- 20 Ekim 2009
- 7.748
- 11.810
- 823
- Konu Sahibi sternoklavikular
Sığırgillerden yapısı sanırım
Seviyorum demesine lüzum yok aslında, sevseydi bilirdiniz.
Seviyorum demesine lüzum yok aslında, sevseydi bilirdiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne büyük şey. Sizin eviniz yok mu disarda mi kaliyorsunuz ki eve almaktan bahsediyor.ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi
Lütfedip evine mi alacakmis seni padişah hazretleri? Ya bir seni seviyorum demesi bu kadar zor olmamali bence. Adam ya odunun önde gideni yada, cok üzgünüm, ama sana karsi sevgisi yok. Sevildigini baska türlü hissettiriyor mu? Karar senin ama bu adama nikahtan sonra sihirli değnek değmeyecek, bunu da aklinda bulundur. Once a hödük, always a hödük.Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Sevmiyor.Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Sahipleniyor işte. Kedi alıyor eve.Ne demek ben seni evime alacam lütfetmiş mübarek![]()
sevildiğinizi hissediyor musunuz? ya da siz sorunlarınızı söylediğiniz zaman sizi önemsiyor mu? her şey aşkım çiçeğim böceğim demek değil. önemli olan size olan davranışları. mesela siz buna kırılmışsınız bence değer veren biri çözüm aramaya çalışır ya da sizi anlamaya. bence ondaki yerinizi anlamaya çalışın.Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Bunları söylüyor işte başka bişey yoksevildiğinizi hissediyor musunuz? ya da siz sorunlarınızı söylediğiniz zaman sizi önemsiyor mu? her şey aşkım çiçeğim böceğim demek değil. önemli olan size olan davranışları. mesela siz buna kırılmışsınız bence değer veren biri çözüm aramaya çalışır ya da sizi anlamaya. bence ondaki yerinizi anlamaya çalışın.
Çok büyük sıkıntı benceAynen flörtleşmek sevgi cümleleri duymak herkesin hakkı mahrum bırakılmış daha şimdiden,ilerisi tabiki daha odunumsu kıvamda devam edecek evlilik olursa
Öyle aman aman hissetmiyorumsevildiğinizi hissediyor musunuz? ya da siz sorunlarınızı söylediğiniz zaman sizi önemsiyor mu? her şey aşkım çiçeğim böceğim demek değil. önemli olan size olan davranışları. mesela siz buna kırılmışsınız bence değer veren biri çözüm aramaya çalışır ya da sizi anlamaya. bence ondaki yerinizi anlamaya çalışın.
o zaman sevilmediğiniz yerde durmayın. bırakın gitsin. kimse sizden daha değerli değil. hayatta karşınıza sizi sevecek bir adam illa ki çıkacaktır. yol yakınken dönün benceÖyle aman aman hissetmiyorum