Kafamda deli sorular (!)

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Eveeeeeet bayanlar, hanımlar.
İşsizim belki bilenler vardır, haftaya ilk iş görüşmem var. Şu anlık mail yoluyla girişken ve özgüvenli olmam çok beğenildi çünkü resmen işi yer altından çıkardım gibi bir şey oldu
Bin takla attım iş arıyorum tecrübe kazanmak istiyorum çok hevesliyim vs. vs gibisinden yani.

Ama şöyle bi sorun var gibi. Eski sevgilim o iş yerinde çalışıyor
Bunu ben biliyordum. İlişki biteli daha 3 hafta filan oldu. İlk başlarda aman o dal kavuk için kendimi kısıtlayamam, önüme hayallerime engel koyamam dedim ama adamlarda gel görüşelim deyince bende bir yusuf yusuf olma şekli oldu.

Hata mı yaptım bilemiyorum, duygularımda tamamen bitmiş değil ama bunla başa çıkabilirim gördüğümde ki çok göreceğimi sanmıyorum holdingin içinde 3 tane marka var ikimizin aynı markada olacağını düşünmüyorum pek.
-Şimdi der mi bak bak resmen peşimden geliyor gibisinden. İlişki içinde baya direnmiştim hep çaba vermiştim. Bi popo kalkıklığı mevcut olabilir.
Ya da ben mi bu kadar problem haline getiriyorum ?

Güncelleme
Yarın başka bir firmayla görüşmem var.

-Cumartesi oluşu biraz beni şaşırttı ama mağaza görsel işlerinde böyle sanırım.
Umarım burası olur da onun bedbah yüzünü görmek zorunda kalmam

Son düzenleme:
Karsinizdakine bagli,hanzonun tekiyse "heheheheh bak pesimden gelmis" diyebilir. Normal bir insansa da guzelce hayirli olsun der cekilir kenara. Bosverin onun yuzunden isinizden vazgecmeyin.

Karsinizdakine bagli,hanzonun tekiyse "heheheheh bak pesimden gelmis" diyebilir. Normal bir insansa da guzelce hayirli olsun der cekilir kenara. Bosverin onun yuzunden isinizden vazgecmeyin.
Yok o konuda hakkını yiyemem. Hırbonun teki değil.
Vallahi o kadar yerle konuştum ne cvler attım ne mailler attım bir tek burası bana geri dönüş yaptı. Vardır bir hayır diyorum.
Tekstil sektöründe de kurumsal firmalar kısıtlı olduğu için oraya da başvuru yapmak zorunda kaldım.
Tabi şuanlık olumlu. Görüşmede belki her şey ters gidip olumsuzda olabilir ama ben şimdiden düşünmeye başladım.
Alanda tecrübemde olmadığı için pek fazla müdür çok iyi yaklaştı en azından sana stajerlik gibi bir şey ayarlamaya çalışırım dedi.Oranın cv de yazması bile bir artı benim için. Bu fırsatı bir erkek için geri tepmek istemiyorum ama korkularımda var.

Kariyer anlaminda size soylediginiz gibi cok sey katacak buyuk bir yerse o da oyle kotu dusunmez bence. Sonucta herkes ekmeginin pesinde. Hakkinizda hayirlisi olsun kendi soylediginiz gibi bir erkek icin sansinizi geri tepmeyin.

Siz hiç muhatap olmayın o yokmuş gibi davranın onun için gitmediğinizi anlar. İş güzelse kaçırmayın.

Çok istenilen bir durum olmasa da bence de kariyeriniz çok daha önemli. Ben de gidin görüşün derim, işe alınırsanız mesafenizi korursunuz eski sevgilinizle, üzerine çok alınmaz sanırım.
Yine de ilişki süresi de etkileyebilir durumu tabi. Çok uzun süreli bir ilişki ise daha tuhaf olabilir ikiniz açısından da, ama yine de aşılmayacak bir durum değil bence, zamanla yeni koşullara alışırsınız. Hele ki nispeten kısa süreli bir ilişkiyse çok daha kolay olur ilk zamanların sıkıntısını aşmak sanıyorum.
Bir de bazı şirketler, kendi bünyelerinde çalışanlardan bir referansınız olup olmadığını sorabiliyor, bilmem sorarlar mı ama ne olur ne olmaz, bu soruya da hazırlıklı olun derim. Sorarlarsa da, mülakat aşamasında referans olarak ismini vermemek, hiç bahsetmemek sanırım daha doğru olur.
Özetle hayallerinizden bu sebeple vazgeçmeyin derim

L Ay tabiki de vermem. Hatta olumlu olursa iş onu arayıp soylemeyi düşünüyorum. Beni gördüğünde abuk subuk bi tepki vermesin diye. Ne ben onu taniyorum ne sen beni taniyorsun gibisinden. Çünkü iş yeride farklı görüşlere bağlı bi yer çokta net soyleyemiyorum. Benim açımdan iyi olmaz

Ben olsam hic baslamazdim bu ise. Yani neyse smdi konusmaya frlan cagrilmissin gitmemek olmaz. Ama en bastada biliyordun onun orda calistgini. Ben bi sehir uzagina giderdim. Ister istemez tamda o .otu kalkicak senin bu hamlenle.

O değilde görüşmeyi eski sevgilin yapiyomus

Bu yazdığınla ben bile onla iletişim kurmak için girdiğini düşünüyorum
O da öyle dusunucektir hiç arama

istediğini düşünsün sizi görünce fark etmez, siz saçlarınızı savurup da yanından basıp gidince boşa düşündüğünü anlamış olur.
sakın herhangi bir erkek için hayallerinizden vazgeçmeyin. isterseniz aynı odada çalışacak olun dün vardı bugün yok o adam ve yarın olmayacak, ne düşündüğünüzden size ne? ve ufak bi tavsiye, işe kabul edilirseniz aramayın. kendi görür de bişey sorarsa da "senin burda çalıştığın aklıma gelmemiş ya kusura bakmA" "der geçersin

Onun ne dediği önemli mi? Karşılaşsan dahi senin hal ve hareketlerinle alakalı bir durum bu.

Heeee şu harekette,ona odaklı olduğunu gösteriyor.Ne alaka ya.Birde arayıp haber verecek.Umursamayan hiç bir şekilde umursamaz

Siz orada sadece iş yaparsanız ve işinize hiçbir şekilde özel hayat sokmazsanız karsınızdaki kişi sizi amacınızın iş olduğunu düşünebilir..

Ben olsam hic baslamazdim bu ise. Yani neyse smdi konusmaya frlan cagrilmissin gitmemek olmaz. Ama en bastada biliyordun onun orda calistgini. Ben bi sehir uzagina giderdim. Ister istemez tamda o .otu kalkicak senin bu hamlenle.
Kalkan totuyu indiririz o zaman. O benim yerimde olsaydi kesinlikle kosa kosa giderdi.

Madem ayrılmışsınız hiç düşünmeye gerek yok, aramayın bile. Sizi görünce şok yaşarsa yaşasın sizin probleminiz değil. Böyle bir fırsatı ben olsam dış kapının mandalı için tepmem.

Heeee şu harekette,ona odaklı olduğunu gösteriyor.Ne alaka ya.Birde arayıp haber verecek.Umursamayan hiç bir şekilde umursamaz
Ne alaka şimdi? Umursamakla? Adamin huyunu biliyorum dengesizin teki. Durur durur aaa canim hayirli olsun diye gelir sarilir. O derece kafa gidiyor adamda ne yaptığı belli olmayan karakterlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…