• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı kurcalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Kızlar merhaba

Eylül ayında yeni bir şehirde mastera başlıyorum.
Büyük şans ki önümdeki bir kişi okuldan vazgeçince para bursu bana kaldı
Yurt da çıktı ama kalacağım yerde-fakültemin olduğu yerde tek kişilik oda yokmuş

Ben gece yaşayan bir insanım, gündüz uyurum
Gece çalışır, otururum falan
Yalnız olmayı da severim

Ama yurt fiyatı çok ucuz
Yurtla dışarı arasında 150 € kadar fark var, kararsızım
Acaba iyi biri denk gelir mi öyle olursa belki arkadaş edinmem dünyanın her yerinden insanlar tanımam kolay olur gibi

Bir insanla aynı odanın içinde yaşanır mı veya yaşadınız mı siz
Deneyimleriniz nedir

Kızlar merhaba

Eylül ayında yeni bir şehirde mastera başlıyorum.
Büyük şans ki önümdeki bir kişi okuldan vazgeçince para bursu bana kaldı
Yurt da çıktı ama kalacağım yerde-fakültemin olduğu yerde tek kişilik oda yokmuş

Ben gece yaşayan bir insanım, gündüz uyurum
Gece çalışır, otururum falan
Yalnız olmayı da severim

Ama yurt fiyatı çok ucuz
Yurtla dışarı arasında 150 € kadar fark var, kararsızım
Acaba iyi biri denk gelir mi öyle olursa belki arkadaş edinmem dünyanın her yerinden insanlar tanımam kolay olur gibi

Bir insanla aynı odanın içinde yaşanır mı veya yaşadınız mı siz
Deneyimleriniz nedir
Üniversiteye giderken ben de aparatta kaldım, maalesef insanlar istediği kadar iyi olsunlar, muhakkak problem çıkıyor.
En büyük sorun da temizlik.

Üniversiteye giderken ben de aparatta kaldım, maalesef insanlar istediği kadar iyi olsunlar, muhakkak problem çıkıyor.
En büyük sorun da temizlik.

Çok hem de.
Önceki evimde temizlik yapan 2 kişiydik ve sinirimden çatlıyordum.
Yurt odası nasıl olur bilemiyorum artık.

Ben kaldim :) ama biz cok egleniyoduk. Bazen sarkilar acip aglasir depresyona girer,bazen dans eder,bazen de resmen kudurur gulme krizlerine girerdik.
Bide bizim oda cok sevildigi icin geleni gideni bitmezdi. :KK53:
Yani ben skinti yasamadim ama oda arkadasin ayni alandan olursa daha iyi olur
Ders calisma acisindan. Bence basla anlasamazsan degistirsin oyle bir firsat varsa vanillavim:KK14:

Çok hem de.
Önceki evimde temizlik yapan 2 kişiydik ve sinirimden çatlıyordum.
Yurt odası nasıl olur bilemiyorum artık.
Gece uyumak problem diye biliyorum, siz uysanız onlar ışık açarlarmış falan bu bilindikcbşr şey zaten, Allah yardımcınız olsun.

Ben kaldim :) ama biz cok egleniyoduk. Bazen sarkilar acip aglasir depresyona girer,bazen dans eder,bazen de resmen kudurur gulme krizlerine girerdik.
Bide bizim oda cok sevildigi icin geleni gideni bitmezdi. :KK53:
Yani ben skinti yasamadim ama oda arkadasin ayni alandan olursa daha iyi olur
Ders calisma acisindan. Bence basla anlasamazsan degistirsin oyle bir firsat varsa vanillavim:KK14:

Ay kaptanım hoş gelmişsin :KK15:
Kafama takıldı valla
Kaç kişi kalmıştınız?
Herkes aynı alandan olacak yurtta çünkü bizim fakülteyi tecrit etmişler resmen
Evet 30 gün önceden haber verirsek çıkabiliyormuşuz yani ilk ay gider beğenmezsem 2. ayın sonunda çıkabilirim

Gece uyumak problem diye biliyorum, siz uysanız onlar ışık açarlarmış falan bu bilindikcbşr şey zaten, Allah yardımcınız olsun.

Ben gece uyumam zaten de gündüz perdelerimi çekerim hep :-)
Teşekkür ederim :KK19:

Kişi sayısı arttıkça size yakın olabilecek insan sayısı da artıyor
Biri ile kafan uyuşmasa diğeri ile muhakkak uyuşur
İlla ki birini kendine yakın seçiyorsun
Diğerleri de not toplama gibi konularda işine yarıyor.
Birlikte derslere gidebiliyorsun yalnız kalmamış oluyorsun
O 5 kişinin okuldaki yakın geubunu da tanımış oluyorsun çevren büyümüş oluyor
Aynı odada kalan insanlar kolay kolay düşman olmuyor bir sekilde birbirlerini idare ediyorlar

Ay kaptanım hoş gelmişsin :KK15:
Kafama takıldı valla
Kaç kişi kalmıştınız?
Herkes aynı alandan olacak yurtta çünkü bizim fakülteyi tecrit etmişler resmen
Evet 30 gün önceden haber verirsek çıkabiliyormuşuz yani ilk ay gider beğenmezsem 2. ayın sonunda çıkabilirim

