• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamdaki cevap bulamayan şüpheler ve sorular

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
mrb kızlar nerden başlasam bilmiyorum inanın şu an ağlıyorum hemen size anlatmak istiyorum yoksa patlayacam içimi dökmessem dün sevgilimin face şifresini istedim verdi bu girdim sabah baktım mesajlar bölümüne baktım silmiş ama arşiflerden silmeyi unutmuş kendince akıllı ya baktım arşıflere çok yakın arkadaşına ayarladığı bi kız var ona mesaj atmış aynen şöyle yazıyo teşekkür ederim beni eklediğin için eklediğin fotarafları aldım umarım mutlu olursun vb.beni asla unutma yazmış.bi diğer mesaj atmış başkasına erkek işte ben oraya geliyorum benim çıktığım kızdan nasıl hoşalanırsın gel çık karşıma görüşelim falan yazmış sabah hemen aradım sordum onların arkadaşına ayit olduğunu benimle ilgisi olmadığını söyledi kavga ettik bu kız yüzünden kavga ediyoruz sürekli insan gibi soruyorum açıklama yapmak yerine hakaret ediyo sen geri zekalısın diye insan gibi sorup açıklamama beklemektemi suç onlların konusu açıldımı sinirleniyor kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyor doğru düzgün açıklama bile yapmıyor kızla tanışmak istedim kız hastaymış bi geçmiş olsun diyim dedim söylemediği hakaret kalmadı açıkcası o kızla konuşmamı istemiyo sanki bennden bir şey saklıyor şu son aylarda çok şüphe duyorum ben kabulledim herşeyi ama sadece bana açıklama yapmasını dürüst olamsını istıyorum beni sevmesin razıyım ama dürüst olsun istiyorum şimdi size soruyorum arkadaşı facesinde neden mesaj yollamıyorda sevgilimin facesinden yolluyor acaba o kızla beni aldatıyor da bana bu mahanaları uyduruyor yarası olan gibi sürekli kocunuyor kafamda çok şüphe ve soru işsreti var bunlar nasıl cevap bulacak bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim o kız yüzünden bana hakaret etmesine insan yerine koymamamasına taamül edemiyorum ne yapıcam ben ben yanılıyormuyum yoksa haklımıyım onu da bilmiyorum inanın sadece dürüstlük istiyorum sadece çünkü ben bunu hak ediyorum ben onu sevdim namusumu verdim birlikte oldum onunla ne isterse yaptım değer verdim ben ona diyorum ki beni aldatıyorsan açık açık söyle ama dürüst ol dilerim yanılıyorumdur dilerim o haklı çıkar çünnkü ben bu ilişkiye çok emek verdim hiçuğruna bitmesini istemem neyse kızlar biraz uzun oldu ne yapmalıyım ki kafamdaki şüphe ve sorular cevap bulsun fikirlerinizi bekliyorum kib

canım bu kızla seninle olan ilişkisinden önce mi mesajlaşmış. eğerki seninleyken mesajlaşmışsa zaten bunun hiçbir açıklaması olmaz bence. Bi de bu kız için sana bu kadar laf söylemesi bana saçma geldi. Durumu izah edip seni rahatlatacağına bi de elin kızı için bu kadar laf söylemesi yenilir yutulur bişey değil. Sevgilinin hareketlerine çeki düzen vermesi lazım. Biraz mesafe koy canım kafanı toparlamaya bak. Bu olaydan dolayı çok yıprandığını biraz düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyle sevgiline. Biraz tutuşsun. Çok rahat davranıyor gibi geldi bana

canım bu kızla seninle olan ilişkisinden önce mi mesajlaşmış. eğerki seninleyken mesajlaşmışsa zaten bunun hiçbir açıklaması olmaz bence. Bi de bu kız için sana bu kadar laf söylemesi bana saçma geldi. Durumu izah edip seni rahatlatacağına bi de elin kızı için bu kadar laf söylemesi yenilir yutulur bişey değil. Sevgilinin hareketlerine çeki düzen vermesi lazım. Biraz mesafe koy canım kafanı toparlamaya bak. Bu olaydan dolayı çok yıprandığını biraz düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyle sevgiline. Biraz tutuşsun. Çok rahat davranıyor gibi geldi bana

