Kafamdaki Sorulara Cevap Bulamıyorum

Prensesimin Annesi_26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
7
2
36
Merhaba hanımlar, ben aranıza yeni katıldım.Kafamda düşündükçe kocaman olan,belkide çok abartılmaması gereken bi sorunum var.Eşim ve ben çalışıyoruz,geçim sıkıntımız yok çok şükür,yanlız her maaş zamanında ufak bir tartışma yaşıyoruz.Eşimin maaşı yatıp ihtiyaç olduğu zaman kartını istediğimde bana vermemek için kavga çıkarıyor,benden istese hoop hemen veriyorum kartımı,çok zoruma gidiyo. Gizlimiz saklımız yoktur,parasını çeker evine getirir hesaplama yapar öyle harcama yaparız.Mesala bugün maaşı yattı ve o gece vardiyasında kartını ver eve şunu alcam dedim birbirimize girdik neymiş ne gerek varmış :KK11: kendi kendime paronaya oldum gizli saklı birşeylermi çeviriyo diye aklıma kötü şeyler geliyo,acaba yanlışmı düşünüyorum :KK58:

Merhaba hanımlar, ben aranıza yeni katıldım.Kafamda düşündükçe kocaman olan,belkide çok abartılmaması gereken bi sorunum var.Eşim ve ben çalışıyoruz,geçim sıkıntımız yok çok şükür,yanlız her maaş zamanında ufak bir tartışma yaşıyoruz.Eşimin maaşı yatıp ihtiyaç olduğu zaman kartını istediğimde bana vermemek için kavga çıkarıyor,benden istese hoop hemen veriyorum kartımı,çok zoruma gidiyo. Gizlimiz saklımız yoktur,parasını çeker evine getirir hesaplama yapar öyle harcama yaparız.Mesala bugün maaşı yattı ve o gece vardiyasında kartını ver eve şunu alcam dedim birbirimize girdik neymiş ne gerek varmış :KK11: kendi kendime paronaya oldum gizli saklı birşeylermi çeviriyo diye aklıma kötü şeyler geliyo,acaba yanlışmı düşünüyorum :KK58:
Belki kötü niyetliyim ama acaba maaşının tam miktarını sizden saklıyor mu? Yoksa maaş yattıktan sonra size söylemediği bir harcaması mı oluyor? En iyisi neden bu kadar sert tepki verdiğini sormak.

işte bende onu düşünüyorum acaba bana söylemediği bir şeylermi var? Sordum kaç kez kartı fırlatıyo suratımı al bak napıyomuşum diye,ama biliyoki ben gurur yapıp almıcam
gurur yapma al bakalım sende ne yapıyormuş.
sanki aldığı meblağı eksik söylüyor size aklıma o geldi benim.

Al bak napiyomusummu?
Bi sucu varki bastirmaya calisiyor.
Sende ayni o an guzelce al o karti hazir vermisken.
Bak bakalim, kesinlikle bisyler sakliyor.

maaşını eksik söylüyordur var böyle tipler

Bense 1 lira eksik söylemem :KK43:
İşte o yüzden her istediğinde tak diye verebiliyorsunuz. Suratınıza fırlattığında (ne kadar saygısız bir hareket olduğu ayrı bir tez konusu) alın ve 'karı kocanın birbirinden gizlisi saklısı olmamalı, gereksiz harcama yapmayacağımı biliyorsun, ihtiyacım olanı çekip, gerisini sana getireceğim' deyin. Yalnız bu kavga dün olduysa hemen bıugün yapmayın. Bir dahaki ay maaş yattıktan hemen sonra bir ihtiyaç çıkarıp isteyin ki önlem almış olmasın.

Sinirlenip kavga çıkarttığına göre sakladığı şeyler olabilir. Yani hesap kitap ortadaysa neden kartını vermek istemesin ki... tutup suratınıza fırlattıysa alın kartı tüm parayı çekip kendi kartınıza yatırın, her seferinde suratıma fırlatılmaktansa burdan azar azar çekip ihtiyaçları alırım diyin. Ortada gururluk birşey yok, o sizin arkadaşınız değil çünkü kocanız.

Sinirlenip kavga çıkarttığına göre sakladığı şeyler olabilir. Yani hesap kitap ortadaysa neden kartını vermek istemesin ki... tutup suratınıza fırlattıysa alın kartı tüm parayı çekip kendi kartınıza yatırın, her seferinde suratıma fırlatılmaktansa burdan azar azar çekip ihtiyaçları alırım diyin. Ortada gururluk birşey yok, o sizin arkadaşınız değil çünkü kocanız.
Acaba karti almadan hesap ozetine ulasabilmenin bir yolu varmidir ?

yani hiç yapmayacağım, hiç sormayacağım şey aslında ama maaşını bir daha sefere makbuzla getirmesini isteyin. parayı çeksin, makbuzu da getirsin ya da bir daha ki sefere siz çekin.
size yalan söylüyor, üste çıkmak için de kavga çıkarıyor.

X