Ben gece uyumam zaten de gündüz perdelerimi çekerim hep :-)
Teşekkür ederim :KK19:
1 kislik 2 kisilik 4 6 kisilik odalar vardi ama ben eski arkadasim oldugundan 6kisiligi sectim hic pisman olmadim.
Hatta aksamlari gelen giden 8 kisilik oluyodu:-) uuuu curcunaa :KK69:
Sabahliyoduk hep beraber :KK73:
Sonra 4 kisilik ama oda aksamlari kalabaliklasiyoduk :) bence cok eglenceliydi ya:KK24: genel olarak uyumluysan sikinti olmaz. Baktin olmuyo cikarsin.
Genel olarak gozlemledigim kizlar hep oda arkadslariyla beraber takiliyordu. Iki kisiliklerin okadar eglendigini gormedim:stop: ben eve cikmayi secmedim sorumlulugu daha fazla anlasmama oranin artiyo yurt daha rahat olmustu. Ama evi olanlarda da toplanmayi ihmal etmiyoduk:p

Kişi sayısı arttıkça size yakın olabilecek insan sayısı da artıyor
Biri ile kafan uyuşmasa diğeri ile muhakkak uyuşur
İlla ki birini kendine yakın seçiyorsun
Diğerleri de not toplama gibi konularda işine yarıyor.
Birlikte derslere gidebiliyorsun yalnız kalmamış oluyorsun
O 5 kişinin okuldaki yakın geubunu da tanımış oluyorsun çevren büyümüş oluyor
Aynı odada kalan insanlar kolay kolay düşman olmuyor bir sekilde birbirlerini idare ediyorlar

Siz de şanslıymışsınız ne güzel anılar biriktirmişsinizdir kendinize :KK28:
Umarım ben de bu kadar şanslı olabilirim :KK5:

1 kislik 2 kisilik 4 6 kisilik odalar vardi ama ben eski arkadasim oldugundan 6kisiligi sectim hic pisman olmadim.
Hatta aksamlari gelen giden 8 kisilik oluyodu:-) uuuu curcunaa :KK69:
Sabahliyoduk hep beraber :KK73:
Sonra 4 kisilik ama oda aksamlari kalabaliklasiyoduk :) bence cok eglenceliydi ya:KK24: genel olarak uyumluysan sikinti olmaz. Baktin olmuyo cikarsin.
Genel olarak gozlemledigim kizlar hep oda arkadslariyla beraber takiliyordu. Iki kisiliklerin okadar eglendigini gormedim:stop: ben eve cikmayi secmedim sorumlulugu daha fazla anlasmama oranin artiyo yurt daha rahat olmustu. Ama evi olanlarda da toplanmayi ihmal etmiyoduk:p

Senin yakınınmış ve çok iyi denk gelmiş valla denk gelen insan da ne kadar önemli bak kaptanım :halay:
Yurda çıkarsam umarım bana da böylesi denk gelir ya zaten iyi anlaşacağım biri olacağını bilsem işte belki en yakın arkadaşımı falan tepiyor olacağım yurda çıkmayınca :KK45:

Siz de şanslıymışsınız ne güzel anılar biriktirmişsinizdir kendinize :KK28:
Umarım ben de bu kadar şanslı olabilirim :KK5:

Senin yakınınmış ve çok iyi denk gelmiş valla denk gelen insan da ne kadar önemli bak kaptanım :halay:
Yurda çıkarsam umarım bana da böylesi denk gelir ya zaten iyi anlaşacağım biri olacağını bilsem işte belki en yakın arkadaşımı falan tepiyor olacağım yurda çıkmayınca :KK45:

Bence sizde biraz kalabalıkta olmayı seçin eminim çok eğleneceksiniz

Ama yanında kalan kişi gece uyumak isteyecek sen ışık açınca nasıl olacak o iş? Ya da o gündüz perdeleri açıp ferah ferah oturmak isteyecek sen uyumak isteyeceksin. Bu açıdan sorun yaşarsın

Canımcım ben ayrı eve çıkmadan önce yurtta kalıyordum, odamız çift kişilikti. Oda arkadaşım iyi bir kızdı ama herkesin düzeni farklı oluyor, ne olursa olsun başkasının yanında rahat edemiyorsun istediğin gibi. Bölümlerimiz de farklıydı o mühendislik okuyordu benden daha yoğun ders çalışıyordu. Sonradan ayrı eve çıktım kafam rahat etti, istediğim arkadaşımı davet ettim, istediğim yemeği yaptım, köpek sahiplendim. Hala da bu düzenim devam ediyor.

Canım valla lise 1den beri yurtlarda kalıyorum,kavga da ettim mutlu da oldum.kaldigim her yerde çalışma odası vardı gece da dilediğim gibi çalıştım.alisirsin merak etme

150 euromu tlmi?
Her ikiside az meblag degil.
Hem bence zaten beraberce kalmak daha eglenceli.
Helede yeni bi sehirde tek basina olup her hafta 1 yeni arkads edinicegine, 2 kisi olun; 2 yeni arkadas edin. Cevren buyur.

kişilik burda çok önemli

ben aynı kişiyi çok uzun süre görünce bıkıyorum mesela. en yakın arkadaşımla tatil yapalım dedik, son gün "5 gündür beraberiz yeter bıktım" diyip tek takıldım

insanlarla tanışmayı, vakit geçirmeyi çok severim
ama kesinlikle bir süre yalnız kalmam gerek

mutfağın ortak olduğu, odaların tek olduğu bi yurtta kalıyorum
tek başıma rahat rahat yemek hazırlayamıyorum, yayılıp tv izleyemiyorum diye sinir oldum geçen gün :KK70:

ben birisiyle aynı odada asla kalamam
kafayı yerim, eminim

yurt dışında ne yazık ki durum sandığınız gibi değil.
Ben şu zaman uyurum şu zaman uyanırım gibi lüksleriniz olmuyor.
Orada kural neyse ona göre yaşamalı ve çalışmalısınız. Onların kurallarına göre. Çok katı ve disiplinliler.
Bu yüzden uygun olan yurt en iyisi olacaktır.
Kendinizi baştan kendinize göre ayarlamayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X