- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
Kızlar konuyu özet geçiyim. Benim bi dersane hocam var. Ben hukuk fak. istiyorum. Bi ara bana sormuştu söylemiştim. O da bende hazırlanıyorum hukuk okuyup hakim olmak istiyorum dedi. Daha genç zaten 25 falan. Bana baya bi anlattı. Neyse sınav oldu bitti ben faceden mesaj attım hocam naptınız diye. Kazanamadım zaten çalışmamıştım dedi. Neyse boşverin üzülmeyin dedim. Aradan zaman geçti tercih sonuçlarının açıklandığı gün facede durum paylaşmış .... universitesi hukuk fakultesi tam burslu kazandım diye. Arkadaslari falan helal olsun gelecegin savcisi hakimi vb. yorumlarda bulunmuslar. Bende dusunmeden hareket ettim zaten saf bi insanim tamamen iyi niyetle hocam tebrik ederim diye mesaj attim gulucuklu falan boyle tavirli bi mesaj degildi. Heralde dedim beklemiyodu kazanmayi ona da surpriz oldu. Bu mesajimi gordu cevap vermedi durumu hemen kaldirdi. Aradan zaman gecti tabi bugun dersane basladi gordum baya bi hic selam sabah vermedi. Hep samimi olan insan hic tanimiyomus gibi hareket etti. Neden olabilir? (K.bakmayin uzun oldu.)