- Konu Sahibi nuriyeepru
-
İnanınki bende 1 ay önce sizler gibiydim boşa affetme uzaklaş ....
Ama insan kendi başına gelince anlıyor burda zayıf görünen kadınların adamlara niçin karşı çıkamadıklarını
Ben eşimi çok seviyorum yani bu konuyu öğrendiğim güne kadar çok seviyordum ama öğrendiğim anda bitmiyor duygularım hislerim
bu öyle bir çekmece gibi hop kalbini aç kapa olmuyormuş yaşayınca anladım.Kendime kızıyorum nasıl oluyor da o seni kaybetmeyi göze
alıyor sen nasıl hala seviyorsun bir kızıyorum bir seviyorum bir başkalarını suçluyorum bir kendimi anlayacağınız bişr eşimden nafret ediyorum beddua ettim vs..
sağlıklı karar veremiyorum bu sinirle öfkeyle olmuyor Bilmiyorum yeminler ediyor birdaha asla diyor.En çok ta bunu düşünüyorum ya ya bir daha yaparsa ve o zaman bunları yaşamak çok korkutuyor beni, boşanayım diyorum.Sonra birden ya birdaha yapmazsa ya boşuna 10 yılımı çöpe atıyorsam hiç kolay değilmiş Allah düşmanımın bile başına getirmesin ama yaşamayan anlayamaz bu durumu.Kendimi çok güçlü sanardım ama öyle değilmiş hiç birşey.
dövdürmekle yada isinden etmekle hal olacak bir durum degil ki bu. kisa bir süre icin icinizi sogutur belki ama kalici bir cözüm degil!
esinizle oturup bunu neden yaptigini ve neden ille de yakin cevrenizden biriyle yaptigini konusmalisiniz. eger verdigi cevap sizi onu affetmeniz icin tatmin ederse, affedersiniz. ama etmezse ikisini de Allah'a havale eder, esinizden ayrilirsiniz. can yakmayla kendi caninizin yanmasi gecseydi keske ama malesef bu mümkün degil. fakat kendinizi kahretmekle hic birsey elde edemezsiniz. olan yine size olur. basinizi dik tutun ve kaldiramiyorsaniz ayrilin. dünyanin sonu degil! su an öyle hissetseniz de her düsüsün bir de kalkisi vardir. siz kalkarsiniz ama yuva bozanin yuvasi olmaz ve size bunlari yasatanlar cezalarini elbette bulur. Allah büyüktür! Allah yardimciniz olsun!
İnanınki bende 1 ay önce sizler gibiydim boşa affetme uzaklaş ....
Ama insan kendi başına gelince anlıyor burda zayıf görünen kadınların adamlara niçin karşı çıkamadıklarını
Ben eşimi çok seviyorum yani bu konuyu öğrendiğim güne kadar çok seviyordum ama öğrendiğim anda bitmiyor duygularım hislerim
bu öyle bir çekmece gibi hop kalbini aç kapa olmuyormuş yaşayınca anladım.Kendime kızıyorum nasıl oluyor da o seni kaybetmeyi göze
alıyor sen nasıl hala seviyorsun bir kızıyorum bir seviyorum bir başkalarını suçluyorum bir kendimi anlayacağınız bişr eşimden nafret ediyorum beddua ettim vs..
sağlıklı karar veremiyorum bu sinirle öfkeyle olmuyor Bilmiyorum yeminler ediyor birdaha asla diyor.En çok ta bunu düşünüyorum ya ya bir daha yaparsa ve o zaman bunları yaşamak çok korkutuyor beni, boşanayım diyorum.Sonra birden ya birdaha yapmazsa ya boşuna 10 yılımı çöpe atıyorsam hiç kolay değilmiş Allah düşmanımın bile başına getirmesin ama yaşamayan anlayamaz bu durumu.Kendimi çok güçlü sanardım ama öyle değilmiş hiç birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?