Kafamda deli sorular (!)

Madem ayrılmışsınız hiç düşünmeye gerek yok, aramayın bile. Sizi görünce şok yaşarsa yaşasın sizin probleminiz değil. Böyle bir fırsatı ben olsam dış kapının mandalı için tepmem.
Onun için bu işten vazgeçmek istemiyorum. Evet duygularım bitmiş sayılmaz ilk zamanlar zor olacak ama yapacak bi şey yok.
Eminim ki kendinin başına böyle bi olay gelseydi koşa koşa giderdi bunu bildiğim için geri vites yapmak istemiyorum

Bu yazdığınla ben bile onla iletişim kurmak için girdiğini düşünüyorum :-)
O da öyle dusunucektir hiç arama
İletişime geçmek isteseydim çoktan geçerdim. İşin komik tarafı önceki iş yerimizde de beraber çalışıyorduk. Yani orda tanışmıştık daha doğrusu. Şimdi dicek ben nereye o oraya :KK53:

istediğini düşünsün sizi görünce fark etmez, siz saçlarınızı savurup da yanından basıp gidince boşa düşündüğünü anlamış olur.
sakın herhangi bir erkek için hayallerinizden vazgeçmeyin. isterseniz aynı odada çalışacak olun dün vardı bugün yok o adam ve yarın olmayacak, ne düşündüğünüzden size ne? ve ufak bi tavsiye, işe kabul edilirseniz aramayın. kendi görür de bişey sorarsa da "senin burda çalıştığın aklıma gelmemiş ya kusura bakmA" "der geçersin :işsiz:
Aslında mantıklı. unutmuş gibi davranmak. Hem önemsiz birini olduğunu anlar

Ne alaka şimdi? Umursamakla? Adamin huyunu biliyorum dengesizin teki. Durur durur aaa canim hayirli olsun diye gelir sarilir. O derece kafa gidiyor adamda ne yaptığı belli olmayan karakterlerden.
Kafa gidici dengesiz adam,sen önceden uyarınca mı uzak duracak.Ya da kafa gidici dengesiz adamın,senin oraya onun için gittiğini düşünüp düşünmesi mi önemli.

Sevgim bitmiş değil, üstesinden gelebilir miyim aceba?
Bunu denemeden asla bilemeyeceksiniz. Üstesinden gelemem kaygısı ile işi kabul etmeyecek olursanız bu kez de acaba kabul etmemekle hata mı ettim diye sorgulayacaksınız.İş bulmak bir hayli zorken ve hayallerimin işi diye nitelendirdiğiniz bir işi duygusal sebeplerle reddetmek iş dünyasının mantığı ile de bağdaşmaz.
Şayet işe alınırsanız kabul edin,deneyin görün.üstesinden gelemeyeceğinizi hissettiğinizde de hemen pes etmeyin.Biraz zaman tanıyın kendinize.Tüm çabalarınıza rağmen olmuyorsa da istifa edersiniz.

Ben gitmezdim sahsen. Yani bu konuma gelecek kadar ugrasmazdim en bastan bile bile. Iliskide de simarticak hareketler yaptiysam hele ve benim icin tam anlamiyla bittiyse hic isim olmazdi. Simdi simarir falan sinirimi bozar. Is yerinde de motivasyon icin en onemli şey huzur olduğundan tenezzul etmezdim ben.

Kiskandirmak falan istemiyosan ve tekrar oluru yoksa bence bulasma ise odaklanamaz huzursuz olursun.

Ben gitmezdim sahsen. Yani bu konuma gelecek kadar ugrasmazdim en bastan bile bile. Iliskide de simarticak hareketler yaptiysam hele ve benim icin tam anlamiyla bittiyse hic isim olmazdi. Simdi simarir falan sinirimi bozar. Is yerinde de motivasyon icin en onemli şey huzur olduğundan tenezzul etmezdim ben.

Kiskandirmak falan istemiyosan ve tekrar oluru yoksa bence bulasma ise odaklanamaz huzursuz olursun.
Oluru olmadığı için gitmeyi düşünüyorum zaten :)
Hala umutlu olsaydım asıl gitmezdim, napıyo nerde ay onu görmem lazım diye diye asıl işe motivasyon olamazdım. Benim kafamda bitti. Kalben olmasada. Kafada bitirmek daha önemli zaten.

Oluru olmadığı için gitmeyi düşünüyorum zaten :)
Hala umutlu olsaydım asıl gitmezdim, napıyo nerde ay onu görmem lazım diye diye asıl işe motivasyon olamazdım. Benim kafamda bitti. Kalben olmasada. Kafada bitirmek daha önemli zaten.
Ben de kalp diyorum. Kalpte bitirmeden kafada bitmesi imkansiz.

Ben de kalp diyorum. Kalpte bitirmeden kafada bitmesi imkansiz.
Daha mantıksal bakmaya çalışıyorum ben;
3 haftadır işsiz sayılırım. Ailem zaten sanki 1 senedir evde oturuyormuşum gibi laflarla beni yıldırmaya başladılar.
Bir çok yere başvurdum aracı koydum araya, bir tek burası bana ''şuanlık'' olumlu döndü. Gel bi görüşelim dedi.
En vasat sektördeyim zaten ''tekstil.'' İş bulması bi hayli zor torpil tanıdıkla yürüyor.
Aileme söyledim böyle böyle geri döndüler fakat x orda çalışıyor biliyorsunuz sizce ne olur diye. Bir şey olmaz herkes ekmek parasında, hem belki barışırsınız diye de tepki aldım (!)
Borcum var, çok bi şey değil ama ödeme günü yaklaşıyor.
Görüşeceğim yer, çok fazla büyük ve kurumsal. Sigorta primleri yüksekten ödeniyor, bu çok önemli bi şey günümüzde.
Bunlara rağmen yinede fikriniz değişmez miydi ?

Daha mantıksal bakmaya çalışıyorum ben;
3 haftadır işsiz sayılırım. Ailem zaten sanki 1 senedir evde oturuyormuşum gibi laflarla beni yıldırmaya başladılar.
Bir çok yere başvurdum aracı koydum araya, bir tek burası bana ''şuanlık'' olumlu döndü. Gel bi görüşelim dedi.
En vasat sektördeyim zaten ''tekstil.'' İş bulması bi hayli zor torpil tanıdıkla yürüyor.
Aileme söyledim böyle böyle geri döndüler fakat x orda çalışıyor biliyorsunuz sizce ne olur diye. Bir şey olmaz herkes ekmek parasında, hem belki barışırsınız diye de tepki aldım (!)
Borcum var, çok bi şey değil ama ödeme günü yaklaşıyor.
Görüşeceğim yer, çok fazla büyük ve kurumsal. Sigorta primleri yüksekten ödeniyor, bu çok önemli bi şey günümüzde.
Bunlara rağmen yinede fikriniz değişmez miydi ?
Bi cok yere basvurduguna inaniyosan ve bi tek burasi dönüş yaptiysa ve de calisman cok gerekli, ödemelerin yaklasiyosa tabii ki calismalisin. Konu içeriğinde yazmıyor bu detaylar.

Back
X