Neye el atarsam hep hüzün. kime inansam yarım kalıyorum. hep düşünüyorum sorun bende mi acaba ? çok sevmek bir şeyleri,çok inanmak birilerine hata mı? içinde fesatlık olmaması o yapmaz demek aptallık mı?? birine koşulsuz şartsız bağlanmak hayatının merkezi yapmak bu kadar mı suç? hep sevdim hep yanıldım duygusal bakmayacağım artık deyip mantığınla karar vermek,ama sonra yine hata yapmak kader mi ? yaşayan her şeyi sevmek,hata mı?
Ben merak ediyorum; Doğru Olmak Bu Kadar mı Yanlış Olur ???
Bir bireyin,birine koşulsuz ve şartsız bağlanması,hayatının merkezine koyması sorunun ta kendisi oluyor.Dünya matematiksel bir hesap üzerine kurulmuş.Vücudumuzdaki tüm organlar,damarlar hepsi matematiksel bir oran.Tabiat bile.O zaman demek ki herşeyde az biraz mantık gerekli.Körü körüne aşık olmak,hayatta bir tek o varmış gibi davranmak,herşeyi ona göre planlamak hata ve sonucu gözyaşı.Neye el atarsam hep hüzün. kime inansam yarım kalıyorum. hep düşünüyorum sorun bende mi acaba ? çok sevmek bir şeyleri,çok inanmak birilerine hata mı? içinde fesatlık olmaması o yapmaz demek aptallık mı?? birine koşulsuz şartsız bağlanmak hayatının merkezi yapmak bu kadar mı suç? hep sevdim hep yanıldım duygusal bakmayacağım artık deyip mantığınla karar vermek,ama sonra yine hata yapmak kader mi ? yaşayan her şeyi sevmek,hata mı?
O sorun bende de var ve kurtulmayı değişmeyi öyle çok istiyorum ki. Cevabını bilen nolur yazsın...Neye el atarsam hep hüzün. kime inansam yarım kalıyorum. hep düşünüyorum sorun bende mi acaba ? çok sevmek bir şeyleri,çok inanmak birilerine hata mı? içinde fesatlık olmaması o yapmaz demek aptallık mı?? birine koşulsuz şartsız bağlanmak hayatının merkezi yapmak bu kadar mı suç? hep sevdim hep yanıldım duygusal bakmayacağım artık deyip mantığınla karar vermek,ama sonra yine hata yapmak kader mi ? yaşayan her şeyi sevmek,hata mı?
ne kadar doğru söyledin.İyi düşün kötü ol bu devir böyle.. İnsanlar fazla şımarık ve kendilerinin farkında değiller.. Farkındalık yok.
evet cnm resim benimKendi resmin mi profil?
Şaşırdım doğrusu.. Bir tanıdık görür falan diye cekınmıyor musunevet cnm resim benim
o zaman farklı tabi. Genelde burada çoğunluğun kimseyle paylaşamadığı özelini paylaştıgı için sordum.yoo niye çekineyim.gizlim saklım yokki benim. herşeyim açık ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?