• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamdaki sorulara cevap veremiyorum

nuriyeepru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
131
2
48
Merhabalar biraz klasik olacak ama böyle bir konuyla hiç burada derman arayacağımı hiç düşünmemiştim
Ama eşim o dimdik başımı öyle bir eğdiki şimdi içimde böyle midemin üst kısmında kıramplar var nefesim tıkalı sanki boğazım düğümlü
konusmak istiyorum olmuyor Unutmak istiyorum çok canım acıyor.Kızmak bağırmak bana göre değil sadece ağlıyorum sadece gece sabahlara kadar uyumuyorum öyle işe geliyorum öyle gidiyorum Kısacası öylesine yaşıyorum.

Eşim se sadece özür diliyor bir daha asla yapmayacağım diyor halime üzülüyor.Ona çok kızıyorum iradesiz herseyi mahvetti 4 senelik evlilik herşey bukadar basit mi üstelik kadın beni tanıyor beni biliyor benim düğünümde de vardı insanlar ne iğrenç olmuşlar eşimden hıncmı halime kahrolarak alıyorum ama o kadını işinden edicem dövdürüyüm istiyorum ikiside ödesin gözyaşlarımın bedelini
çok kötüyümm ne yapacağımı bilmiyorumm

Merhabalar biraz klasik olacak ama böyle bir konuyla hiç burada derman arayacağımı hiç düşünmemiştim
Ama eşim o dimdik başımı öyle bir eğdiki şimdi içimde böyle midemin üst kısmında kıramplar var nefesim tıkalı sanki boğazım düğümlü
konusmak istiyorum olmuyor Unutmak istiyorum çok canım acıyor.Kızmak bağırmak bana göre değil sadece ağlıyorum sadece gece sabahlara kadar uyumuyorum öyle işe geliyorum öyle gidiyorum Kısacası öylesine yaşıyorum.

Eşim se sadece özür diliyor bir daha asla yapmayacağım diyor halime üzülüyor.Ona çok kızıyorum iradesiz herseyi mahvetti 4 senelik evlilik herşey bukadar basit mi üstelik kadın beni tanıyor beni biliyor benim düğünümde de vardı insanlar ne iğrenç olmuşlar eşimden hıncmı halime kahrolarak alıyorum ama o kadını işinden edicem dövdürüyüm istiyorum ikiside ödesin gözyaşlarımın bedelini
çok kötüyümm ne yapacağımı bilmiyorumm

Bir tek kadını okudum, aldatıldınız mı :S

Boşanmayı düşünmüyor musunuz bu durumda?

insanlar amma doyumsuz hale geldi

tek çözüm boşanıp ALLAH a havale etmek

eşiniz kadından çok daha suçlu

dövdürmekle yada isinden etmekle hal olacak bir durum degil ki bu. kisa bir süre icin icinizi sogutur belki ama kalici bir cözüm degil!
esinizle oturup bunu neden yaptigini ve neden ille de yakin cevrenizden biriyle yaptigini konusmalisiniz. eger verdigi cevap sizi onu affetmeniz icin tatmin ederse, affedersiniz. ama etmezse ikisini de Allah'a havale eder, esinizden ayrilirsiniz. can yakmayla kendi caninizin yanmasi gecseydi keske ama malesef bu mümkün degil. fakat kendinizi kahretmekle hic birsey elde edemezsiniz. olan yine size olur. basinizi dik tutun ve kaldiramiyorsaniz ayrilin. dünyanin sonu degil! su an öyle hissetseniz de her düsüsün bir de kalkisi vardir. siz kalkarsiniz ama yuva bozanin yuvasi olmaz ve size bunlari yasatanlar cezalarini elbette bulur. Allah büyüktür! Allah yardimciniz olsun!

üzüntü,sinir,hırs,hayal kırıklığı belki de şaşkınlık yaşıyorsunuz...
bizimle bütün bu duyguları 2 paragrafta paylaşmaya çalışmışsınız,
anladığım şey eşinizin sizi, sizin de tanıdığınız bir kadınla aldattığı...
ve sanırım çok yeni,
nasıl atlatılır süreç neyi getirir bilemiyorum..
herşeyden önce kendinize eziyet etmeyin ve toparlanmaya çalışın...

haddim değil ama bunun tekrarı olacağını düşünüyorum affederseniz...
Allah yardımcınız olsun...

Aldatan bir erkeğe verilecek en büyük ödül onu affetmektir en büyük ceza ise özür dilemeleri eşliğinde boşamak ve kapıya koymaktır.

