktu. Ben de geçen gün açtım kendime. Sonra eşimin ismini arattim ve profili herkese açık olduğu için takip ettigi kisilere baktım bir tane kadın ismi çıktı tanimiyordum ama üstünde durmadım. Kadını tanımıyorum ve hiç ismini duymadım eşimle ne gibi bir tanisikligi var bilemiyorum.
Sonra bende kendi hesabimdan ona istek gönderdim. Benim kullanıcı hesap ismim cocuklarimin ismi bu arada.
Ben kadina istek gonderdikten sonra arama butonuna tekrar ismini yazıyorum çıkmıyor. Esimin listesine bakıyorum gözükmüyor takipçi sayisi aynı.
Bugün tekrar baktım. Kadının ismi hicbir yerden çıkmıyor. Arkadaşa baktirdim o da çıkmıyor dedi. Ve bu kadını sadece eşim takip ediyordu.
Veeeeee bugün esimin takip ettigi kişi sayısı 2 kisi eksildi.
Kadın birkaç gün önce listede gözükmüyordu sayi aynıydı bugün hem gözükmüyor hem de sayısı düştü. Ben ilk defa instagram kullanıyorum.
Bilen bireri bunun ne demek olduğunu açıklayabilir mı?
Kafamda deli sorular.
Bu arada eşimle kavgaliyiz o yüzden hesap soramuyorum ki sorsamda saçma sapan cevaplar verir eğer ortada aldatma varsa.
Kadın esimi takip etmiyordu
Sadece eşim kadini takip ediyordu
guncelleme: artık kadın arama butonunda göZüküyor aynısı isim soyisim ve kullandığı bir rakam var o bile ayni
Sonra bende kendi hesabimdan ona istek gönderdim. Benim kullanıcı hesap ismim cocuklarimin ismi bu arada.
Ben kadina istek gonderdikten sonra arama butonuna tekrar ismini yazıyorum çıkmıyor. Esimin listesine bakıyorum gözükmüyor takipçi sayisi aynı.
Bugün tekrar baktım. Kadının ismi hicbir yerden çıkmıyor. Arkadaşa baktirdim o da çıkmıyor dedi. Ve bu kadını sadece eşim takip ediyordu.
Veeeeee bugün esimin takip ettigi kişi sayısı 2 kisi eksildi.
Kadın birkaç gün önce listede gözükmüyordu sayi aynıydı bugün hem gözükmüyor hem de sayısı düştü. Ben ilk defa instagram kullanıyorum.
Bilen bireri bunun ne demek olduğunu açıklayabilir mı?
Kafamda deli sorular.
Bu arada eşimle kavgaliyiz o yüzden hesap soramuyorum ki sorsamda saçma sapan cevaplar verir eğer ortada aldatma varsa.
Kadın esimi takip etmiyordu
Sadece eşim kadini takip ediyordu
guncelleme: artık kadın arama butonunda göZüküyor aynısı isim soyisim ve kullandığı bir rakam var o bile ayni
Son düzenleme: