- 2 Mart 2011
- 1.478
- 10
- 358
- 38
mrb kızlar nerden başlasam bilmiyorum inanın şu an ağlıyorum hemen size anlatmak istiyorum yoksa patlayacam içimi dökmessem dün sevgilimin face şifresini istedim verdi bu girdim sabah baktım mesajlar bölümüne baktım silmiş ama arşiflerden silmeyi unutmuş kendince akıllı ya baktım arşıflere çok yakın arkadaşına ayarladığı bi kız var ona mesaj atmış aynen şöyle yazıyo teşekkür ederim beni eklediğin için eklediğin fotarafları aldım umarım mutlu olursun vb.beni asla unutma yazmış.bi diğer mesaj atmış başkasına erkek işte ben oraya geliyorum benim çıktığım kızdan nasıl hoşalanırsın gel çık karşıma görüşelim falan yazmış sabah hemen aradım sordum onların arkadaşına ayit olduğunu benimle ilgisi olmadığını söyledi kavga ettik bu kız yüzünden kavga ediyoruz sürekli insan gibi soruyorum açıklama yapmak yerine hakaret ediyo sen geri zekalısın diye insan gibi sorup açıklamama beklemektemi suç onlların konusu açıldımı sinirleniyor kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyor doğru düzgün açıklama bile yapmıyor kızla tanışmak istedim kız hastaymış bi geçmiş olsun diyim dedim söylemediği hakaret kalmadı açıkcası o kızla konuşmamı istemiyo sanki bennden bir şey saklıyor şu son aylarda çok şüphe duyorum ben kabulledim herşeyi ama sadece bana açıklama yapmasını dürüst olamsını istıyorum beni sevmesin razıyım ama dürüst olsun istiyorum şimdi size soruyorum arkadaşı facesinde neden mesaj yollamıyorda sevgilimin facesinden yolluyor acaba o kızla beni aldatıyor da bana bu mahanaları uyduruyor yarası olan gibi sürekli kocunuyor kafamda çok şüphe ve soru işsreti var bunlar nasıl cevap bulacak bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim o kız yüzünden bana hakaret etmesine insan yerine koymamamasına taamül edemiyorum ne yapıcam ben ben yanılıyormuyum yoksa haklımıyım onu da bilmiyorum inanın sadece dürüstlük istiyorum sadece çünkü ben bunu hak ediyorum ben onu sevdim namusumu verdim birlikte oldum onunla ne isterse yaptım değer verdim ben ona diyorum ki beni aldatıyorsan açık açık söyle ama dürüst ol dilerim yanılıyorumdur dilerim o haklı çıkar çünnkü ben bu ilişkiye çok emek verdim hiçuğruna bitmesini istemem neyse kızlar biraz uzun oldu ne yapmalıyım ki kafamdaki şüphe ve sorular cevap bulsun fikirlerinizi bekliyorum kib