- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi kalinkaselin
Kızlar merhaba benim sorunum eşimle kayınvalidemle cocugu la komşu la ilgili değil..... Daha vahim ben dünyada bu kadar ölüm eziyet vahşet varken sıcak yatağımda yatamıyorum.... Ramazan günü sofraya oturduğumda yemek yiyemiyorum.... Çocuğuma sarilirken bile o kadar vicdan azabı hissediyorum ki..... Sanki bütün bunları o insanlar eziyet görürken hakeedigimi dusunuyorum..... Doğu türkistanda yapılan eziyetler , kobanide öldürülen çocuklar, filistin de öldürülen çocuklar, suriye de öldürülenler sosyal medyada gördükçe o kadar psikolojim bozulduki normal hayatıma devam edemiyorum bi gün bende bunları yasayacakmışım gibi geliyo öldürülmüş çocukları görüp çocuğum anne diyince bitiyorum ben içimde duyduğum sızıyı tarif edemem ..... Boykot ürünleri kullanıyorum , vergimden kesilen paralarla suriyelelrin ülkemde kalmasina en azından savaşın ortasında olmamalarına destek veriyorum diyorum, buda onların kaderi diyorum. Ama çok rahatsizim ben bunu nasıl yenicem siz nasıl başarıyosunuz bişey söyleyin bi yol gösterin ben bu acıyla yaşayamıyorum artık çok rahatsızım......