3 yıldı beraberiz o kız daha bi kaç ay önce çıktı biyasaya çok rahar havranıyo benim çok kuruntu yaptığımı ve bunu çok kıskandığımı söylüyor o kızı benden daha üstün tutup benimle kavga etmesi beni çileden çıkartıyo bazen düşünüyorum y a o haklı yada yeterince dürüst değil gerçekten ben çok kuruntumu yapıyorum bilmiyorum kafam allak bullak

ondan istediğim sadece dürüst olup n e var ne yok herşeyi anlatsın istiyorum yoksa bu sorulardan şüphelerden kurtulamıycam beynim çok yoruldu artık

canım bence haklısın. ben olsam bende öyle tepki gösteririm. mesajları görmüşsn işte bunun kuruntu yapacak tarafımı kalmış ya. Arkadaşı o mesajları yollamış olsa bile insan demez mi benim kız arkadaşım var yanlış anlaşılır sen git başka yerden mesaj at diye. Bu da tam bir sorumsuzluk ama. Canını sıkma canım kötü bişey varsa illaki çıkacaktır yani. ama sevgilinin sana karşı davranışlarını düzeltmesi şart. Başka biri için sana bu tarz sözler sarfetmeye hakkı yok.

allahım ya deli olucam ya ne demek bu ya nasıl beni insan yerine koyup açıklama yapmassı nasıl ben senin neyinim ya ben hak ediyor muyum bunları niye niye beni bulur niye beni mutlu etmek için çabalamıyorsun niye ben o kadar kötü bi insan mıyım

canım bence haklısın. ben olsam bende öyle tepki gösteririm. mesajları görmüşsn işte bunun kuruntu yapacak tarafımı kalmış ya. Arkadaşı o mesajları yollamış olsa bile insan demez mi benim kız arkadaşım var yanlış anlaşılır sen git başka yerden mesaj at diye. Bu da tam bir sorumsuzluk ama. Canını sıkma canım kötü bişey varsa illaki çıkacaktır yani. ama sevgilinin sana karşı davranışlarını düzeltmesi şart. Başka biri için sana bu tarz sözler sarfetmeye hakkı yok.

çok sorumsuz davranıyo bana açıklama yapsa canımı yesin oda yok ben onu uyardım da söyle arkadaşına gitsin kendi facesinde yapsın ne yapacaksa bulaşma karışma diyorum bende ortaya çıkmasını bekliyorum altan alıyorum bakallım ne olacak bi başkası için benm onun kalbini asla kırmadım ben hak etmiyorum bunu

Bir erkek başka bir kadın için seni azarlıyorsa o işte bir iş vardır.Üzerine gitme.tetikte ol

Onu bunu bilmemde bana hakaret etmesini kaldıramazdım sanırım.. :45:

Hele ki başka bir kız yüzünden... :18:

bekle biraz canım. işin aslı illaki ortaya çıkar ama tabiki gözünü dört aç. ne olur ne olmaz. yani seni kız için azarlaması hakaretlerde bulunması bana çok saçma geliyor. Utanmasa seni suçlu çıkaracak. Ben senin yerinde olsam soğuk davranırım biraz. Mesafe koyarım. Uzaktan olayları izlerim. Eğer ki bişey varsa açık verecektir. Sende gerçeğin ne olduğunu anladıktan sonra ne yapacağına karar verirsin.

Açık açık söyle ben bu işin aslını öğrenmeden, bana doğru düzgün açıklama yapmadan hiçbirşey eskisi gibi olmayacak de. Korksun biraz. Ne kadar rahat davranıyor. Kendine çeki düzen vermesini sağla. Bu kadar yüz verirsen canım ileride dahada beterini yapar. sınırlarını bilsin ona göre davransın.

Daha evvel açtığınız konularda onun için uzun yola gideceğinizi söylediniz, "Erkekler için kendinizi paralamayın" demiştik...

Başka bir konuda "Ayrılırız korkusuyla defalarca kez birlikte oldum" dediniz, "Erkekler için bu kadar taviz vermeyin, yazık" denmişti yine...

Şimdi yine maruz kaldığınız durumun acısıyla "Ona namusumu verdim, birlikte oldum" diyorsunuz... Oysa burada açtığınız konulardan bile anlaşılıyordu ilişkinizin sizin özverinizle yürüdüğü, onun sizden faydalanma amacı güttüğü... Buna kendiniz rıza göstermişken şimdi bunu gündem yaparsanız sizi elbette dikkate almayacaktır... O dilediğince beraber oldu sizinle, nazını çektirdi, heyecanı kayboldu ve arayış içine girdi...

