• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamdaki Soru İsaretleri :( :( :(

orkideee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
63
10
48
İstanbul
Kizlar merhaba aylardir bu bolumu gece yatmadan once kitap okur gbi okuyorum bu gecde ben siznle sıkıntmı paylaşmak istdm fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Uc yildir cok duzeyli bi iliskim var ben 23 erkek arkadasm 29 yaşinda ilişkmiz boyunca sehr disnda univrste ogrncsydm gectgmz haziran okulum bitti ogrenim hayatm farkli bi boyutda devam ediyor erkek arkadaşmin ise duzgun bi isi var calsyor evlilige su anda kısmen hazir durumda kısmen dmemin sebebide ev krdsi oduyor. Benim sıkintma gelince ilk cktgmz zamanlarda ben havalarda ucuyodum oyle aşiktm ki tamam ddm hayatmin erkegi bu ama şmdi fikirlerm dgsti hayata baks açım hayallerm dgsti eski ben dglm yani... Kendisi inanlmaz iyi biri ufak tefk sorunlarmzn dısnda ole buyuk problemmz yok son drece sadık bi kere olsun yalanini gormdm benide cok sevyo blyorum duygularnda cok samımi kısıtli imkani oldugu halde bana ufak tefk seyler almak istyo yani kendi gymyo bna gydrmk istyo ben daha mtlu oluyorm boyle dyo diyceksnz ki e kızım senin derdin ne benim derdm eskisi gbi heyecnli dglm bole msj atck aryck dye telfn bşnda beklemyorm eskidn onunla evlenmyi cok istrken smdi evlnrsem pisman mi olurum sevglyken duraganlastk evlilik cok daha emek isteyen bi yol dyorum isn icndn ckamyorm seviyorum ama aşıkmym blmyorum gozum kapali guvenyorm evine sadk bi adam olcgni blyorm ama kendme cevap veremyorm boylde onu bekletp snra olmuyo dmekde istmyorm hakkna grmek gbi gelyo off ltfn siz fikir vern kendmi tam ıfade edmyorm. hakknzi helal edın şmdidn sagolun.

Uzun süreli ilişkilerde bu gibi durumlar normal .
6 yıl oldu bize de.
Artık tümgün aramadan günaydın mesajıyla duruyoruz .
Heyecan yok yani -,

bence kafanda en ufak bi soru işareti bile varsa evlenmeyi düşünme.en azından biraz bekle belki kendiliğinden kaybolur kafana takılanlar.allaha dua et hakkında hayırlısını iste.

Kizlar merhaba aylardir bu bolumu gece yatmadan once kitap okur gbi okuyorum bu gecde ben siznle sıkıntmı paylaşmak istdm fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Uc yildir cok duzeyli bi iliskim var ben 23 erkek arkadasm 29 yaşinda ilişkmiz boyunca sehr disnda univrste ogrncsydm gectgmz haziran okulum bitti ogrenim hayatm farkli bi boyutda devam ediyor erkek arkadaşmin ise duzgun bi isi var calsyor evlilige su anda kısmen hazir durumda kısmen dmemin sebebide ev krdsi oduyor. Benim sıkintma gelince ilk cktgmz zamanlarda ben havalarda ucuyodum oyle aşiktm ki tamam ddm hayatmin erkegi bu ama şmdi fikirlerm dgsti hayata baks açım hayallerm dgsti eski ben dglm yani... Kendisi inanlmaz iyi biri ufak tefk sorunlarmzn dısnda ole buyuk problemmz yok son drece sadık bi kere olsun yalanini gormdm benide cok sevyo blyorum duygularnda cok samımi kısıtli imkani oldugu halde bana ufak tefk seyler almak istyo yani kendi gymyo bna gydrmk istyo ben daha mtlu oluyorm boyle dyo diyceksnz ki e kızım senin derdin ne benim derdm eskisi gbi heyecnli dglm bole msj atck aryck dye telfn bşnda beklemyorm eskidn onunla evlenmyi cok istrken smdi evlnrsem pisman mi olurum sevglyken duraganlastk evlilik cok daha emek isteyen bi yol dyorum isn icndn ckamyorm seviyorum ama aşıkmym blmyorum gozum kapali guvenyorm evine sadk bi adam olcgni blyorm ama kendme cevap veremyorm boylde onu bekletp snra olmuyo dmekde istmyorm hakkna grmek gbi gelyo off ltfn siz fikir vern kendmi tam ıfade edmyorm. hakknzi helal edın şmdidn sagolun.[/Q

:( benim konulara da bak istersen ben bu dertten müzdarip bi kendimi zannediyodum.Bi kaç arkadaş daha var aynı sıkıntıda. Allah yardımcın olsun.İstersen istihareyi dene.

