28 yaşındayım ve 8 aydır nişanlıyım. Nişanlım olacak kişi nişanımıza bir hafta kala on bin tl kredi çektirdi. Şimdi diyeceksiniz ki saf mısın ne sebeple böyle birşey yapıyorsun? Sebebini anlatayım. Borçları olduğunu arabasını satar satmaz ödeme yapacağını söyledi. Hatta arabayı benim adıma geçirebileceğini bile söyledi. Gerek duymadım. Araba satışını bekledim. Takip eden günlerde üç bankadan kredi kartlarım vardı. Onlara da mantıklı sebepler öne sürüp hepsini patlattı. Hani şu hat üzerinden alınan telefonlar var ya S bilmem kaç, onu da almama sebep oldu ve meblağını bilmediğim bir miktara gidip sattı. En son bombamız da çalıştığım yerin parasını "ablam kredi çekip gönderecek" deyip alıp gitti. Ve benim işten çıkışıma sebep oldu. Her şerde bir hayır vardır derler ya, bu olayla sonunda gözüm açıldı. Ve bunların hepsini aşktan ayaklarımın yere basmadığı zamanlarda yaptırdı. Çok sevmiştim çok, ruh eşim gibiydi, çok eğleniyorduk. Ve üzerinden 8 ay geçmesine rağmen 1 tl bile ödeme yapmamıştı ta ki olup biteni aileme anlatana kadar! Şu anda kapımda köpek, beni çok sevdiğini, mecbur kalıp böyle saçmalıklar yaptığını söyledi. Ve ilave sözü, benimle tanışmadan önce kumar oynamış ve gerçekte arabası yokmuş, bildiğiniz kiralık arabayla hava atmış onca ay. Yaşadığım şehir küçük bir yer, herkes birbirini tanır, ve nişanlımı da çok methettiler zamanında. Annem beni kadir gecesi doğurmuş diyenler bile vardı. 2 ay oldu görüşmüyorum. Sadece aileler konuyu halletmeye çalışıyor. Bu arada üç ay önce kürtaj oldum. Sırf bunun sorumsuzluğu yüzünden.Ailesinden de, ondan da nefret ediyorum.Ben düşünme yetimi kaybettim, uzaktan bir gözle bir fikir sunun bana arkadaşlar...