aynı durumu bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum neler hissettiğini çok iyi biliyorum ben çocuklarım olduğu için ekonomik özgürlüğüm olmadığı için affettim bir şans daha verdim.senin durumunu bilmiyorum ama çocuğun yoksa affetme derim tabii yinede sen bilirsin canım Allah yardımcın olsun

biraz karışık olmuş ruh halime verip bağışlayın.Evet aldatıldım kabullenmek çok zor geldiği için yazamadım bile
eşim benim düşündüğüm gibi olmadığını sadece mesajlaşmalardan ibaret olduğunu söylüyor.Ama bunun olmaması gereken bir şey olduğunu
tüm hatanın kendisinde olduğunu benim hiç bir sucum olmadığını söylüyor saatlerce ağlıyor
ben çok şaşkınım gercekten nasıl yapar bunu bize düşünmeden edemiyorum.Boşanmayı istediğimi söyledim yapma dedi nolur bir şans ver diyor bak göstericem sana pişman olmayacaksın çok özür dilerim diyor.Kıyamıyorum aslında ona değil kendi emeklerime kıyamıyorum
kimseye anlatamadım ailemden utanıyorum.
Ben kendi ayaklarımın üstünde duran çalışan güçlü bir kadınım utanıyorumm.çocuğum yok .üstelik eşim o kadar çok istiyordu ki- O kadına gelince onada kızgınım ama eşimde bencede suç karmakarışık herşey ama ben bu haldeyken yani sadece ben bedel ödemek istemiyorum ikisininde benim hissettiğimi hissetmesini istiyorum.sağlıklı düşünemiyorum

bilmiyorum acaba doğru mu yapıyorum yanlışmı birdaha yaşamak çok korkutuyor beni

Neden böyle bisey yapmis ki bir anlik heves mi, seytana mi uymus, bos mu bulunmus aciklamasi ne peki ? Cok üzüldüm adiniza gercekten :( Allah sabir versin ne denir ki böyle bi durumda ...

Neden böyle bisey yapmis ki bir anlik heves mi, seytana mi uymus, bos mu bulunmus aciklamasi ne peki ? Cok üzüldüm adiniza gercekten :( Allah sabir versin ne denir ki böyle bi durumda ...

Bir anlık boş bulunmaymış sadece beğenilmek hoşuna gitmiş ama o kadına hiç ümit vermedim ben diyOR.kadının çok küçük yaşlardan beri ilgisi varmış ona bunu biliyordum ama yapmamalıydım.Ben seni beğenmiyor muydum sürekli aşağılıyor muydum seni diye sorduğumda ise hayır burda senin hiç bir sucun yok sen çok iyi bir eşsin sorun benim kendime hakim olamam cinsel birşey yaşamamışlar sadece flört evresi,bende dedimki eğer fark etmeseydim nolacaktı birşey olmazdı diyor ama ne bileyim çok sarsıldım çok hiçbirşeye güvenim kalmadı

Bir anlık boş bulunmaymış sadece beğenilmek hoşuna gitmiş ama o kadına hiç ümit vermedim ben diyOR.kadının çok küçük yaşlardan beri ilgisi varmış ona bunu biliyordum ama yapmamalıydım.Ben seni beğenmiyor muydum sürekli aşağılıyor muydum seni diye sorduğumda ise hayır burda senin hiç bir sucun yok sen çok iyi bir eşsin sorun benim kendime hakim olamam cinsel birşey yaşamamışlar sadece flört evresi,bende dedimki eğer fark etmeseydim nolacaktı birşey olmazdı diyor ama ne bileyim çok sarsıldım çok hiçbirşeye güvenim kalmadı

:( Ne kadar sürmüs peki bu flört evreleri ?

Aldatmanın nedeni olamaz.Aldatma sadece cinsellik değildir.
Biranlık heves bir daha gelmez mi sanıyorsunuz.
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
Bugün yapan yarında yapar.Yarında af edecekmisin.(Bugün af eden yarında eder hesabı)
Bundan sonrası hep kuşku ile yaşayabilirmisin.
Üzgünüm,

Güven ürkek serçe gibidir bir kere uçtumu tekrar yerine gelmesi çok zor hatta olanaksızdır.

çocuğun yok geçimini sağlıyorsun bence boşan hoş boşan demek bize kolay ama bide tanıyosun kadını bunu kaldırmak daha zor bence Allah sabır versin

boşanıp boşanmayacağın sana kalmış ama eğer devam edeceksen bu durumun ilerde tekrarlanma ihtimali çok çok çok yüksek unutma. bunu kabullenebiliyorsan devam et.

cok uzuldum durumunuza :(

esınızde evet basbaya suc varda peki o kadına ne demeli:41::41::41: bazen hem cinslerimi anlayamıorum.. nasıl olabilir bunun sonu yokki:50::50:

hadi kadının haberi olmasa kandırılsa erkek tarafından onuda anlarım.. bu bile bile lades..

esiniz bir haz arayısına girişmiş haysiyetsiz hemcinsimde bile bile fingirdemiş:20::20::41::41:

Aldatan kişiyi affetmek beni yine aldat beni hep aldat demenin pratiğe dönüşmüş halidir. Ne kadar saçma sadece flört ettik demek. hiç düşünmüyormu bu laf ne kadar kırar insanın gururunu. Allah yardımcınız olsun. sizi çok iyi anlıyorum. Bol bol dua edin Allah mazlumun yanındadır. ve affetmeyin o adamı

Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Yatmaları şart değil.
Aslında flört benim için daha çirkindir tek gecelik de aşk aramam
ama flört de ararım.
Sonuç iki durumu da kabullenemem.
Allah sabır versin doğruya yöneltsin sizi:ssz:

O kadını dövün, işinden edin,çatır çatır ödetin ki bir daha eşinize bakamasın. Ya başka kadınlar? Herşeyin eşinizde bittiğini ya anlarsanız?

Bu arada kendini kahrederek eşten nasıl hınç alınır ki? Eşinizin bu durumda zararı ne oluyor, yani ceza mı bu şimdi?

Back
X