Arada başkalarının olma ihtimalinin, hakaretlerinin ve tüm çirkin tavırlarının sebebi sizi kaybetme korkusunun olmayışı... Bu nedenle sizi bir değer olarak görmüyor, bu nedenle saygı duymuyor size... Kafanızda şüphe, soru olmamalı, durum gayet açık... Çok klişedir özel paylaşım alanlarının kendine ait olmadığını iddia etmek... Haklı olsa, o yazışmalar başkasına ait olsaydı bile bunu nazikçe ifade etmeli, bu durumu size yaşattığı için özür dilemeliydi oysa bunu o kadar umursamıyor ki üstüne hakaret de edebiliyor...

Ayrılığı geç kalınmış bir ilişki sizinki... Daha evvel "Ne olursa olsun ayrılmayı düşünmüyorum" diyordunuz, pek sanmıyorum ama umarım fikriniz değişmiştir... Ruhunuzla ilgilenmeyen adamın bedenini doyurursanız onun için bir metaya dönüşürsünüz... Bu konu hallolsa bile başka bir meselede su yüzüne çıkacak sevgisizliği, saygısızlığı...

"Çok emek verdim, bir hiç uğruna bitmesini istemiyorum" dediğiniz ilişki çoktan bitip onun tatminine dönüşmüş... Kişi mutlu olmak, kendini yalnız hissetmemek için beraberlik yaşar... Siz ise iki kişilik yalnızlığınızda hakaretlere maruz kalıyorsunuz... "Hiç uğruna bitsin istemiyorum" dediğiniz bu hal duygularınızı, umutlarınızı "hiç" etmiş ve siz onu terk etmeseniz de o sizi bıraktığında bunu anlayacaksınız... Siz, sizi insan yerine koymadığını söylediğiniz, size hakaret eden birinin isteklerine cevap verirken onun başkalarının peşinde oluşu ve onlara iltifat edişi umarım sizi bir nebze soğutur...

Ne acıdır ki siz ilişkinizi sağlamlaştırmak için onunla beraber oldunuz o ise ona yüz vermeyecek, kendisini heyecanlandıracak başka birini arayacak... Sonra onunla beraber olacak... Yine sıkılacak, yine heyecanlanmak isteyecek... Erkekler... Kısırdöngü... Allah iyilerle karşılaştırsın... :68:

size saygı duymuyor... insan zamanla sevgisini, ilgisini vs kaybedebilir... bu durum anlaşılabilir... çünkü hisler kontrol altına alınmıyor malesef... ama saygısını kaybetmesi durumu diğer kayıplardan çok daha fazla etkiler... o yüzden size saygısızlık yapmasına artık izin vermeyin... çünkü size böyle davranmasına bir nevi siz izin vermişsiniz... artık ona haddini bildirmenizin zamanı gelmedi mi sizce!

Son düzenleme:
Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Üstelik ben şuna inanırım: eğer karşımızdaki kişi direk sormadan evvel ithamlarda bulunuyorsa evet kişiye cevap vermemekte haklıyızdır.

Fakat anlamak öğrenmek amacıyla sorulmuşsa ve karşıdaki kişi böyle kızgın tepki veriyorsa o işte şüphe vardır.Peşini bırakmayın.

ne olursa olsun kim olursa olsun sana saygı duymalı!!!
duymuyosa eğer sana öle davranmasına kesinlikle izin vermemelisin canım çok üzülmüşşün belli
özellikle hayatında özel bi yere sahip olan insan sana saygı duymalı.sen doğal olarak mantıklı sorular sormuşsun ama sana sakince cvp vermeliydi bence kaldı ki sen onu hiç bişeyle itam etmemişşin.kendini üzdürmeden daha fazla onunla bi konuşma yapsan keşke..
bunu sylemekten nefret ediyorum ama bu hayatta kimse vazgeçilemez değildir ve herşey senden sonra gelir bunu sakin unutma olur mu?

hepinize teşekkür ederim sağolun biliyorum bende annlıyorum zaten bu işin içinde bi iş var ki yarası varmış gibi kocunuyo geçiştiriyo beni suçluyo ve hakaret etmeye devam ediyo ne yazık kiş ben onunla bir şeylerimi paylaşmışsım ama çok yazık gerçekten çok bu işin peşini bırakmayacam gerçekler doğrular neyse onunla yüzleşecem vu buna hazırım sadece gerçekleri bilmek istiyorum hak ettiğim değeri alamıyorum ben ona saygı duydukça o bana duymuyor ben bunu hak edicek o na ne yaptım yalan söylemedim daima dürüst oldum aldatmadım başkasına bakmadım kırıştırmadım kızlar düşündükçe içim sızlıyı güçlü olmaya çalışıyorum

Back
X