Eşimin ikinci evliliğiyim ben nasıl obsesif olmuşumdur sen düşün ama eski karısına aşık değilmiş ondan önceki sevgilisine deli gibiaşıkmış ya onla şöyle mi yaptın böyle mi yaptın çıldırmıştımAma sonuç olarak şuan benle biliyorum ki ona hiçbir kadın böyle hissettirmedi, bunları yaşatmadı. Her ilişki kendi içinde dinamiğinde değerlidi. Senin de geçmişin olmuş bir düşün bakalım o flörtler mi yoksa eşin mi tabii ki eşin diyeceksin o halde o neden böyle düşünmesin
Bi süre sonra da ne kadar saçmaymış diyeceksin geçmişte olmuş bitmiş değiştiremeyeceğin şeyler için neden kendini hırpalıyorsun sen eşine çok güzel bi gelecek sun bu onu çok mutlu edecektir zaten
Ben şu an diyorum eşime ne kadar saçmalamışım ya 4 kişiyle evlensen nolurdu sanki ya da eski karına aşık olsan nolurdu yine benim olurdun diyorum bu yüzden problem çıkarmadığım için o da çok huzurlu artık onu böyle mutlu görmek beni de çok mutlu ediyo
ya elbette eşim derim haklısınız. peki siz nasıl atlattınız bu durumu?? sorguladınız mı eşinizi çok. ya da eşinizin tavrı ne oldu? mesela eski sevgilisini deli gbi sevdiğini nerden biliyorsunuz?? ben bilmiyorum işte acaba diye soruyorum kendime. bilmesem daha mı iyi??!!
Bende merak ederim aradada sorarim ama sizin gibi takmam... Heleki ayrintili neler yasadigini anlatmasini zaten istemem, elinize ne gecicekki? Insan merak eder sevgilileri oldumu diye sevdimi diye ama fazlasini didiklememek gerekir... Sonucta bi sekilde ayrilmislar ve sizinle evlenmis, size sevgisini hissettire biliyorsada butür sorularla sorun cikartmayin derim... Gecmis gecmiste kalmistir siz gelecege bakin... Hamilelikten dolayida duygusalliga baglamisiniz belli... Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin...
Biliyorum çünkü anlattı eski karıma aşık olmadım hiç ama ondan önceki sevgilimi deli gibi seviyordum her şeyimi yıktı mahvetti beni dedi her şeyi açık açık anlatan birisidir eşim çekinmez öyle ben sordukça o anlattı en son saç rengine, şekline kadar sormaya başladığımda fark ettim saçmaladığımı. Ya o kadar kötü etkiledi ki budurum bizi yani aşkı yaşayamadık resmen uzun süre ve eşim sinir krizlerine giriyordu en son seniseviyorum niye anlamıyosun diye hüngür hüngür ağlattığımı bilirimeşim giderek uzaklaştı benden aramızda duvarlar oldu ama ben ne zaman bunları aştım o zaman fark ettim ki bu duvarları ben koymuşumaramıza geçmişin hayaletleriyle bugünleri mahvetme canım kendimi telkin ede ede atlattım sormıcam artık dedim geçmişi kurcalamıcam yeter ben kocamla aşkı yaşıcam
seçenek var seçilmiş var ! sen değil seçenekler dert etsin bunları
Bu şekilde kendinide mutsuz edersin eşinide... Geçmiş geçmişte kalmış, ne yaşadıysa yaşadı. Önemli olan şu an nerede, kimin yanında olduğu yani eşin seni seçmiş! Bence bununla gurur duy, anlatmaması da güzel, biraz takıntılısın galiba, düşünme bunları mutlu olmaya bak cnm... Diğer türlü kendine de eşine de zindan edersin hyatı...Merhaba bayanlar. Sizden teselli istiyorum. benim derdim eşimin eski hayatı. bendne önce kız arkadaşları olmuş biliyorum. ve birini tanıyorum. e küçük de bir şehirdeyiz. bi şekilde karşıma çıkabiliyor ve ben her hatırladığımda aklıma binlerce soru geliyor. acaba çok derin mi yaşadı. çok mu seviyordu. neden ayrıldılar gibi binlerce soru. eşimde sağolsun anlatmıyor. sürekli onun başına da kakmak istemiyorum. o da rahatsız oluyor ama elimde bi sihirli küp olsa da eskiden yaşadıklarını görsem bilsem diyorum yani o kadarına. bunları düşünmek istemiyorum aslında. her konuda kendime de acaip güveniyorum. ama bu düşünceleri atamıyorum kafamdan. mesela görücü usülü bi kızla görüşmüş bir kere. onu bile merak ediyorum kimdir diye. söylemiyor eşim. lütfen bana akıl verin. yarım edinnn:// bu arada biz eşimle birbirimizi bulduk ve beni çok seviyor bunu da biliyorum ama eskilerini düşnmekten kendimi alamıyorum hala. bebişim de olacak. düşünmek istemiyorum ama elimde dğiel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?