kafamdaki sorulara cevap veremiyorum

bana boşanmayacaksınız gibi geliyor. keşke fark etmemiş gibi yapsaydınız da eşinizin artık sizi çantada keklik gibi görecek olmasını engelleseydiniz. devam edecekseniz midenizi biraz daha genişletin derim.

İnanınki bende 1 ay önce sizler gibiydim boşa affetme uzaklaş ....
Ama insan kendi başına gelince anlıyor burda zayıf görünen kadınların adamlara niçin karşı çıkamadıklarını
Ben eşimi çok seviyorum yani bu konuyu öğrendiğim güne kadar çok seviyordum ama öğrendiğim anda bitmiyor duygularım hislerim
bu öyle bir çekmece gibi hop kalbini aç kapa olmuyormuş yaşayınca anladım.Kendime kızıyorum nasıl oluyor da o seni kaybetmeyi göze
alıyor sen nasıl hala seviyorsun bir kızıyorum bir seviyorum bir başkalarını suçluyorum bir kendimi anlayacağınız bişr eşimden nafret ediyorum beddua ettim vs..
sağlıklı karar veremiyorum bu sinirle öfkeyle olmuyor Bilmiyorum yeminler ediyor birdaha asla diyor.En çok ta bunu düşünüyorum ya ya bir daha yaparsa ve o zaman bunları yaşamak çok korkutuyor beni, boşanayım diyorum.Sonra birden ya birdaha yapmazsa ya boşuna 10 yılımı çöpe atıyorsam hiç kolay değilmiş Allah düşmanımın bile başına getirmesin ama yaşamayan anlayamaz bu durumu.Kendimi çok güçlü sanardım ama öyle değilmiş hiç birşey.

bir süre ayri kalsaniz? son yazdiklarinizi okuyunca bu geldi aklima. ben aldatilmadim (yani en azindan haberim yok böyle birseyden) ama benim de sorunlarim var esimle. baska olsa belki de bosanmisti coktan. ama hislerim sizinki gibi. bence bir süre ayri kalmaya calisin, bu sirada onu özlüyormusunuz bir bakin. hem esiniz de caba göstersin biraz sizin icin. sizi geri kazanmaya calissin. eskiden oldugu gibi bir süre sevgili gibi olmaya calisin. disarda bulusun görüsün ve akisina birakin. belki o zaman icinizdeki karmasa da diner biraz ve hislerinizi rahatca gözden gecirebilirsiniz

Ben bosayin yada bosamayin diyemicem tabi ki sizin seciminiz... Kendinize zaman verin ama bu zamani onu affetmissiniz gibi algilamasin simdilik fevri davranmayin sadece ( yaptigi tabi ki kabullenemez bisey ) kendiniz icin en iyisini bu zaman icinde düsünüp karar verin. Esinizi seviyorsunuz affetsenizde icinizde bi süphe hep kalicak ve sevgi tek basina hic biseyi halledemiyor zamanla bakiyorsun ki süphe duymakdan artik adami sevemiyorsun da ve yine evliligini ayakda tutmaya calistigin zamana aciyorsun... Basima gelmedi cok sükür ama gelenleri gördüm

Dedigim gibi biraz zamana birakip daha sonra kararinizi saglikli bi sekilde verebilirsiniz...

Hangi sebep ya da cevap aldatılmayı affetmeyi gerektirebilir.
Hangi nedenler bu durumu sindirmeye yarar.
Aklım almadı kusura bakmayın.
:26:

üzgünüm ama aldatan malesef bir daha aldatıyor, ama 1 ay sonra ama 10 yıl sonra. çünkü aldatma bir karakter meselesi

Allah yardımcın olsun cnm ama kendini üzmemeye çalış biliyorum 4 yılını verdin üzme kendini denmek bir işe yaramaz ama sen yinede dirayetli ol.Umarım bundan sonra herşey senin istediğin gibi olur.

Kadinin ne gunahi var ki
Esinize silah mi dayamis?
Boyle bir durumda isiniz sadece esinizledir
Ne yapacaksaniz esinize yapin

aslında anlıyorum sizi. o hala bir şeyler ifade ediyor size ve bu yüzden kendinize de kızıyorsunuz. gidemiyorsunuz da... bir süre ayrı kalmayı deneseniz. ama kendiniz için... onunla yüzyüzeyken kendinizle yüzleşmeniz zor çünkü. şimdi karara değil kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var.

Pardon ama sizin niye başınız öne eğiliyor. Bu sahnede 2 adet ş...siz insan varken ne münasebet başınızı eğip kendinizi mahvediyosunuz. Siz ağlayıp kendinizi yıpratıp eşinizin karşısında ezik durursanız eşiniz en fazla halinize üzülür. Ama bence dik hem de dimdik durun artık olanı konuşmak, sürekli eşinizi suçlamak size artı bir şey katmayacak. Sakin olun ve o kadar sakin durun ki sakinliğinizden panik olsun, bu sakinliğinizin nedenini ve bu sakinliğin sonunda ne geleceğini merak etsin ve karşınızda o ezilsin.Bekar bir insan olarak boşanmanın çok zor bir durum olduğunu tahmin ettiğim için böyle bir öneride bulunma hakkını kendimde görmüyorum. Tek tavsiyem başınızı eğerek size acımalarına izin vermeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…