oncelikle cevap verdgnz icin cok tesekkur edrm kizlar gercekten bu durum dfamli aklmda mesela dun gece telfnda knusuyoruz ama icimde hcbse yok sanki bi arkadasm istiare dne dmş ama hem korkuyorum hemde evlenme asamasna yapldgni duymustm

şöyle bir tokat çarpsa suratına bak nasıl aşkın alevleniyor yeniden.. :)

Bence siz kasiniyosunuz.illa basiniza buyuk bi olay geldikten sonrami erkek arkadasinizin kiymetini anlayacaksiniz.heyecan yokmus ..mus:/

Ekşın şart tabi bkz. $544099_621399561244379_1130560164_n.webp

biz kadınlar boyleyiz işte hersey yolunda olunca sıkılıyoruz :) Benim erkek arkadasımda beni hiç kırmıyor hatta hiç tartısmadık bile bazen diyorum kavga edelim diye uleeen huzur bile batıyo :) ama ben senn gibi yapmıyorum nerde bizi kıran var pesinde kosarız hey allahım :) seni yadırgamıyorum insan tartısmakta istiyor arada ben mesela cok kıskanctım hiç kıskanmıyorum cunku cok guveniyorum .onceki ilişkim o kadar berbattı ki emin ol insan hiç tartısmamyı istiyor .Ablam derdi kızlar evlenmeye yaklasınca acaba evlenmesem mi diyor derdi düğün günü özellikle dogrumu yapıyorum acaba diye sorgularmıs insan :) ne diyim bence erkek arkadasınn kıymetini bil ben oyle yapıyorum cunku boyle insanlar az mutluluklar canım

Ohoo sen şimdiden böyle dersen ilerde ne olacak canım evlilikte bir süre sonra monotonluk başlayacak o zaman evlenmese miydin diyeceksin. Evli değilim ama bende senin gibi hissederdim önceden. Herşey çok iyiyken acaba doğru mu yapıyorum falan.
Bir gün evde temizlik yapcam de bişi de müsade iste. Ve ayrılmışsınız gibi düşün. O artık hayatında yokmuş gibi.
Belki birazcık anlarsın kıymetini.
Çünkü ayrılınca kıymete biniyor böyle durumlarda karşındaki. :31:

bence bu ilişki duygusal olarak sizin için çoktan bitmiş.
sadece mantık olarak kafanıza yattığı için bitti demeye cesaret edemiyosunuz.
evlenmek bile istemediğiniz bi adamın size kıt kanaat aldığı hediyeleri niye kabul ediyosunuz?
yazık değil mi ona da?

3 yıl sonunda değişmiş işte fikirleriniz.. Kendinizde söylüyosunuz zaten.. Sadece iyi biri sizin için sevgi yok , aşk yok :19:Sadece iyi diye evlenilmez bi insanla kaldı ki aynı evin içine girmeden bilemezsiniz bi insanın iyiliğini kötülüğünü :40:

Arkadaslarımın coğu ekşın istediğim konusunda yorumlar yazmıslar ama benim buraya mesaj yazmamdaki amac sıkıldım hersey cok iyi bıraz atraksiyon olsun değildiki Ben bu ilişkiye baslarken böyle degildim devam ederken böyle değildim sadece bu sıralar anlam veremediğim bi bosluga düştüm ciddi anlamda nedenini sorgulamaya basladım. Şimdi ne olduda böyle oldum sevmiyormuyum diye anlamaya calısıyorum Bunun tek sebebide erkek arkadasıma karsı hislerim değiştiyse kımsenın hakkına girmek istemem umut verip bekletmek istemem bu yuzdende bu boslugum gecıcı bseymı yoksa bıseyleri tüketmişmişmiyim bunu sizlere danışmak istedim. Cevap verip ilgilenen herkesde Allah razı olsun

Arkadaslarımın coğu ekşın istediğim konusunda yorumlar yazmıslar ama benim buraya mesaj yazmamdaki amac sıkıldım hersey cok iyi bıraz atraksiyon olsun değildiki Ben bu ilişkiye baslarken böyle degildim devam ederken böyle değildim sadece bu sıralar anlam veremediğim bi bosluga düştüm ciddi anlamda nedenini sorgulamaya basladım. Şimdi ne olduda böyle oldum sevmiyormuyum diye anlamaya calısıyorum Bunun tek sebebide erkek arkadasıma karsı hislerim değiştiyse kımsenın hakkına girmek istemem umut verip bekletmek istemem bu yuzdende bu boslugum gecıcı bseymı yoksa bıseyleri tüketmişmişmiyim bunu sizlere danışmak istedim. Cevap verip ilgilenen herkesde Allah razı olsun

yani yanlış düşünüyolar atraksiyon arıycak lüks bu zamanda hiç birimmizde yok hatta kendimize kızıyoruz düzgün bizi aldatmayan birisine neden aynı duyguları hissedemiyoruz diye ben sırf onun bana hissettiği heyecanı hissetmiyorum diye depresyona girdim ölmeyi düşündüm yaa haksızlık edilmesin lütfen

deli gibi aşık olsan heycandan ölsen de evlenince normale dönüşecek. karakteri düzgün biriyse aşk meşk diye tutturma derim. evlilik heycandan karnının ağırmasıyla yürümüyor. zaten bitecek bişi.

