kafamda minicik bir kurt aklımı karıştırıyor...

okurken kendi paranoyaklıklarımı gördüm yazında, ben de ordan burdan bağlantı yapıp kendime hayatı zehir ederim zaman zaman. eğer kızın seni eklemiş olması ve memleketinin sizin gideceğiniz yer olması dışında başka bir somut veri yoksa, hiç düşünme bile bunları. dışardan bakan biri olarak eşinden şüphe etmeni gerektirecek hiçbirşey olmadığını söyleyebilirim.. beynin şu an vesvese üretiyor, kendimden bilirim bunları :) sevgiyle kal.
başka birşey yok ben acaba eşim görüşmüş müdür yada aldatmış mıdır gibi değilde acaba o arkadaşlık teklif eden face teki kız acaba o olabilir mi diye vede aynı yerde olması dikkatimi çekti diye aklım karıştı.yoksa ben eşim yaptı demiyorum ki o isim orda kaç aydır var dikkatimizi bile çekmemiş eşimle ortak kullanıyoruz biz arkadaşlarımızda ortak.eşime gösterdiğimde birlikte arkadaşlarına baktık 25 tane arkadaşı var kızın ve hiçbirisi tanıdık değil ama niye bizi eklemiş yani nerden tanıyor olabilir diye düşündüm.

bence huylanmakta haklısın. bu kadar tesadüfe inanmam ben.
eşinin kötü bir niyeti asla yok belli. yoksa siler saklardı. ilgilenmemiş bile.
kız o kız olabilir evet.
bahsettiğin yere gideceğiniz ne zamandan beri gündemde. bu kız gitme kararının öncesinde mi sonrasında mı ortaya çıktı merak ettim.

Eşimin başka bir yere işi oldu şu an bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta ve taşınıcaz yılbaşında inşlh. hamile olduğum için mi böyle şeyleri kafama takıyorum bilmiyorum ama akşam facebookta bakarken orda bir kız yaklaşık bir sene önce arkadaşlık teklif etmişti ve ben tanımadığım için kabul etmemiştim öyle kalmıştı.akşam şöyle bir profilime bakiyim dedim kızınki dikkatimi çekti ve yaşadığı şehir bizim şu an gidiceğimiz yerde.sonra düşündüm ordan birisiyle eşim ortaokul yada liseye giderken arkadaşlık yapmış ama bir kaç kere görüşmüş arkadaşının ısrarıyla oda.acaba diyorum o kız facebooktaki kız daha önce arkadaşlık yaptığı kız olabilir mi?eşime sordum ben bu kızı tanımıyorum isim olarakta duymadım dedi eşimede sordum daha önce arkadaşlık yaptığın kız olabilir mi diye ben çok küçüktüm şimdi görsem hayatta hatırlamam ismini bile hatırlamıyorum dedi.içime çok minikte olsa bir kurt düştü.akşam eşim işi oldu ve istediğimiz bir yere gidiyoruz ailelerden uzak bebeğimizle baş başa kafamızı dinleriz diye sevinirken benim aklımda acaba o mu acaba gidince karşılaşırmıyız gibi sorular geçti.çok mutlu olmam gerekirken bir anda moralim bozuldu ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

hamileleik.............
hormonlar...........
bence gönlünü ferah tut canm sıkma tatlı canını bebişde etkilenir sonra asabi doğar bak:16:

Boşanmalar çok arttı bunu ben değil istatistik söylüyor ben polyanacılık oynayamam bugünkü evliliklerde erkeğe 100yüz güvenilmez

tamam sizden polyannacılık beklemyelim ama arkadaşım sende çok sert çıkmışsın.. kredi kartı çıkar felan tehdit et felan çok sert olmuş bence.. sonuçta hem şüphe hem güven olmalı..yoksa inananın hayatımız çekilmez olur..

konu sahibi arkadaşıma gelince; canım hamile olduğun için çok hassas bi dönemdesin ama keşke eşine hiç bahsetmeseydin ve tehditlerden de uzak dur bence..bi de eşinin yıllar önce görüştüğü kızın hala o şehirde olduğunu nerden biliyorsun ki??belki o da başka yerlere gitmiştir!!!

Back
X