canım bu kızla seninle olan ilişkisinden önce mi mesajlaşmış. eğerki seninleyken mesajlaşmışsa zaten bunun hiçbir açıklaması olmaz bence. Bi de bu kız için sana bu kadar laf söylemesi bana saçma geldi. Durumu izah edip seni rahatlatacağına bi de elin kızı için bu kadar laf söylemesi yenilir yutulur bişey değil. Sevgilinin hareketlerine çeki düzen vermesi lazım. Biraz mesafe koy canım kafanı toparlamaya bak. Bu olaydan dolayı çok yıprandığını biraz düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyle sevgiline. Biraz tutuşsun. Çok rahat davranıyor gibi geldi bana
canım bence haklısın. ben olsam bende öyle tepki gösteririm. mesajları görmüşsn işte bunun kuruntu yapacak tarafımı kalmış ya. Arkadaşı o mesajları yollamış olsa bile insan demez mi benim kız arkadaşım var yanlış anlaşılır sen git başka yerden mesaj at diye. Bu da tam bir sorumsuzluk ama. Canını sıkma canım kötü bişey varsa illaki çıkacaktır yani. ama sevgilinin sana karşı davranışlarını düzeltmesi şart. Başka biri için sana bu tarz sözler sarfetmeye hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?