oncelikle cevap verdgnz icin cok tesekkur edrm kizlar gercekten bu durum dfamli aklmda mesela dun gece telfnda knusuyoruz ama icimde hcbse yok sanki bi arkadasm istiare dne dmş ama hem korkuyorum hemde evlenme asamasna yapldgni duymustm

istiharede korkulcak bişey yok canım. Evlenme aşamasında dyosun zanten 3 buçuk yıl olmuş devam esen evliliğe gitceksin ciddi bi ilişki.
devam etmem hayırlımı hayısız mı diye niyet etceksin. Gerçi benimkiler pek karmaşık çıktı ama sana yol gösterir belki.

Uc yildir cok duzeyli bi iliskim var ben 23 erkek arkadasm 29 yaşinda ilişkmiz boyunca sehr disnda univrste ogrncsydm gectgmz haziran okulum bitti ogrenim hayatm farkli bi boyutda devam ediyor erkek arkadaşmin ise duzgun bi isi var calsyor evlilige su anda kısmen hazir durumda kısmen dmemin sebebide ev krdsi oduyor. Benim sıkintma gelince ilk cktgmz zamanlarda ben havalarda ucuyodum oyle aşiktm ki tamam ddm hayatmin erkegi bu ama şmdi fikirlerm dgsti hayata baks açım hayallerm dgsti eski ben dglm yani... Kendisi inanlmaz iyi biri ufak tefk sorunlarmzn dısnda ole buyuk problemmz yok son drece sadık bi kere olsun yalanini gormdm benide cok sevyo blyorum duygularnda cok samımi kısıtli imkani oldugu halde bana ufak tefk seyler almak istyo yani kendi gymyo bna gydrmk istyo ben daha mtlu oluyorm boyle dyo diyceksnz ki e kızım senin derdin ne benim derdm eskisi gbi heyecnli dglm bole msj atck aryck dye telfn bşnda beklemyorm eskidn onunla evlenmyi cok istrken smdi evlnrsem pisman mi olurum sevglyken duraganlastk evlilik cok daha emek isteyen bi yol dyorum isn icndn ckamyorm seviyorum ama aşıkmym blmyorum gozum kapali guvenyorm evine sadk bi adam olcgni blyorm ama kendme cevap veremyorm boylde onu bekletp snra olmuyo dmekde istmyorm hakkna grmek gbi gelyo off ltfn siz fikir vern kendmi tam ıfade edmyorm. hakknzi helal edın şmdidn sagolun.
seni mutlu etmeye çalışıyor çok guveniyorsun sadakatli biri yalan söylemiyor yani her bayanın bir erkekte aradığı özellikler ama gel gelelim elimizde olunca kıymetli olmuyor illa başka bir sorun arayıp buluyoruz diye düşünüyorum... illaki bir erkeğin çok istenmesi için kadında merak mı uyandırması lazım mesela erkek arkadasınızın sizi aldattığını düşünseniz ilişkiniz sıradan olmaz heycan olur demi? ama ozamanda acaba aldatılıyormuyum diye konu açardınız bnce biz kadınlar ne istediğimizi ve elimizdekinin değerini bilmiyoruz..... ben böyle düşünüyorummm bu arada evli olsan bu kişiyle bu şartlarda ayrılır mıydınız​

bence bir bayan gerçekten güvenilir birini bulduysa asla kaçırmamalı, gerçekten değer veren güvenilir birini bulmak o kadar zor ki artık

bence bu ilişki duygusal olarak sizin için çoktan bitmiş.
sadece mantık olarak kafanıza yattığı için bitti demeye cesaret edemiyosunuz.
evlenmek bile istemediğiniz bi adamın size kıt kanaat aldığı hediyeleri niye kabul ediyosunuz?
yazık değil mi ona da?

Kendimi yanlış ifade ettim sanırım ben bana sürekli hediyeler alıyo demedim dikkat ederseniz almak istiyo yazmışım yani şöyle açıklayayım, buluştuğumuzda falan öyle denk gelir ben bişey beğenirim hemen derki alayım aşkıma ben tabiki frenlerim onu ama al desem yada en ufacık ima etsem bilirimki alır. Bunu yazmamdaki sebeb ne kadar cömert bi insan olduğunu vurgulamk içindi yoksa emin olun öyle sürekli hediye alıp kabul etme durumu yok.Her normal çift gibi zaman zaman karşılıklı hediye alır veririz.

Back
X