• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamdaki Soru İsaretleri :( :( :(

istiharede korkulcak bişey yok canım. Evlenme aşamasında dyosun zanten 3 buçuk yıl olmuş devam esen evliliğe gitceksin ciddi bi ilişki.
devam etmem hayırlımı hayısız mı diye niyet etceksin. Gerçi benimkiler pek karmaşık çıktı ama sana yol gösterir belki.

Canım bilemedim inanki belkide bu kafa karışıklığım devam ederse dediğini yapabilirim . Umuyorm senin içinde hakkında hayırlısı olur arkadaşım :31:

bence bir bayan gerçekten güvenilir birini bulduysa asla kaçırmamalı, gerçekten değer veren güvenilir birini bulmak o kadar zor ki artık

Canım inan nasıl bi insan olduğunun ve günümüz erkeklerin ne düşüncede olduğunun çok bilincindeyim, ama gel görki bu karsıklığımın sebebini sorguladıkça mutsuz olduğumu hssettm ona karsı bişeyleri bitirdiysem en azından daha fazla umut vermedenbitirmek isterdim ama bunada gücüm yok cunku hcbseyden emn deglm yani başka arkadaşlarımın dediği gibi amacım cok rahatım braz huzurum bozulsun atraksiyon,ekşın olsun ddeğil

Back