kafamdan atmama yardım edin lütfenn!!

Eşimin ikinci evliliğiyim ben nasıl obsesif olmuşumdur sen düşün ama eski karısına aşık değilmiş ondan önceki sevgilisine deli gibiaşıkmış ya onla şöyle mi yaptın böyle mi yaptın çıldırmıştım Ama sonuç olarak şuan benle biliyorum ki ona hiçbir kadın böyle hissettirmedi, bunları yaşatmadı. Her ilişki kendi içinde dinamiğinde değerlidi. Senin de geçmişin olmuş bir düşün bakalım o flörtler mi yoksa eşin mi tabii ki eşin diyeceksin o halde o neden böyle düşünmesin

ya elbette eşim derim haklısınız. peki siz nasıl atlattınız bu durumu?? sorguladınız mı eşinizi çok. ya da eşinizin tavrı ne oldu? mesela eski sevgilisini deli gbi sevdiğini nerden biliyorsunuz?? ben bilmiyorum işte acaba diye soruyorum kendime. bilmesem daha mı iyi??!!

Bi süre sonra da ne kadar saçmaymış diyeceksin geçmişte olmuş bitmiş değiştiremeyeceğin şeyler için neden kendini hırpalıyorsun sen eşine çok güzel bi gelecek sun bu onu çok mutlu edecektir zaten

Ben şu an diyorum eşime ne kadar saçmalamışım ya 4 kişiyle evlensen nolurdu sanki ya da eski karına aşık olsan nolurdu yine benim olurdun diyorum bu yüzden problem çıkarmadığım için o da çok huzurlu artık onu böyle mutlu görmek beni de çok mutlu ediyo

artık bende bırakmalıım bu sorgulamayı biliyorum. bende mutlu değilim zaten bu duurmdan. çok teşekkür ederim bu arada:))

Bende merak ederim aradada sorarim ama sizin gibi takmam... Heleki ayrintili neler yasadigini anlatmasini zaten istemem, elinize ne gecicekki? Insan merak eder sevgilileri oldumu diye sevdimi diye ama fazlasini didiklememek gerekir... Sonucta bi sekilde ayrilmislar ve sizinle evlenmis, size sevgisini hissettire biliyorsada butür sorularla sorun cikartmayin derim... Gecmis gecmiste kalmistir siz gelecege bakin... Hamilelikten dolayida duygusalliga baglamisiniz belli... Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin...

Biliyorum çünkü anlattı eski karıma aşık olmadım hiç ama ondan önceki sevgilimi deli gibi seviyordum her şeyimi yıktı mahvetti beni dedi her şeyi açık açık anlatan birisidir eşim çekinmez öyle ben sordukça o anlattı en son saç rengine, şekline kadar sormaya başladığımda fark ettim saçmaladığımı. Ya o kadar kötü etkiledi ki budurum bizi yani aşkı yaşayamadık resmen uzun süre ve eşim sinir krizlerine giriyordu en son seniseviyorum niye anlamıyosun diye hüngür hüngür ağlattığımı bilirim eşim giderek uzaklaştı benden aramızda duvarlar oldu ama ben ne zaman bunları aştım o zaman fark ettim ki bu duvarları ben koymuşumaramıza geçmişin hayaletleriyle bugünleri mahvetme canım kendimi telkin ede ede atlattım sormıcam artık dedim geçmişi kurcalamıcam yeter ben kocamla aşkı yaşıcam

Son düzenleme:

amin çok teşekkür ederim. olabilir belki de:))

haklısın canım. kendi kendimi telkin etmeliyim. kötü oluyor zaten eskileri konuştukça. anıları depreşir diye de korkuyorum ama bu bilgileri başka kimseden de alamıcamı bildiğim için eşimin üzerine gidiyorum. neyse artık bende sorgulamamayı öğrenmeliyim kendi kendime.

seçenek var seçilmiş var ! sen değil seçenekler dert etsin bunları

o kızların adamı şutlamadığı ne malum?
yani sevgilisinden ayrılmış biri olsa burada böyle diyeceksiniz sen artık seçeneksin kızım diye alay edeceksiniz öylemi?
kadının kadını aşağılaması ne kadar acı...

Olmus bitmis seyleri niye kurcaliyorsunuz aklim almiyor. Adam sizi secmis iste. Eskileri ogrenseniz ne olacak ki. Neyi degistireceksiniz. Siz kendinize dert mi ariyorsunuz anlamadim.
Ikincisi ayni yerde oturan eski flortun hakkinda falan neden sorular soruyorsunuz ki. Esegin aklina karpuz kabugu sokmak denir buna.
Kendinizr guvenin artik. Kocaniz bir takim seyler yasasa bile sizi secmis. Fazla kurcalamayin. Belki de hep terk edildi o yuzden anlatmiyordur nerden biliyorsunuz. Ne degisecek ki. Gecmisi bosverin. Onunuze bakin. Bunlar icin kendinize dert yaratmayin.

Son düzenleme:
Gecmisle yasanmaz ki..
Eger bu sekilde devam ederseniz bir süre sonra geleceginizide tehlikeye atarsiniz..
Durduk yere süphe düser icinize..
Vazgecin gercekten..

Adi ustunde eski...
Cok klise ama gercek...
Bunlara takilmak sadece kafanizda kurmaniza ve esinizle husursuzluk yaratmaniza neden olur, yapmayin...
Ilk zamanlar bende cok kiskanctim, zamanla guven duygun bunlarin yerini alacak, merak etme...
Olgun davranin, kafanizdan atin gitsin...
Dertsiz basiniza dert aramayin, kocanizla bebeginizle mutlu mesut yasayin gidin...

benim de çok sevdiğim biri vardı ama şu an beraber olduğum kişiyi çok seviyorum ve mutluyum eskiyi düşünmüyorum düşünsem bile gülüyorum insan sevdiğini unutunca bi de başka birini sevdi mi geçmişi silinir merak etme geçmişi bi ruyadi ve uyandı onun şu anki tek gerçeği sensin dert etme :)

Bu şekilde kendinide mutsuz edersin eşinide... Geçmiş geçmişte kalmış, ne yaşadıysa yaşadı. Önemli olan şu an nerede, kimin yanında olduğu yani eşin seni seçmiş! Bence bununla gurur duy, anlatmaması da güzel, biraz takıntılısın galiba, düşünme bunları mutlu olmaya bak cnm... Diğer türlü kendine de eşine de zindan edersin hyatı...

Ben sizin gibi düşünen bayanlara çok kızıyorum.
Kendinizi üzmek için elinizden geleni yapıyosunuz.
Eşinizi yazışırken,konuşurken veya uygunsuz şekilde yakalasanız haklısınız diyeceğim.

Mutlu ve huzurlu giden evliliğinizi neden bu düşüncelerle sarsmaya çalışıyosunuz acaba?
Ozaman eşinizde sizin geçmişinize taksın,karşılıklı tartışmalara başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…