• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamdaki soru işaretlerii :( :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese bu gün erkek arkadaşımın facesine girdim canım sıkılmıştı doğru değil ama bi arkadaşınla konuşmalarını okudum arkadaşı buna kız işi var seninle alakalı oda kım demiş kız ismi vermiş senden bişey isticem demiş onları sahile getirirmisin demiş oda getiririm tabi falan demiş konuşmalar böyle delirdim bunları görünce kuzenime anlatıyodum faceden erkek arkadaşımda benim facemdemiş ne oldu diye yazdı sonra beni aradı ne demek oluyo diye sordum ben arkadaşımla makaradamı yapamıcam nasıl anlamak istiyosan öyle anla dedi açıklama yapmıcam sana dedi telefonu kapattı benmi yanlış anlamışım bendemi hata ilk adımı benmi atmalıyım şimdi gerçekten iyi düşünemiyorum yardım edin bana okuduğunuz için teşekkür ederim.

boşveer sende pas verme o bi açıklama yapsın bakalım trip yapmadan önce :112:

Klasik erkek davranisi:ssz: suçlu olunca fevri davranarak uste cikmak ve senin kendini suclamani saglamak:ssz:

Verecek cevabı olmayan, suçlu olan kişi davranışı..
Böyle kaçabilir.
Mantıklı bir açıklaması olamayacağı için..
Tekrar değerlendirseniz iyi olacak bu adamı..

boşveer sende pas verme o bi açıklama yapsın bakalım trip yapmadan önce :112:

aradı canım pas vermedim açıklama yaptı çok sinirliydim ondan öyle davrandım dedi teşekkür ederim cevabın için

bide bağırıp üste çıkmaya çalışmıyorlar mı? sakın pas vermeyin bir süre. böyle şakalaşma bile olmaz kaldı ki ciddi bir konuşması ise düşünmek gerek.

Klasik erkek davranisi:ssz: suçlu olunca fevri davranarak uste cikmak ve senin kendini suclamani saglamak:ssz:

evet canım erkeklerin klasik davranışı bu ama aradı mantıklı açıklama yaptı sinirliydim ondan öyle davrandım falan dedi şimdilik çözüldü teşekkür ederim cevabın için

Makara yapmanın da bi adabı var. Hayatında sen varken öyle makaraları arkadaşlarıyla yapabilen birinden pekte hayır bekleme bence.

bide bağırıp üste çıkmaya çalışmıyorlar mı? sakın pas vermeyin bir süre. böyle şakalaşma bile olmaz kaldı ki ciddi bir konuşması ise düşünmek gerek.

yüz vermiyorum canım açıklama yaptı ama yinede öyle davranması kırdı beni teşekkür ederim cevabınız için

Hem suclu hem guclu. Sakin ozur mozur dileyim deme. Iliskiye devam edeceksen, her yaptigina bi bahane bulup seni parmaginda oynatmasina sebep olursun.

aradıgı zaman ne gibi bir açıklama yaptı
yani nasıl kıvırdı merak ettim:ssz:

arkadaşının sevgilisiymiş o bahsedilen kız arkadaşı sahildemiş kızla tartışmışlar kız beni bulamazsın falan demiş arkadaşına arkadaşıda dalgasına yanıma getirirmisin demiş onluk bi durum yokmuş saklıcağım bişey olsaydı silerdim dedi mantıklı geldi bana iki gün önce kaza yapmıştı arabasına moreli bozuk olduğu için sinirlenmiş birden canım

Hem suclu hem guclu. Sakin ozur mozur dileyim deme. Iliskiye devam edeceksen, her yaptigina bi bahane bulup seni parmaginda oynatmasina sebep olursun.

çok haklısınız açıklama yaptı ama yinede yüz vermiyorum canım

Makara yapmanın da bi adabı var. Hayatında sen varken öyle makaraları arkadaşlarıyla yapabilen birinden pekte hayır bekleme bence.

aradı özür diledi açıklama yaptı ama yinede mesafe koydum araya canım ama haklısınız şakası bile olmamalı

makara falan değil bunlar, kız ayarlamaya çalışıyorlar işte birbirlerine...
inanmadınız değil mi bu söylediğine?

Back
X